Yay yay yay, för ett tag sedan jobbade jag för Synsam och nu kan jag äntligen se resultatet. Nu har den nya reklamen för Synsam kommit ut och ni kan nu se mig båda på tv, på stan och i butikerna. 

Det är lite märkligt, men roligt, att kunna se sig själv på reklam på tv haha! Det är andra gången jag gör reklamfilm men det är första gången i Sverige, den förra var för ett finskt märke och syntes endast där.

Likes

Comments

Det här med att hålla igång bloggen går ju sådär.. Men tiden finns tyvärr inte där. Nu har jag på 19 dagar varit ledig 1 dag. Hur sjukt är inte det? Och än är det inte över. Jobbar hos Acne med fittings hela tiden nu inför deras visning, galet mycket att göra och långa dagar. Jag hinner inte mer än att vakna upp, åka till jobbet och sen möjligtvis plugga lite om jag slutar i tid. Vissa dagar jobbar jag till 23.. Då hinner man inte så mycket mer efter det. Inte hinner jag träna heller, känns lite sådär, har bara lyckats klämma in två träningspass på dessa dagar. Antingen slutar jag försent eller så är jag alldeles för trött. Det är svårt att få ihop allt när man jobbar 9-11h om dagen. Jag skulle verkligen behöva lite mer timmar på dygnet just nu, hinner inte med allt jag vill göra haha!!


Likes

Comments

I söndags hade jag och mamma inget speciellt planerat så vi fick därför för oss att gå på Formex mässan där massa olika företag ställer ut sina saker. Anledningen till detta är för att syrran stod och jobbade i en monter på mässan, annars hade vi nog aldrig kommit på idén!

Det var så kul!! Superglad att vi åkte dit. Hittade hur mycket fina saker som helst som jag ville köpa med mig hem. Fick verkligen massa inspiration och fick verkligen längtan efter att flytta hemifrån och få inreda sitt eget.

Likes

Comments

Vilken helg.. Plugg plugg och mera plugg.. Jag hade ju totalt pissat att mina kurser redan börjat, hur dumt??!!! Så jag låg såklart lite efter i kurserna men nu tror jag att jag är på banan igen! I vår kommer jag att läsa tre kurser på distans; Kvalitetsstyrning, affärsredovisning och organisering. Än så länge har kvalitetsstyrning och affärsredovisningen dragit igång, snart även organisering!

Jag är supertaggad på alla kurserna och jag hoppas verkligen att jag inte tagit på mig alldeles för mycket. I höstas läste jag en kurs samtidigt som jag jobbade hemma men nu ska jag läsa tre kurser och jag ska även iväg sen, hjälp?! Planen är att försöka ligga före i alla kurserna och hinna med så mycket som möjligt innan Milano. Allt går om man vill, ellerhur?!

Likes

Comments

Accessoarer är något jag personligen älskar, det kan verkligen sätta personlig prägel på din klädsel och outfit. Gntl är en webshop som gör accessoarer för moderna män. Mycket bra tips till er alla, män som kvinnor! Jag tycker alltid det är svårt att köpa presenter till pojkvän och killkompisar och därför är denna hemsida ett stort tips där det finns mycket fina accessoarer att hitta.

Näsdukar, slipsar, bälten är accessoarer som kan förvandla din outfit till något mer speciellt. Om du är en som gillar accessoarer och värdesätter detaljerna, då är gntl något för dig. Det finns ett väldigt bra sortiment och bra service.

Besök hemsidan här: gntl

Inlägget är sponsrat.

Likes

Comments

Så jäkla skönt att vara ledig resten av veckan och äntligen får jag lite mer tid för träning igen. Idag sprang jag på bandet i 30 minuter och sedan tränade jag mage i 40 minuter. Jag fick idag veta att jag äntligen börjar få rätt mått och jag får åka iväg och jobba igen och då börjar jag i Milano. Kommer få åka om ca 2 månader när fashion week är över. Planen var väl egentligen att jag skulle göra fw men dom måtten har jag inte riktigt ännu men hoppas på att ha det till hösten!

Bjuder på en liten sneak peek från plåtningen med JC förra veckan.

Likes

Comments

Efter att ha varit i Thailand i två veckor har jag självklart massa härliga bilder att bjuda på!!! Eftersom wifi inte funkade där får ni en liten bildbomb nu istället. Det var superhärligt att komma iväg från kylan i Sverige även om Thailand inte bjöd på det bästa vädret.

Första veckan var det helt okej väder men andra veckan var det väldigt molnigt och vissa dagar ingen sol alls, det bjöds på lite regn ibland också. Men men, värmen fick vi i alla fall! Jag får ju ändå inte sola och bli brun pga mitt jobb.

Vi har ätit och druckit massa gott. Thaimat varje dag, såå gott men måste erkänna att man tröttnade lite i slutet och thaimaten utbyttes till en och annan pizza.

Är det bara jag som lyckats med att äta chips nästan varje dag när jag är utomlands? Känns inte alls bra såhär i efterhand haha! Något jag också drack varje dag var den supergoda iskaffen från poolbaren, mmm!!!


. Alltså, hur skönt är det inte att fira nyår utomlands? Slippa all hets och planering!! Istället hade vi nyårsbuffé på stranden och njöt av solnedgången.

Spenderade mycket tid till läsning, en del plugg, tennis och annan träning. Pappa fick med mig ut på några springrundor i värmen och jag trodde att jag skulle dö varje gång, usch så jobbigt det var!!

Sen har jag självklart njutit av det härliga sällskapet! Åkte med min familj, mina kusiner och mormor. Supermysigt!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw