Det är nästan läskigt hur snabbt tiden går. Förra sommaren, över 1 år sedan, tog jag studenten. Helt klart en utav de bästa dagarna någonsin!!

Nu är börjar det även bli dags för treorna att beställa sina mössor inför studenten. Min syster sitter just nu och försöker komma på hur hon vill ha just sin. Jag passar därför på att tipsa om ABC-gruppen. Det är Sveriges populäraste leverantör av studentmössor och jag beställde min därifrån. Det är en väldigt bra hemsida där du har många olika alternativ på hur du kan designa din mössa så att du får den precis som du vill ha den. Jag blev väldigt nöjd med min!

Är det dags för dig att beställa studenmössa? Beställ den HÄR!

​Inlägget är sponsrat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kvällen har jag spenderat med familjen. Supermysigt. Vi gick först till en bar och tog ett glas och begav oss sedan vidare till restaurangen Usine 38. Det var roligt att testa på någon ny restaurang, det var mycket trevligt och väldigt gott.

I helgen blir det bara plugg för min del. Jag har börjat läsa Knowledge Management och har inlämning på måndag. Som vanligt är jag inte den bästa på att planera min pluggtid så nu sitter jag här två dagar innan och ska skriva en uppsats på flera sidor.. Men men, det klarar jag nog av.

Likes

Comments

I tisdags var det NK Galan. Det blev en lång dag då vi var många modeller och allt tog mycket tid men det var roligt för jag kände väldigt många som var på plats för visningen. Tyvärr har jag inte hittat så många bilder men min syrra hittade dessa som ni får nöja er med än så länge. Bilderna hittade jag hos @almawiolaEfter visningen var jag en stund på efterfesten och drack lite goda drinkar innan jag begav mig hemåt.

Idag står jobb på schemat, plåtning för Happy Socks. Sen ikväll blir det middag på stan.

Likes

Comments

​Vilka dagar jag har haft i Finland. Tror nog vi har festat mer än vad vi jobbat. Alla finska fashion people är crazy när det kommer till fest. Vi kom dit i torsdags och hade då fitting och på kvällen åt vi pizza och sen var det dags för champagne. 

På fredagen jobbade vi hela dagen. Visningen var på kvällen för inbjudna gäster och efter det var det lite mingel med mat och (mycket) champagne. Efter det drog vi vidare till efterfesten och kom sedan hem alldeles för sent. Jag fick ungefär 3h sömn och efter det var det jobb hela dagen igen på lördag.

På lördagen hade vi tre stycken visningar. Jag var så sjukt trött men tog mig tillslut igenom dagen. Efter alla visningar blev vi bjudna på middag och sedan var det fest igen, hela natten och morgonen.. Vi gick i princip till hotellet, packade väskan och sedan kom våran taxi och hämtade oss från hotellet kl 7. Så vi sov alltså ingenting alls. 

När jag kom hem igår mådde jag inte speciellt bra kan jag ju säga. Men nu är Finland finally over haha.

Likes

Comments

Något jag just nu älskar och bara vill ha mer av är bobmerjackor. Så snyggt men samtidigt enkelt?! Love it. Tänkte därför tipsa er om netshirt.se. Där kan hitta bomberjackor i olika modeller och färger för både män och kvinnor och till ett bra pris.

På denna hemsida kan du även beställa personliga kläder genom att göra ett eget tryck/logga/bild på. Detta gäller inte bara bomberjackorna utan även sportkläder och andra typer av plagg. Kika in hemsidan HÄR.

Inlägget är sponsrat.

Likes

Comments

Hej på er!

De senaste dagarna har varit väldigt lugna. Försöker att bara ta det lugnt och bli helt frisk. Nu är själva förkylningen lite bättre men då åker jag på ögoninflammation också?! Ughh, att man aldrig får bli frisk!

Imorgon åker jag till Finland för att vara där i några dagar. Det är nämligen dags för Gloria Fashion Show igen som jag även gjorde förra året. Det var väldigt roligt sist. Roliga visningar, härliga människor och mycket champagne. Precis som vi vill ha det ;)

Likes

Comments

I fredags kväll var jag på födelsedagsfest på Ingarö. Så himla roligt och trevligt! Verkligen en lyckad kväll. Nästan alla som var där sov kvar på Ingarö eftersom det i princip är omöjligt att ta sig hem därifrån. Så på morgonen åkte vi allihopa och åt pizza,

Efter pizza kom min kompis och hämtade mig ute på Värmdö, hur snällt?! Åkte då hem en snabbis, duschade, bytte om och sedan åkte vi in till stan och strosade runt i gamla stan och sedan drack drinkar och åt nachos på TGIF. 

Likes

Comments

Vilken bra dag jag har haft. Mötte upp mamma på stan, vi gick och njöt av utsikten över Stockholm och satte oss på Fjällgatans Kaffestuga. Där år mamma typ världens godaste glass?! Och jag åt våfflor och en latte. Sedan promenerade vi runt på söder och tog oss sedan till Mr French för ett glas. Supermysig dag med mamsen ❤

Likes

Comments


Better Blogging Nouw