Att köpa nya skor är något utav det bästa jag vet och jag tror många av er håller med mig om det. Ny årstid innebär nya trender. Jag tycker framförallt att hösten alltid kommer med bra och snygga skor. Det gör mig extra taggad på att nu införskaffa mig några nya.

För att hitta mina perfekta höstskor har jag nu spanat in Nelly.com och det tycker jag att ni också ska göra. Man blir ju aldrig besviken! Nu när hösten är här har Nelly shoe weeks. Med deras uppdaterade sortiment med höstens olika trendiga skor kommer du säkerligen hitta något som passar dig. Allt ifrån uppdatera ankelboots i lack, mocka stövlar och sneakers. Accessoarer på skorna är även ett måste i höst. Nitar, spännen, sammet och metallic.

Jag kan inte bestämma mig för vad jag gillar mest, man vill ju bara ha allt. Jag köpte nyligen overknee skor och mitt nästa inköp blir nog ett par boots.

Och hörrni detta är inte allt!! Under denna kampanjperiod kommer Nelly även att skicka ut guldbiljetter. Det innebär att utvalda lådor kommer att innehålla en guldbiljett, denna biljett gör att ditt nästa skoinköp blir gratis! Hur bra?! Håll utkik!!

Kom till kampanjen HÄR!

I samarbete med Nelly.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments