Är man inte alltid sugen på en ny mobiltelefon? Problemet med mig är att jag ofta köper från samma märke då man känner sig trygg och är van med det. Nu har jag dock hittar en ny spännande mobiltelefon som jag mer än gärna skulle vilja testa.

Jag tänkte nu introducera er till en väldigt spännande och intressant mobil, nämligen Honor som är ett varumärke från Huawei. Honor har nu släppt en ny telefon som verkligen väcker mitt intresse. För det första så är mobilen väldigt snygg och clean vilket är mycket viktigt för mig.

Jag personligen tycker att kamera är en extremt viktig funktion när det gäller mobiltelefoner. Man orkar inte alltid ha med sig en kamera och då räddar mobilkameran mig många gånger. Denna mobil har en väldigt bra kamera. Telefonen har en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och även en 8MP kamera på framsidan. Med en RGB och en monokrom sensor blir bilderna ännu bättre då kameran fångar upp mer ljus, färg, detaljer och därmed levererar en skarpare bildkvalité.

Ja, kameran är viktig för mig men det viktigaste av allt är nog ändå batteritiden. Mobilen har innovativ snabbladdningsteknik som gör att du endast behöver ladda mobilen i 10 minuter och det räcker till hela två timmars telfonsamtal eller sex timmar från musikspelaren. Hur grymt är inte det?!

För att kika in ytterligare på mobiltelefonen klickar ni antingen på länken "honor" i texten eller klicka HÄR.

Inlägget är sponsrat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments