Denna dag har varit hur bra som helst. Vaknar upp av att solen skiner och promenerade till casting 1 och 2. Efter det mötte jag upp Ellen för lite lunch in the sun. Vi satte oss på en uteservering precis vid Duomo, super bra men svindyr. Vi satt och snacka skit och tittade på alla människor som gick förbi.

Efter det tog jag mig hemåt för att vila och packa upp allting ordentligt. Har fått världens skavsår från igår när jag hade fel skor på mig och gick mycket. Inte alls najs, speciellt inte i Milano då jag alltid promenerar supermycket. Idag har jag gått nästan 2 mil och det är bara när jag går mellan castingar. Man behöver knappt få in träning i vardagen här för du promenerar av dig allt ändå haha!

På kvällen hade jag ytterligare en casting (Giorgi Armani), woop woop. Efter det köpte jag med mig en pizza hem för jag var alldeles för lat för att försöka få ordning på spisen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ciaooo!!! Bilderna i inlägget är från sist jag var i Milano och nu är jag äntligen tillbaka. Planet gick vid 9:30 imorse och vet ni vad som händer på flygplatsen? När jag ska gå på planet ser jag ett bekant ansikte och det visade sig att även hon skulle till Milano för att vara här ett tag och jobba, superkul!

Idag har jag inte hunnit så mycket mer än att hänga på agenturen och gå på en casting. Nu på kvällen har jag försökt packa upp lite samt försöka lära mig spisen.. Sist jag var här åt jag ute VARJE kväll förutom en gång så jag tänkte vara duktig och försöka laga mat hemma istället men då vill inte spisen fungera?! Jag får liksom på plattan men den blir aldrig tillräckligt varm så att vattnet börjar koka, stod där i säkert 40 minuter och väntade!!! Ughhh, ska ge det ett till försök imorgon annars ringa och klaga hhaha, man måste ju kunna laga mat!

Likes

Comments

Ännu en vecka bara flög förbi!! Jag har jobbat för Acne mån-tors. I onsdags jobbade jag även dubbelt, på kvällen var det då visning på NK vilket var kul. Idag har jag varit ledig och det har varit mycket behövligt då jag verkligen behöver tid för att tvätta, packa och handla allt nödvändigt innan Milano. Hann även med en mysig lunch på Urban Deli med mamsen.

Imorgon blir det jobb igen och ännu en gång för NK. Det kommer vara visningar kl 12, 14 och 16 inne på NK och det är öppet för ALLA! Så gå dit och titta om ni har vägarna förbi!!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag av mig själv, hur skönt?! Med sovmorgon tog jag mig en mysig frulle på sängen med lite serie tittande. Efter det åkte jag in till stan för en fitting, provade då kläder inför NKs visning som kommer vara i veckan.

Jag lyckades även hitta en tid hos frisören imorse så efter fittingen åkte jag snabbt till frisören. Haha älskar att vara där och dricka kaffe och småprata. Dom har även massagestolar när man tvättar håret, drömmigt va?! Känns i alla fall superbra att vara nyklippt då mitt hår var riktigt utslitet. Jag glömmer i princip alltid bort att klippa mig och tillslut ser det förfärligt ut och det är inte förrän då jag inser att det är dags.

Efter frissan var det dags för ännu mera jobb och denna gång för Acne. Det var en lugn dag hos Acne idag och jag var bara där och jobbade i några timmar, riktigt skönt!

Likes

Comments

Nu är jag trött och precis hemkommen från Sälen. Vi har åkt skidor hela dagarna och haft det supermysigt. Stöten bjöd på helt fantastisk skidåkning och även bra väder de två första dagarna. Det var riktigt roligt att åka skidor igen, vi kom fram till att det var fyra eller fem år sedan sist(?!). Dock kändes det inte så, skidåkningen satt kvar och det kändes verkligen inte som det varit så långt uppbehåll sedan sist. När vi var yngre åkte vi till sälen varje år men vi har inte riktigt fått till det de senaste åren men jag hoppas det blir skidor nästa år igen!!


Likes

Comments