Blä för denna dag. Sov jättedåligt och vaknade upp med ont i halsen och förkylning. Inte alls vad jag behöver just nu. Imorse var jag en snabbis på agenturen för en uppdatering, allt gick bra och förhoppningsvis får jag åka iväg snart. Tanken var att jag efteråt skulle träna men pga förkylningen åkte jag istället hem och jag har idag verkligen inte gjort något vettigt alls. Jag satt i soffan och tittade på tv och helt plötsligt var hela dagen över, var så fruktansvärt trött och orken till att göra något fanns inte riktigt där.

Bästa mamma kom i alla fall hem med en semla och till den blir det nu ännu mera serier men visst måste man få ha sånna här dagar ibland?!

Efter denna mys stund är det däremot dags att ta sig upp och börja packa lite. Imorgon åker vi till Sälen, vi åker dit med farmor och kusinerna så det ska bli supermysigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mums mums mums!!! Detta är hur jag och min syster spenderade vår lunch denna måndag. Att äta på Friday's och beställa dessa galet goda förrätter har blivit lite utav våran grej som vi gör ibland när vi lyckas vara lediga samtidigt. Framförallt buffalo wings och bruchetta är favoriter hos mig.

Efter lunchen stod träning på schemat. Usch vad jobbigt det är när man inte tränat lika intensivt på ett tag men jag lyckades hänga kvar på gymet i 1,5h och det blev löpning och magträning.

Likes

Comments

Kan knappt beskriva hur jag känner nu, vilket lättnad!! Den intensiva jobbmånaden är över, jobbade i princip en hel månad med en enda dag ledigt. Nu har jag äntligen varit ledig i helgen och det blir ett litet tag till.

I helgen blev det tapas och vin mys på Boqueria, helt klart ett favvo-ställe atm. Om ni inte varit där måste ni dit!! Det blev även utgång i helgen där vi spenderade större delen av kvällen på Brillo och träffade massa efterlängtade människor.

Utöver god mat och alkohol så har jag även pluggat och promenerat i det soliga vädret!! En riktigt bra helg faktiskt och det känns otroligt bra med ledighet.

Likes

Comments

Yay yay yay, för ett tag sedan jobbade jag för Synsam och nu kan jag äntligen se resultatet. Nu har den nya reklamen för Synsam kommit ut och ni kan nu se mig båda på tv, på stan och i butikerna. 

Det är lite märkligt, men roligt, att kunna se sig själv på reklam på tv haha! Det är andra gången jag gör reklamfilm men det är första gången i Sverige, den förra var för ett finskt märke och syntes endast där.

Likes

Comments

Det här med att hålla igång bloggen går ju sådär.. Men tiden finns tyvärr inte där. Nu har jag på 19 dagar varit ledig 1 dag. Hur sjukt är inte det? Och än är det inte över. Jobbar hos Acne med fittings hela tiden nu inför deras visning, galet mycket att göra och långa dagar. Jag hinner inte mer än att vakna upp, åka till jobbet och sen möjligtvis plugga lite om jag slutar i tid. Vissa dagar jobbar jag till 23.. Då hinner man inte så mycket mer efter det. Inte hinner jag träna heller, känns lite sådär, har bara lyckats klämma in två träningspass på dessa dagar. Antingen slutar jag försent eller så är jag alldeles för trött. Det är svårt att få ihop allt när man jobbar 9-11h om dagen. Jag skulle verkligen behöva lite mer timmar på dygnet just nu, hinner inte med allt jag vill göra haha!!


Likes

Comments