Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit på agenturen för en liten uppdatering och tagit bikini pollar för att skicka till min andra agentur. Jag hade gått ner 1cm på rumpan vilket är framsteg men det är ju fortfarande en del kvar haha. Jag har ungefär en månad på mig att komma i form så vi får se hur det går, känns lite hopplöst just nu. Men om det går så är det skitkul men annars är det inte heller hela världen.

Efter att jag varit där begav jag mig till studion för att plåta underkläder för Happy Socks igen. Jag har jobbat för dom en hel del nu och fick med mig massa strumpor hem också, hur schyst?!


Likes

Comments

Bad update, sorry about that!! Jag har haft fullt upp med jobb och plugg de senaste veckorna och bloggen har glömts bort. Denna vecka har jag varit i Åre och jobbat för Peak Performance vilket har varit superkul. Det var första gången jag jobbade för Peak och det var ett riktigt härligt team. Vi bodde på Copperhill vilket var kanon. God mat och härligt med spa när vi hade ledig tid.

Denna vecka är det mindre jobb vilket innebär mer träning. Jag bestämde mig för att inte fortsätta på yogan då det är så jäkla dyrt, över 2000kr i månaden.. Kände att det får räcka lite med yogan nu och jag har istället skaffat gymkort. Känner mig inte alls bekväm på gymmet men det blir nog bättre med tiden. Igår blev det ben vilket känns idag.. Kom knappt ner för trappan imorse. Idag var jag på core pass men det var inte alls vad jag hade tänkt mig och jag är väldigt missnöjd, det hette dock "soft" så kanske är därför, kände att det inte gav någonting alls.. Ska testa på lite olika pass och se vad som är bäst, det är ju ändå kul med lite variation.


Likes

Comments

Soff-häng, varm choklad och tv serier har stått på dagens schema. Flög hem från Göteborg kl 7 imorse så var uppe väldigt tidigt. Familjen har varit i Göteborg över helgen för att hitta på något kul när syrran fyllde år igår. Kan inte fatta att hon blivit 18?!

Vi har spenderat dessa dagar dagar med shopping och mycket god mat!! Vi har bland annat besökt restauranger som Heaven 23 i Gothia Towers, Bryggeriet, Condeco och Pinchos. Rekommenderar alla!

Likes

Comments