Ligger i sängen och är helt död efter denna helg. Jag ska kolla på senaste avsnittet av Blacklist och efter det lär jag nog somna då jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

Igår var jag på Halloweenfest och det var kul! Jag tycker dock att det är jättejobbigt med utklädnad. Jag tycker att det är kul att alla är utklädda men jag tycker det är svårt att komma på vad man ska vara då jag har världens sämsta fantasi.

Efter alldeles för få timmars sömn kom släkten hit för att fira syrran som fyller år nästa helg. Vi har ätit massa godsaker och det passade verkligen perfekt en dag som denna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var lugn och det blev vila från träningen. På eftermiddagen/kvällen jobbade jag för Weekday. Dom hade en presentation inne i Spökhuset på Gröna Lund. Weekday har ett samarbete med IF och försöker med det uppmana folk att använda reflexer. Det är en av anledningarna till varför vi var i spökhuset då det är mörkt och reflexerna syns. Det var dock lite läskigt är man gick igenom det, då spökhuset var igång och dom hade även "spöken" som skrämde gästerna.

Idag och imorgon har jag inga planer och jag är ledig från jobb. Det blir nog lite plugg, garanterat serietittande och även yoga båda dagarna.

Likes

Comments

Heej på er!!

Idag ringde klockan ganska tidigt för att plåta för Happy Socks. Jag hade verkligen ingen motivation till att gå upp imorse när det var mörkt och regnigt. Usch. Plåtningen gick i alla fall bra och vi blev klara vid lunch.

Jag har verkligen ingen fantasi när det kommer till att laga mat så det blev avokadomackor, vilket händer ganska ofta, men det är ju himla gott?! Så nu sitter jag och laddar om lite med lunch och serietittande innan jag ska bege mig tillbaka till stan för ett yogapass.

Det känns ganska bra med träningen nu. Gick på yoga 4 gånger förra veckan vilket måste vara något rekord. Igår sprang jag 8 km och idag blir det yoga. Heja mig!

Likes

Comments

Jag kan helt seriöst inte komma ihåg senast jag hade en lugn helg utan fest och alkohol. Denna helg har istället spenderats med plugg, yoga, två biobesök??! och mysigt sällskap. Från att inte ha varit på bio på hur länge som helst slutade det med bio både igår och idag. Jag har sett Jack Reacher 2 och Bridget Jones's Baby. Rekommenderar båda!!

Imorgon blir det sovmorgon, träning (beroende på hur lat jag är) och sedan jobb för Acne.

Likes

Comments

Ni kan nu hitta mig i det senaste numret av Damernas Värld!

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen har jag kommit hem och sitter nu och äter middag. Det har varit en ganska lång dag idag. Jag jobbade först för Hope och efter det var jag på en casting för ett märke som gör glasögon och sedan stressade jag iväg till yogan. Det känns riktigt bra att jag hann med yogan! Och jag känner redan nu, efter några få gånger, att jag blivit bättre. Superkul!

I lördags fyllde bästa vännen 20 år och hade partaj, bilderna är från det. Det var en väldigt lyckad kväll!

Likes

Comments

Att flytta hemifrån är ett stort steg i livet. Flyttahemifrån.nu är en hemsida som skapats för att du som ska flytta hemifrån ska kunna få hjälp med allt nytt som händer när man flyttar hemifrån.

På hemsidan hittar du allt du behöver tänka på inför en flytt. Allt från hur du borde packa, hur du ska klara av din ekonomi och inredningstips.

Jag ska definitivt kolla in denna sidan är det är dags för mig att flytta hemifrån. Jag kan tror att man inte riktigt har koll på allting till 100% när man ska flytta då det är så mycket som händer runt omkring en. Då är det perfekt med en hemsida som denna som kan hjälpa dig på traven med att få en perfekt flytt.

Kika in hemsidan du med! Flyttahemifrån.nu

Inlägget är sponsrat.

Likes

Comments

​Godmorgon!

Idag tog jag sovmorgon vilket egentligen inte är så speciellt då jag gjort det hela veckan.. Men skönt är det! Jag har nu suttit i soffan och ätit denna goda frukost och börjat kolla på en ny serie som heter Blindspot, den verkar väldigt bra tycker jag! Lite Blacklist feeling över det hela.

Idag blir det vila från yoga men jag ska försöka orka mig ut på en promenad eller springrunda. Det känns skönt att ha börjat med träningen igen denna vecka. Jag var dock nära på att inte köpa ett nytt månadskort på bikramyogan då jag tycket det är onödigt dyrt. Varför kan det inte bara kosta som ett vanligt gymkort? Ugghhh. Men nu är det köpt och jag har hunnit med två pass denna vecka. Jag tänkte köra varannan dag denna första vecka och sedan börja gå oftare veckan därpå!

Likes

Comments