Det var ett tag sen jag uppdaterade och kände för att skriva av mig lite om vad som händer just nu.

Jag går i nian nu, vilket är roligt vi ska börja med nationella prov nästa vecka vilket inte är lika roligt. Mycket stress och blandade känslor om gymnasieval. Har några linjer som jag är intresserad av.

När det gäller mitt "Love life" så är jag har jag varit med om ett litet heartbreak. Så just nu så händer det inte så mycket det är ganska dött, hahaha. Känner också att jag inte är så sugen på ett förhållande. Mina känslor just nu är lite huller om buller så kan ena stunden vara jätte glad och sen ledsen. Jag är en person så om en nära vän till mig mår dåligt så mår jag dåligt över att jag inte kan hjälpa och att en sån underbar och glad person ska va ledsen är jobbigt. Är det bara jag eller finns det någon som kan känna igen sig? När vi går mot mörkare tider så påverkas humöret väldigt mycket, jag känner mig ganska nedstämd, trött och ledsen. Men det finns ju bra grejer med mörka tider, tänk att göra varm choklad, krypa ner under täcket och stoppa på någon bra serie eller film med tända ljus. Finns det något mer mysigt man kan göra nu när det börjar bli lite mörkare och dystert?

När det gäller hälsa så har jag varit väldigt dålig, jag har ätit väldigt onyttigt. Så nu ska jag gå tillbaka till att äta mycket grönsaker och frukt, inte snabbmat och inte så mycket godis bara på Lördag Hahaha ;) Jag äter faktiskt en frukt varje dag som man brukar säga `"ett äpple om dagen är bra för magen" kanske mitt nya motto med livet? Hahaha, vi får se.

I helgen som kommer ska jag på en fest till en av mina bästa kompisar som har fyllt år, vilket ska bli kul att klä upp sig och köpa present. Det är så sjukt mycket roligare att köpa presenter till andra än att få. Att få se hur glad personen blir det gör mig glad. Men iallafall har så sjukt mycket roliga grejer på gång, ska på basket och hockey om några dagar sen så ska också några fantastiska artister komma till Luleå och uppträda som tex. Ken RIng, Oskar Linnros, Darin, Eric Saade och William Spetz ska ha en föreställning och många fler.

Men nu måste jag gå och lägga mig har skola imorgon, Godnatt <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!<33

Jag kanske skriver det här inlägget lite efter haha, men aja. Jag har haft en jätte mysig helg, jag och ála Familias åkte till Kalix där vi har vår stuga på en ö, där var vi från fredag till söndag och gillade, åkte skoter, åt jätte god mat, myste, bastade mm. Det blev ingen Söndagsångest i alla fall vilket var skönt, så det blev sovmorgon med go frukost, så mysigt! Sen när vi hade kommti hem från Kalix tog vi det lugnt en stund och packade upp. På Kvällen åkte vi först förbi och kollade på en maj brasa och sen vidare in till stan för att äta middag på Waldorf med ett litet stop på Hemma Kväll efteråt. Väl hemma blev det några avsnitt av min favorit serie just nu, Vampire Diaries den är så sjukt bra!! Hoppas ni också har haft en bra Valborg <33


Likes

Comments