Hej på er!!

Kan ju börja med att säga att jag är galet trött!!! Vet inte vad det är, bara känns som att mitt liv handlar om att sova haha. Som tur slutade jag 12.35, så nu har jag landat hemma i lugnet och ska spendera resten av dagen i sängen tror jag🙊Haft en riktigt bra dag faktiskt! händelserik och har lärt mig mycket nytt, vilket är bra ellerhur?
Imorgon blir nog en lika bra dag, mycket spännande saker just nu, så jag taggad till 1000!! Men nu ska jag släppa allt och bara krypa ner i sängen🌸
Kramiiiz💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp🙊
Jag har verkligen kommit in i en "mango" period... tror jag försöker få sommaren att komma lite fortare haha. Alla produkter blir liksom sommardofter för att skynda på den lite ;) Kan ju vara bra när man ser hur vädret är nu, nästan rädd att värmen aldrig kommer komma! Men inte långt kvar till sommarlovet trots allt.. bara rycka upp sig och fortsätta hoppas på att värmen ska komma så man blir lite pigg & glad🌸
Plugget är lugnt just nu, så det är rätt skönt att bara kunna känna att jag kan lägga mig framför en film utan att ha en massa skolsaker som ligger över mig. UNDERBART! Så nu blir det bara en välbehövlig myskväll ensam med en film.

Kram på er💕

Likes

Comments

Hello!!

Oh vilken morgon... aldrig varit så trött!! Jag och Norisen ställde klockan på 04.30, tanken var att vi skulle hinna äta frukost lugnt Haha! Men rätt skönt ändå att ha mycket tid på sig :)
Idag blir nog en rätt fartfylld dag, mycket att göra så det gäller att planera allt. Kan ju bara säga att jag aldrig längtat så mycket till sommaren... tröttnat på detta väder nu och det gör bara allt tråkigare, jag blir bara så galet trött :(
Men nu har jag checkat in i matteboken och ska göra denna dag till den bästa!

Ha en toppendag!!💕kramiz

Likes

Comments

Nu har Norisen checkat in. Saknat den tjejen!! Vi har bara myst, pratat, käkat och fotat lite :) Nu fattas bara en dusch så vi kan ta det lugnt resten av kvällen och bara umgås💕Bästa som finns!!!
Kramiiz

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade upp och såg att det snöade... varför? Haha vill ju ha sommar!
Fick stanna hemma idag. Men imorgon blir det skola.
Idag blir de nog sängen hela dagen, sen kommer Norisen och myser med mig, den tjejen är ju för grym❣Älskar att bara sitta och prata med henne, alltid gamla barndomsminnen som får oss att skratta hela nätterna haha :) Så nu ska jag bara ta det lugnt.
Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Helgerna går himla fort. Men idag har jag inget speciellt planerat. Tänkte nog mest ta en promenad för att jag kan behöva röra på benen lite :) Sen forsätter nog letandet på "ridhjälmen" jag verkligen vill hitta. Haha har nog besökt alla sidor, men finns bara liknande men inte just den. Så svårt att hitta en som faktiskt sitter perfekt, men det sitter verkligen där den ska sitta, så då är det bara att fortsätta leta.

Kram på er!🌹

Likes

Comments

Allt handlar om att du måste våga för att vinna. Strunta i alla rädslor som hindrar dig och kör bara!
Så många gånger jag sagt att jag absolut inte klarar mig över hindret, men tillslut är jag över och inget farligt har skett fast min hjärna redan hunnit byggt upp 100 senarium över vad som kommer ske. Och nu i efterhand förstår jag inte hur jag kunnat vara så rädd, för nu upptäcker jag hur kul det är att köra "wild and crazy" och att jag klarar av det fast hjärtat kan slå i 120.
Trevlig lördag på er!💕

Likes

Comments

Kände för att testa på blogglivet. Drömmen är ju att få dela med sig av sitt stora intresse inom hästsporten, och många av mina inlägg kommer handla om just det. Hoppas att några blir intresserade och fortsätter läsa, fast det i början kanske inte är så jätte spännande! :)

Likes

Comments