Header

Härom dagen tog jag mig in till stan för att köpa mitt efterlängtade proteinpulver, var väldigt osäker på vilken smak jag skulle köra på, min gamla var peach cheesecake som var helt okej. Men denna gången ville jag kunna blanda ner den i olika saker tex smoothies och havregrynsgröten utan att den förstör smaken allt för mycket. Blev iaf choklad smak och den smakar sjukt mycket godare än vad jag hade förväntat mig. Det är som att dricka oboy eller chocolate milkshake. Och doften asså *himmelsk*!!! Älskar den, kunde nog inte varit mer nöjd :))

Förra proteinpulvret jag hade fick jag från min syster när hon tröttnade på smaken så fick ju bara det lilla sista som var kvar. Detta delade jag med mig till min kompis så vi både har fått prova på att dricka protein innan vi bestämde oss för att köpa en hel burk vilket kändes skönt. Skulle kännas extremt ovärt om jag köpte det bara för att märka att jag inte gillade det. Men nu är det första gången jag har en hel burk eget som jag ska försöka ta så regelbundet som möjligt. Jag tänker nu i början ska jag trappa upp till en rimlig mängd istället för att chocka min kropp med en massa protein. Tänker mig att jag kan börja ta en efter varje eller vart annat träningspass och sen efter hand även ta i det i min frukost. Får se hur det blir, detta är planen iallafall.

Så detta proteinpulvret är ifrån Biotech tror jag, är inte helt insatt men vet iallafall att denna är väldigt bra ifall man inte vill få i sig de extra kalorierna eller onödiga sockret. Den är fri från det mesta så som laktos och gluten. Har endast provat fitnessguru's proteinpulver innan så kan inte riktigt jämföra det med något som har samma kvalitet. Däremot tycker jag synd om de som ännu inte valt att byta från fitnessguru för de är verkligen vidriga. Dessutom klumpar de sig och luktar illa.

Nej jag skulle rekommendera att köpa något ifrån mm sports eller gymgrossisten, känns som om de har bäst och mest koll på vad som funkar.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments