Header

Frukost är ju det viktigaste målet av dagen men ändå är det så sjukt svårt att få i sig det. Jag tar ju så mycket hellre lite extra sömn framför att tillaga frukost och sen må illa när jag ska äta det.

Det kanske bara är jag men det känns som om frukost ofta är någonting man skippar. Problemet är väl hos mig att jag är extremt morgontrött och tvingas gå upp runt halv sex om jag ska hinna fixa frukost som är nyttig och inte tar allt för lång tid att tillaga.

Vanligtvis brukar jag smöra några bröd och trycka i mig lite fort men nu börjar min mage klaga lite. Jag är lite känsligt mot gluten eller om det är fibrer. Jag vet iallafall att bröd inte funkar för mig men vad ska jag byta ut det mot då? Har svårt att hitta något som jag snabbt kan fixa och fortfarande tycker är gott.

Idag provade jag att göra gröt, jag använde mig utav 1dl havregryn, 2dl vatten, lite salt, chiafrön och en sked kokosolja. Jag toppade det med vaniljkvarg och frysta bär. Underbart gott men det blev alldeles för mycket. Och det var super varmt så det tog ett tag innan jag kunde börja äta det utan att bränna mig. Nu efteråt är jag väldigt mätt, nästan så jag mår lite illa. Ska prova en gång till med lite mindre och se om det blir bättre då.

Vad gillar ni att äta till frukost? 😇

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments