Godmorgon!

Dagens planer: Vi drar in till stan & där skall vi få masage (tror jag) sen skall vi fika på expreso house, Line skall prova en vanilj latte. Sen kanske vi skall ta hål i örat på Line kanske mig också vet inte riktigt men vi får se. Sen skall vi till en konstutställning någonstans. Vet inte mer men jag uppdaterar sen. Puss&Kram!Likes

Comments

Nu har vi 3 kommit hem från restaurangen. De var super gott som vanligt! Vi åt inte efterträtt där för farmor hade gjort något där hemma + att jag var så mätt så jag knappt kunde gå, jag hade druckit 6-7 glas vatten också så de gjorde ju inte saken bättre. Vi hade det såååå mysigt så man ville inte att det skulle ta slut & vi pratade om allt möjligt. puss! 

Likes

Comments

Heej alla!!

Nu har min fina Line kommit & snart skall vi köra till stan igen för att äta på min favorit restaurang.yes Allt är perfekt! Line & farmor gör sig klara & jag var klar så jag han blogga lite innan vi sticker igen. SEE YA!  

Likes

Comments

Line kommer ju idag & vi skall vara hos farmor. Hon åker hem på lördag för hon hade någonting hon skulle göra..sad Farmor kommer i alla fall & hämtar mig vid 3 & sen skall vi mysa hemma hos farmor. Vi hörs sen puss!Likes

Comments

HejHej. Visst är de så att man kan sakna sin familj jätte mycket? MEN dom kan också vara riktigt "pain in the ass" & så känner jag nu! Jag sov jätte gott tills kl var 09.36 då kom mamma & knackade på dörren. Jag hade låst dörren för att jag ville inte någon skulle komma in när jag sov för jag är ganska sur på morgonen. men bara mot min familj.. aja, nu skll jag kolla på en film så vi hörs!En romantisk film som är suuper bra för jag har sett den innan typ 100 gånger & man få aldrig nog av den.Ett tips KOLLA!

Likes

Comments