Så nu är man hemma efter ett härligt kvällsdop på bomstad. Var ju inte varmt men kul var det! Fint väder har det ju verkligen inte varit i Sverige i år, så man får ju passa på nu när det blev lite varmt. Resten av dagen har jag spenderat hos mormor och morfar för att Götta sig med fika.
Nu har jag duschat och är lika fräsch som kranvattnet i Sverige. Men vad jag ska göra nu vet jag inte men ha det gött!

Likes

Comments

Idag åkte jag en stund till stan med Antonia för hon skulle klippa sig. Då tog vi chansen att smaka belgiska våfflor som burger king har fått in. Och man får att säga att det var en smakupplevelse. Nej men det var verkligen jätte gott!

Likes

Comments

ja ni nu börjar jag om från nyt. några utav er kanske läste min tidigare blogg som jag hade på devote.se, men jag kände att det var dags att börja om, en helt ny blogg på nouw.com. vi får se hur mycket jag kommer blogga om det är 3 gånger på en dag eller om det blir 3 inlägg per vecka men kommer inte blogga och bara säga hej utan kanske outfit bilder och roliga saker som har hänt. Jag gillar ju också att fota så kommer säkert att komma upp bilder på saker jag har fotat. Ni som kanske aldrig har sett min tdigare blogg vet nog inte så mycket om mig så varför inte berätta lite om mig själv, så vi börjar. mitt namn är Nathalie Mitchell 14 år gammal och kommer från karlstad. efter sommar så ska jag börja nionde klass. mina stora intressen som jag värkligen älskar är dans, musik, fotografera och mode. detta var bara en kort så att ni kan föreställa er lite om vad min blogg kommer att i stort sätt handla om. Vill ni veta något mer så får ni hjärna kommentera. och detta var det för det första inlägget. hej!

Likes

Comments