Hej på er!

Vilken vecka. Började veckan med att dra på mig en förkylning och avslutade den med att se Lana Del Rey - kontrast? Eller ja, tekniskt sett avslutade jag veckan med att säga hejdå till Sera, men det var inte alls lika roligt som att se Lana. Det var inte roligt alls faktiskt, men får ta mig till Stockholm ca pronto.

I år var det dags för mitt fjärde år på Way Out west och det var en del känslor som svämmade upp. Den övervägande delen bestod av tacksamhet för de personer jag fick dela min festivalupplevelse med och även för att jag i år igen fick uppleva den magi som bara Way Out West kan erbjuda. En annan del av mig kände en viss melankoli och saknad av en nära vän som jag spenderade mitt andra festivalår tillsammans med och som sorgligt nog gick bort tidigare i år. Hela området florerade med minnen av honom och hur han levde livet på bara det sätt som just han kunde. Men - nog om det.

Annars har det inte hänt så mycket i livet. Jag har varit hemma i min lilla lya senaste två dagarna och tagit hand om den. Till min stora förtret har en av mina blommor dött, så nu ska jag ägna mina lediga dagar åt att försöka införliva min stackars kompanjon med all kärlek jag har.

Just det! Har börjat fila så smått på ett litet projekt jag förhoppningsvis kommer kunna starta upp i framtiden. Ska finslipa på det ett litet tag och utveckla min startidé, men det innefattar feminism så jag hoppas det blir roligt!

Det här var inte världens roligaste inlägg men jag behövde bara få dumpa av lite skit och bloggen fick bli min toalett.

Likes

Comments

Hallihallå! 

Long time no see. Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot i bloggvärlden igen - men here we are. Har haft ett antal bloggar förut, men den här kommer bli slightly annorlunda, den kommer vara helt kravlös och det kommer vara en himla massa rants och massa käbbel helt enkelt.

Orkar inte skriva vem jag är eller någon lång presentation, det kommer resultera i existentiell ångest och det har jag inte riktigt tid med just nu i festivaltider. Tänker dock att jag kan skriva lite om vad jag pysslat/pysslar med, dels för att det är skönt och dels för att det kanske finns någon stackars krake som gått runt och undrat vad tusan jag har för mig. 

Efter studenten förra året hoppade jag direkt på universitetet och läste en kurs i genusvetenskap - vilket var skitkul och genererade i att jag blev ett par vänner rikare - och jag fyllde på med ett par vuxenpoäng. Det var även under kursen som jag träffade Ida, som säkerligen kommer dyka upp här titt som tätt då vi praktiskt taget är som ett kollektiv. Därpå började jag på ett jobb som jag än idag är kvar på - nämligen Telenor Kundtjänst. Planen är inte att stanna kvar där så länge, även om det har grown on me och jag uppskattar alla kollegor så längtar mitt lilla hjärta tillbaka till skolbänken och allt därtill. 

Just det! Har sen ett halvår tillbaka även en egen lägenhet i Göteborg, känns himla fantastiskt tycker jag. Visserligen är den på 20 kvadratmeter, men det viktigaste är att det är mina 20 kvadratmeter. Mysigt! 

Nu ska jag chilla vidare med Sera som är här under Way Out West. Kanske ploppar det upp några bilder - eller inte - det märker vi! 

Likes

Comments