För två år sedan var jag och Tor på våran första resa tillsammans, på Rhodos. På två år har vi hunnit besöka Rhodos, Gran Canaria, Turkiet och Kos. Om 6 veckor är det dags igen, då blir det Rhodos för andra gången.

Jag har jobbat i en och en halv vecka nu efter sjukskrivningen men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till semester. Det är skillnad på semester och sjukskrivning. Jag har varit sjukskriven när alla andra har jobbat. Jag har inte kunnat köra bil och inte kunnat gå längre sträckor = fast i huset hela dagarna. Nu känner jag mig helt okej i knät även fast jag har mer ont nu än vad jag hade för två månader sedan. Men jag kan gå näst intill som vanligt och till hösten ska jag börja gymma igen, det ser jag fram mot!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi sitter på altanen i kvällssolen och dricker att glas vin. Jag visste redan innan vi flyttade in att jag skulle uppskatta dessa kvällar på altanen enormt. Det känns fortfarande overkligt att detta är vårt hus!

Idag har Tor och Magnus röjt upp på gården. Vi hade ett trasigt växthus som ska kastas och en gräsmatta som såg mer ut som en åker. Det är svårt att veta hur man ska få till allt när man aldrig ägt ett hus förut så då är det toppen att få hjälp. Ännu svårare blir det också när jag inte kan göra så mycket. Jag blir frustrerad och på dåligt humör när jag inte kan bidra lika mycket som alla andra. Det finns inget jag längtar efter mer än att bli bra i knät.

Likes

Comments

Idag har jag äntligen blivit av med gipset på benet. Allt såg fint ut på röntgen och jag har inte ont alls. Jag har fått en skena som är lite smidigare än gipset men som fortfarande är så pass osmidigt att jag varken kan köra bil eller sitta ordentligt på en stol. Benet går att böja i 15 grader (vilket inte är någonting alls) och så ska jag gå i över en månad till. Det gäller att se saker från den ljusa sidan dock, jag har inte ont och ikväll ska jag ta ett glas vin. Det gäller att vara glad för det lilla!

Likes

Comments

Denna vackra bukett fick vi hem igår eftermiddag. Den kom med blombud och både jag och Tor blev lika förvånade. Jag har aldrig fått blommor hem till dörren förut men det var väldigt kul med en överraskning. Det visade sig vara vår bank som önskade lycka till med husköpet. Jättesnällt verkligen!

Likes

Comments

Jag har sovit fram till nu. Det är inte okej att sova 14 timmar egentligen men välkommen till min vardag. Om man sover bort så många timmar som möjligt per dag så slipper man 1. Ha tråkigt. 2. Ha ont. 3. Vara själv så länge. Det börjar bli riktigt jobbigt att vara sjukskriven för nu har jag kommit in i ett stadie där jag är så pass "frisk" att jag kan göra saker men rent praktiskt så funkar inget för jag kan knappt ta mig in i en bil med mitt klumpiga gips. Det är frustrerande är solen skiner ute och jag ändå inte kan gå ut och göra något vettigt. Vår gård ser mer eller mindre förskräcklig ut just nu men det finns inget jag kan göra. Jag längtar efter att röja sly, plantera blommor, kratta löv och fixa på altanen. Men det är bara april än, jag har hela maj på mig också.

Likes

Comments

Vi ska i framtiden (helst imorgon om jag fick bestämma) renovera vår lilla toalett. Det inte är någon dusch utan bara en toalett och ett handfat så jag tänker att jag vill ha tapet på väggarna. En fondtapet som ska vara ganska mönstrad. Snyggast är såklart kakel men i det här projektet vill ha hålla ner kostnaderna eftersom det ändå bara är en liten gästtoalett. Tänker dock att det ska få bli klinkers på golvet. Jag har inte hittat den perfekta tapeten än men jag och Tor har en idé om hur vi vill att den ska se ut.

Bilder från tapet.se

Likes

Comments

När jag är hemma själv och inte orkar laga mat så slänger jag ofta ihop några smörgåsar med kallrökt eller gravad lax. Så himla enkelt men ändå så gott. En perfekt lunch!


Likes

Comments

Idag när Tor kom hem från jobbet gick vi ut på altanen och solade en timme. Vi har sol hela eftermiddagen och kvällen på vår altan vilket faktiskt var ett krav från min sida när vi skulle köpa hus. Det finns inget mysigare än att grilla och dricka ett glas vin i kvällssolen. Idag var det inte så varm i luften men eftersom solen låg på hela tiden så blev det jättevarmt ändå. Älskar verkligen dessa fina vårdagar.

Likes

Comments

Klickade hem lite nya kläder tidigare idag. Det var flera månader sen jag köpte ett klädesplagg och detta var endast kläder jag absolut behöver. Kläder är verkligen inte prio ett på min inköpslista men med ett stort gips över hela benet så är jeans uteslutet att få på sig. Att jag åker till Göteborg på mässa i mjukisbyxor är också helt uteslutet och då är klänningar det enda som finns att gå på. Två vardagsklänningar och en långklänning till galakvällen. På rea dessutom!

Likes

Comments

När man är sjukskriven och har höger ben helgipsat så finns det inte jättemycket att göra. Så nu, när serierna och tv-programmen är slut för längesen, så tänkte jag börja blogga igen. Bloggstarten beror inte bara på min rastlöshet utan också för att grymt mycket har hänt sedan sist och nu finns det helt plötsligt något att skriva om. Bara det att vi har KÖPT HUS! Jag har tusen idéer gällande renovering och inredning som jag vill dela med mig av. Nu räknar jag dessutom ner veckorna till jag får börja träna igen efter min knäoperation. Jag hade ett sånt bra flyt med träningen innan operationen. Tjejvasan gick från att förra året vara pest och pina, till att detta år bli hur kul som helst. Jag vill göra tjejklassikern om det nu är så att jag kommer kunna springa igen. Vi ska vilken dag som helst boka resa till hösten. Vi har inte bestämt destination än men det blir två veckor i värmen.

Det är mycket roligt att se fram mot och trots den deppiga sjukskrivningen är jag ganska positiv.

Likes

Comments