Header

Veckans mående, tankar och funderingar?

Jag hade skrivit ett långt inlägg om detta men allt försvann, därför kommer inlägget två dagar sent nu. Gick ju egentligen in i vecka 40 i onsdags, så som ni kan se på bilden är jag nu redan i v40 (39+2) och har FYRA dagar kvar till bf.

Måendet är väl helt okej faktiskt, så bra det kan vara efter en lång graviditet med mycket känningar. Jag ser ett slut på detta, jag menar om 2,5 vecka sätts jag igång oavsett så det är inte långt kvar nu. Jag tar det mer lugnt nu, vilar inte tillräckligt mycket och bär fortfarande Louie osv men gör inte så mycket annat fysiskt. Och när Alexander är hemma låter jag honom göra i princip allt som är för fysiskt krävande.

Det är egentligen ofattbart att jag ska föda barn snart igen, att vi ska få en till liten kille som förgyller våra liv, en lillebror till vår stora kille. Som ni vet så har min förlossningsrädsla varit på en helt annan nivå denna gång, vilket den fortfarande är, jag kommer nog få någon typ av panik när första värken slår till. Men samtidigt så är det så nära nu att jag vet att jag kommer behöva gå igenom det väldigt snart och när det väl sätter igång handlar det om timmar (även om det är timmar av extremt lidande) tills det är över och jag får träffa vår bebis. Tills det kanske är över för alltid i och med att vi inte vet om vi vill ha (eller kan få) fler än två barn.

Jag är i alla fall väldigt taggad på att få träffa bebis nu och längtar på ett sätt tills det sätter igång, vill ju så gärna att han kommer nu och att jag slipper gå över tiden. Dock händer det ju aldrig något och med tanke på att jag kom in till igångsättningen sist och var 4cm öppen utan att ha känt något så kanske min kropp är jävligt kass på att sätta igång saker och ting själv? Time will tell.

Att få upp bebis på bröstet är självklart en målbild men den största målbilden av de alla är när Louie ska få träffa sin lillebror för första gången. Det kommer kännas så stort och jag längtar till den dagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Long time no see.

Eftersom det gått så lång tid emellan inläggen så tänkte jag uppdatera er lite om vad som hänt senaste dagarna och vad som händer just nu!

Hemmet: Vi fixar och donar här hemma nästan varje dag, exempelvis är förrådet nu isolerat och klart. Alexander målar vägarna as we speak sen kan vi ställa ut allt senare ikväll när det har torkat. I framtiden ska vi lägga golv och sätta upp något hyllsystem där inne men det får nog vänta tills hösten, det viktigaste är ju att det är isolerat och att vi äntligen kan förvara allt där ute. Extremt skönt att ha det gjort innan bebis! Annars så har vi fått offert på altan och de sätter igång nästa helg, så om cirka två veckor borde vi äntligen ha en altan så vi faktiskt kan få känna på det finaste med att bo i hus. Även gräsmattorna är på g, nu i veckan håller de på att fixa jorden på allas tomter och från och med nästa vecka ska de börja lägga gräs så även det bör vi ha inom två-tre veckor. Ser verkligen fram emot att kunna gå ut på baksidan och umgås med vänner och familj, grilla, mysa! Louies rum är så gott som klart, ska upp med tavlorna på väggen men det börjar verkligen bli ett fint rum och jag är så nöjd, även bebis rum börjar ta form även om det verkligen inte är lika klart men det kommer få ta sin tid.

Graviditeten: Som sist jag skrev så har allt lugnat ned sig, kanske har det med att jag blev sjuk att göra men sedan dess så känns det verkligen som allt stannat av lite. Idag är det 7 dagar kvar till BF, vi är alltså nere på ensiffrigt och jag är beräknad om exakt en vecka. Tiden har rusat iväg! Jag längtar tills jag inte är gravid längre och därmed blir av med alla jobbiga grejer med att vara gravid, jag längtar tills jag får lära känna bebisen som spenderat de senaste 9 månaderna i magen, jag längtar efter att Louie ska bli storebror och jag längtar efter den dagen de träffas för första gången.

Louie: Trotsåldern är ju inget skämt, Louie har varit världens snällaste bebis jämt och ständigt men för några månader senare började han bli "normal" och ta för sig mer, nu testar han mer än någonsin och är rätt trotsig. Får han inte som han vill blir det gärna några slag i marken, ett härligt skrik och eventuellt rullande på golvet. Fantastiskt charmigt... Men jag antar att det hör till och det viktigaste är hur vi tacklar det. Insåg igår att L beter sig mycket sämre och värre när Alexander är hemma också, undrar vad det kan bero på? När vi är själva på dagarna är han inte i närheten av lika jobbig och trotsig. Förutom trotsfasonerna så är han fortfarande världens bästa såklart, älskar att gosa och hänga efter oss, öppen mot allt och alla och så fin. Han bjuder på plus och minus varje dag.

Köp & sälj: Vi har sålt av Louies gamla Stokke-stol och den såldes på några sekunder, var orolig att den inte skulle gå eftersom det inte fanns några ute på Blocket men jag hade fått fem mail inom ett par minuter och en tjej kom och hämtade den samma kväll. Skönt. Vi har även sålt av annat som vi ändå inte ska ha, en babyoverall, Alexanders gamla GoPro, en ljusstake, ett par manschettknappar och något mer. Perfekt att bli av med allt och det har dragit in ett par tusen ändå. Tur det eftersom vi shoppat loss denna månad, herregud vad vi bränt pengar. Det har dock till 80% varit på barnen, 10% på alla födelsedagar och dop vi varit på och 10% på saker till hemmet - saker vi varit tvungna att köpa mer eller mindre.

Så nu har jag uppdaterat er lite om vad som hänt senaste veckan. Inte mycket med andra ord men ändå hur mycket som helst haha. Denna vecka har vi inga planer, vi går ju och väntar på att bli friska men det blir nog en middag med A's familj och en middag med min familj. Gärna lite häng med vänner men det beror på hur vi mår och vad de har för planer. Sen fortsätter jag gärna fixa här hemma haha, tavlor ska upp i barnens rum och jag vill hinna sätta upp frostad fönsterfilm på våra ytterdörrars fönster så inte allt och alla kan se in i vårt hus. Eller så kommer en bebis, vem vet.

Detta har vi handlat senaste veckan till barnen! Postern, lightboxen, napphållaren och bitringen till bebis. Badbrallor, sneakers och haklapp till Louie.

Likes

Comments

27 grader och sol, vilket skämt! Och jag och Louie sitter liksom inomhus och kurerar oss, har inte ens känt på värmen utanför dörren. Kanske blir en tripp till brevlådan snart så man får känna på lite värme och sol. Nej nu får vi fan ta och bli friska så vi får njuta av detta efterlängtade sommarväder, come on!

Likes

Comments

Andra gången jag fotat magen denna graviditet. Förra gången fotade jag varje veckor fr.o.m vecka 24 typ men denna har jag varit så otroligt dålig och bara fotat i vecka 32 och nu i 39. Sedan har jag bild på magen i kläder vid två tillfällen, på Linneas babyshower och min babyshower, eventuellt vid något tillfälle till. Jaja får lova mig själv att fota bebis mycket även om det är andra barnet. Så det inte blir som för mig och min lillebror, finns flera album på mig men man får kämpa hårt för att ens hitta bilder på min lillebror.

Hahaha, letade fram en bild på hur jag såg ut med Louie i magen i v39 (den till höger som ni kanske förstår) och här får ni en jämförelse med nu. Tråkigt solbränd man var för övrigt...

Likes

Comments

Veckans mående, tankar och funderingar?

Nu är vi nära, vecka 39 gick vi in i igår och inlägget fick bli en dag sent denna vecka på grund av att det ännu en gång är sjukstuga här hemma. Igår fanns ingen energi till att blogga och egentligen inte idag heller, men jag gör ett försök.

Men hörni, vecka 39 var det ja, så otroligt nära nu. Med tanke på att jag ligger helt orkeslös och däckad i årets förkylning (igen) här hemma samtidigt som Louie ligger tätt intill mig som ett element med sin höga feber så känns det givetvis sådär just nu. Jag mår väldigt dåligt och har sjukt ont i bihålorna, nyser, snyter mig och blir täppt om vartannat samtidigt som det leder till ännu sämre sömn och huvudvärk. Allt jag kan tänka på nu är hur detta påverkar bebis, att han skulle ta skada av detta men det ska de ju inte göra, det vet jag egentligen. Sedan känner jag mig mer oredo än någonsin att föda barn nu, så här dåligt får man bara inte må i samma stund som man ska vara världens powerwoman, det är inte möjligt. Därför hoppas jag innerligt att det här går över snart och att jag hinner bli ordentligt frisk innan bebis väljer att göra entré! Dels för min skull så jag ska orka gå igenom en förlossning men också att vi alla i familjen ska ha hunnit bli friska så vi inte behöver oroa oss för att någon av oss ska smitta bebis när han väl är ute. Hur många gånger kan man vara sjuk egentligen? Overkligt.

Idag krigade jag mig till barnmorskan för att försäkra mig om att allt var bra med bebis och allt annat var bra med mig. Allt såg fint ut som det gjort hela denna graviditeten och även förra, det är en lyx att jag haft så okomplicerade graviditeter. Nästa inbokade besök är 1 juni, det vill säga dagen efter BF så vi får se om vi ses då. Hoppas självklart inte det men det är nog rätt troligt tyvärr om man kollar till statistiken, hur som måste jag bara bli frisk först, det är det viktigaste. Vägde mig även denna gång och jag hade fortfarande inte gått upp mer i vikt, alltså har jag vägt samma de tre senaste gångerna jag vägt mig (4 veckor). Skönt, verkar bli +20kg och stanna där!

I kroppen har jag haft mycket känningar tidigare och det känns ju helt klart som att kroppen förbereder sig men sedan jag blev sjuk i förrgår så får jag känslan av att det lugnat ner sig lite. Som att kroppen och bebisen väntar in att jag ska bli frisk innan förarbetet fortsätter. Vi får se hur det blir helt enkelt men jag är inte beräknad förrän om 12 dagar och sen kan man ju gå över två veckor innan igångsättning, dvs att jag har min bebis här om cirka fyra veckor.

Förresten någonannan som sett Margauxs förlossningsvideo? Grät som en liten bebis i slutet. Snart är jag där igen. Både wow och aj helvetes j*vla ***!!!

Likes

Comments

Vilken lång bloggpaus, har ju uppdaterat rätt flitigt tidigare men nu när vi varit hemma sjuka i två veckor så finns det inte så mycket att skriva. Dessutom går jag och väntar på bebis, vi är ju verkligen i slutskedet av denna graviditeten nu. 15 dagar kvar till BF, så ofattbart.

Fixet har fortsatt lite här hemma, dessutom har vi lekt lite med Nathalie och barnen då alla varit snoriga och det kändes okej att hänga ute tillsammans allihopa. Skönt för det började bli riktigt jobbigt och tråkigt att sitta inne hela dagarna. Nu till helgen blev det äntligen lite finare väder också, lördagen bjöd på dop först och sedan kalas för mina kusiner, fullt ståhej hela dagen med andra ord! På kvällen när vi var hos mina kusiner så fick jag en väldigt obehaglig smärta i nedre delen av magen som jag inte riktigt känt tidigare, fick sätta mig ner och ta det lugnt och se vad det ledde till. Den stressen som ändå hann komma var inte härlig kan jag säga, Alexander var inte där till en början utan höll i en basketträning på Lidingö och jag visste inte om det här var början på allt. Vi var inte redo, vi var inte hemma, Alexander var inte där och vi hade inte allt som vi behövde med oss. Men det ledde inte till något utan gick över efter drygt en timme, det var förmodligen någon typ av förvärkar/sammandragningar och inte the real deal. Nu känner jag att jag vill hålla mig på hemmaplan, alternativt alltid ha med väskan och kameran med mera i bilen om jag ska iväg någonstans. Jag menar det är inte riktigt jag att bara sitta hemma och vänta in att det ska hända, det kan ju faktiskt hända först om en månad i form av en igångsättning och så länge orkar jag inte vanka runt här hemma. Däremot kommer jag nog hålla mig i närheten för det mesta. Hur som helst, på kvällen när vi kom hem så kände jag hur det kliade i halsen och avslutade därför kvällen med en piggelin för att kyla ner halsen.

Söndagen började med en väldigt öm hals, fan. Hoppades att jag inbillade mig men nu ska tydligen jag bli ordentligt sjuk också, som klarat mig med att bara vara lite förkyld tidigare när mina killar varit sjuka. Louie låter fortfarande som en gruva och snorar och hostar även om han mår bra i övrigt, och nu åker tydligen jag på något också. Hoppades på att det skulle vara någon morgon-grej, men det gick inte över och något har jag åkt på. Dålig dålig tajming, eller bra beroende på hur man ser det. Vill hur som helst inte må såhär när bebis väl väljer att komma, så det får gärna gå över snabbt så jag får må bra och ladda inför förlossningen. Vi skulle hur som helst egentligen spenderat dagen hos grannarna med lek, bad och mys men det var bara att ställa in tyvärr. Istället så fick vi enorm hjälp av svärfar som kom och isolerade förrådet tillsammans med Alexander, äntligen! De jobbade i princip hela dagen här utanför medan jag och L tråkade inomhus hela dagen. De hann inte riktigt klart, plank ska upp i taket och två ventiler ska sättas in, dessutom måste vi köpa en frostvakt men det är nog bara ett par timmars jobb kvar som bör bli klart i veckan. Äntligen äntligen äntligen, vilket lättnad att få det gjort och om inget händer typ idag så verkar det som att det hinner bli klart innan beis kommer också. Det var i och för sig alltid vårt mål men sen har det runnit ut i sanden lite och offerter vi fått har varit väldigt mycket dyrare än vi kunde tro så det las på is men nu äntligen är det påbörjat, då kan vi ställa ut allt som behövt stå inomhus i bebis rum och det blir mer ordning här inne och bebisens rum kan färdigställas. Underbar känsla!

Mobilbilder från helgen! Vi hittade världens största vinglas på R.o.o.m, Louie somnade i kundvagnen när vi handlade, underbart god tårta och en härlig lyxfrukost.

Likes

Comments

Min andra graviditet

Veckans mående, tankar och funderingar?

Vecka 38 (en dag sent) och bebis är färdigbakad, wey vilken milstolpe! Nu är han klar, redo, färdig och han kan inte längre födas prematur. Nu kan han egentligen komma när som helst även om de flesta kommer efter bf, men jag hoppas verkligen denna lilla kille vill komma innan 30 maj eller just precis då.

Jag berättade i mitt senaste inlägg om vår fixarhelg och fixarmåndag, om vi säger såhär, det har inte stannat av de senaste dagarna. Det enda jag gör är att överanstränga mig och fixa fixa fixa! I tisdags bytte jag sufflett på vagnen, höjde Louies gamla spjälsäng som bebis ska ha och den är från Ikea och är rätt bastant så det var bara att skruva isär och ihop sängen igen för att kunna höja. Jag klädde babyskydd och babysitter, började skruva i Louies garderob för att fixa den helt innan jag la över hans kläder där, och bebis kläder fick ta över byrån som L haft sina kläder i tills nu. Gick igenom alla kartonger med kläder och rensade, från storlek till storlek och åkte och lämnade påsarna som blev i en klädinsamlingslåda. Bäddade, lyfte, röjde och så vidare tills jag bokstavligen talat inte kunde gå för att foglossningen gjorde sig påmind big time! Juste! Så köpte vi en bedside crib av Nathalie, fick med lakan och spjälskydd och det känns så bra, tyckte det kändes väldigt onödigt inför Louies ankomst och speciellt med facit i hand men nu när L fortfarande kommer över till oss på nätterna så vill jag inte att bebis ska ligga bredvid karate kid och parera slag och sparkar från sin storebror.

Igår var det lite lugnare men ändå fix, tvättade tre maskiner, åkte till Täby centrum och handlade två par byxor och en body till bebis, en filt till familjen och hämtade ut paket från apotea med allt bebis, Louie och jag kommer att behöva innan jag tillsist gjord en veckohandling på Ica. Måste sett kul ut med en fullproppad vagn, trotsig 1,5åring, en höggravid tjockis med två Ica-kassar i händerna samtidigt som jag skulle styra vagnen mot bilen. När jag kom hem packade jag upp allt och packade BB-väskan innan jag blev så trött så jag knappt kunde hålla ögonen öppna.

Ja som sagt BB-väskan är äntligen packad! Så skönt och en lättnad att ha den förberedd, kläder är packade åt mig, Alexander och bebis. Samt filtar och amningsinlägg. Tofflor, tandborste, deo, snacks, laddare och kamera mm får vänta tills det blir dags då det används dagligen. Bara man inte glömmer något om det skulle bli stress, förra gången blev vi ju igångsatta så då kunde man i lugn och ro gå igenom väskan en sista gång.

I kroppen känner jag ingen direkt skillnad, det är same same med mycket ilningar i underlivet och en del andra krämpor. Men nu är det snart över och det känns bra. Börjar längta efter bebis och tänker nu mycket på honom och vem det kommer vara. Automatiskt ser jag en mini-Louie när jag tänker på honom och kanske blir det så, eller så ser de ut som natt och dag. Jag ser också fram emot att se Louies reaktion och funderar över hur han kommer reagera, många blir ju bebisar igen och går tillbaka i utvecklingen eller vad man ska säga. Ja ni, inte långt kvar nu. Imorgon är det en månad kvar till igångsättning, så imorgon kan jag väl säga att jag kommer ha min bebis här om max en månad. Jag börjar bli "redo" nu, jag boar för fullt här hemma och det som saknas nu är det sista röjet, en storstädning och en hårfärgning, sen så.

Likes

Comments

Måndag och ny vecka, härligt! Pappa Alexander har startat veckan med att börja jobba på sin pappas företag och det är så hans somrar brukar se ut emellan basketsäsongerna. Jag och Louie har haft en lugn dag hemma då han fortfarande är lite snorig och hostig. Det är så jobbigt nu för vi saknar både William, Wilma och Carmen plus deras föräldrar men kan inte träffa några på grund av efterhängsen förkylning, samtidigt som vi egentligen är pigga och sjukt uttråkade efter en vecka hemma... Vuxna kan vi ju träffa, och min kusin som är 2år för han är dagisbarn och vi fick hans föräldrars ok igår (kalas) men annars kan vi inte träffa våra vänner+barn just nu. Så vi hoppas att det försvinner helt snart så vi får träffa våra saknade vänner. Annars då, har ägnat måndagen till att klä av bilbarnstolen och babysittern och har slängt in det i tvättmaskinen, så imorgon när det är torrt ska det på igen och då är det redo för bebis. Har även packat upp kläder i storlek 50-56 och insett att vi har tretton bodys i storlek 50, overkill kan jag tycka såhär i efterhand. Men men vi använder de vi gillar bäst så vi får se hur många som går åt, blir ju mycket hud mot hud i början också. Nu hade jag tänkt ge mig på att bädda och höja spjälsängen eftersom den är nedsänkt efter Louies tid, efter det ska vi på middag hos Emma, Johan och Love (deras senaste tillskott i form av en liten valp). Bra start på veckan!

Helgen då, den har gått alldeles för fort och Alexander var borta hela fredag och lördag på diverse aktiviteter medan jag och Louie spenderade dagarna hemma och tråkade. Söndagen däremot var familjen samlad och det blev en fixardag deluxe! Äntligen! Vi dammsög och rengjorde hela bilen ordentligt invändigt, installerade därefter basen till babyskyddet och testade oss fram var den fick plats. Det slutade med att Louie får sitta kvar där han alltid har suttit och bebis får sitta bakom förarsätet. Så otroligt skönt att ha en ren bil och babyskyddet på plats och det kändes som vi tog ett stort steg i rätt riktning med att förbereda för bebis ankomst. Efter det åkte vi till BigBaby i Häggvik och hämtade ut en present till kusinen som fyllde två samt köpte på oss lite till barnen, bebis fick två filtar och ett lakan till barnvagnen. Louie fick nya bestick, sparkskydd med förvaring till bilen och till båda barnen blev det solskydd till bilfönstren. En välbehövlig shopping. Fixardagen var inte slut där utan vi åkt sedan in till NK för att köpa solsuffletten till vagnen men när vi kom dit blev det istället en lunch med min pappa och massa presenter till bebis och Louie. Vi/bebis fick solsuffletten som vi tänkt köpa men också världens snyggaste matstol. En likadan som vi har till L från Stokke fast helsvart vilket är deras nyaste färg, wow! Passar så bra här hemma och jag älskar ju svart som ni vet, önskar att den fanns när L kom så han också hade en men han har istället en vit med träfärgade ben. Funderar dock på att sälja den för att få pengar till att köpa en till svart så det matchar, men då kommer vi givetvis behöva lägga till en mellanskillnad vilket kan tyckas onödigt såklart. Sedan fick Louie ett par superfina badbrallor från Ralph Lauren av morfar, tusen tack för allt fint!

Helgen resulterade alltså i att en hel del på checklistan blev ordnat inför bebis ankomst och vi har ju som sagt fortsatt i samma fixar-anda även idag vilket känns otroligt bra och skönt. Imorgon ska BB-väskan packas och sen har vi lite grejer kvar som behövs inhandlas men det är inte panik på det. Vi börjar alltså bli redo för att bebis ska komma. Dock har jag bokat tid för färgning hos frisören om en vecka så han får gärna vänta tills dess så han får träffa en fin mamma och då hinner vi dessutom fixa det sista men sen kan han gärna få komma, vecka 39 kan vi väl bestämma lillebror? Vi säger så.

Nöjd kille i nya stolen!

Sen kom pappa hem och busade. Här kan ni även se Louies nya badshorts.

Likes

Comments

Att hitta och bestämma badkläder till barnen inför sommaren är inte helt lätt. Speciellt inte om man är rätt (läs: väldigt) kinkig med färger och mönster som jag är och dessutom tycker att UV-dräkter är otroligt fult. Nu kanske ni tycker jag är en värdelös mamma men oroa er inte, jag sätter på mitt barn både solhatt och UV-dräkt trots att jag tycker det är fult.. Däremot lägger jag lite extra krut på att hitta så schyssta kläder som möjligt när det vankas badsäsong! Sedan försöker jag hålla honom i skugga så mycket det bara går och i år är han även över ett år vilket betyder att man kan smörja honom med solskyddsfaktor på de icke täckta områdena. Skönt! Den lilla är också så pytteliten att han inte ska vistas alls i solen vilket nog inte blir svårt i sommar med tanke på att han är så pass liten, det var svårare med Louie som var 8-10 månader sin första sommar och rätt rörlig. De ska ju egentligen inte smörjas in alls när de är under ett år men man kan ju inte täcka händer och fötter alla gånger och de vill ju bada och leka och då är det inte alltid lätt att hitta skuggan, dock gick det bra men det var en ständig oro.

På bilderna ovan hittar ni det jag letat fram till Louie, lite olika funktioner och prisklasser på de olika plaggen. Jag ska nog börja med två par badshorts (ett par vanliga och ett par med badblöja i) och en UV-tröja sen får vi se om det behövs mer, dessutom ska vi ju spendera sommaren i Sverige så det blir ju betydligt mycket lättare att skydda sig från solen än utomlands. Frågan är bara - vilka ska jag välja?

Bild 1: Ralph Lauren mörkblå badshorts - 395kr
Bild 2: Ralph Lauren turkosa badshorts - 395kr
Bild 3: Lindberg klarblå badshorts med badblöja inuti - 199kr
Bild 4: H&M turkosa badshorts - 50kr
Bild 5: Lindberg grå badshorts med badblöja inuti - 199kr
Bild 6: Kappahl mörkblå UV-tröja - 179kr
Bild 7: H&M blå UV-tröja - 129kr
Bild 8: Polarn & Pyret blå UV-tröja - 199kr
Bild 9: Hummel blå UV-dräkt - 429kr

Likes

Comments

Min andra graviditet

Hej på er denna soliga dag!

Började dagen hos barnmorskan och allt gick superbra, lämnade MVC med en fantastisk känsla. Sockervärdet var jättebra, järnvärdet hade helt plötsligt skjutit i höjden och jag kunde sluta med järntabletter, vågen stod på samma som sist och jag har med andra ord inte gått upp något på två veckor utan ligger kvar på stabila +20kg, yey! Sen kanske det bästa av allt, bebis var fixerad och låg långt ner (36+1). Jag trodde att bebis skulle fixera sig tidigare andra gången men det är tydligen tvärtom, det finns mer plats andra gången och vissa bebisar kan vända sig ända tills värkarna sätter igång, så jag är väldigt glad att bebis fixerat sig redan (till och med lite tidigare än storebror gjorde). Om något skulle sätta igång nu skulle det alltså vara helt okej då bebisen är så gott som "redo" men både jag och BM var rätt säkra på att vi ses på nästa inbokade besök som är om två veckor, men efter det får vi se om vi hinner ses besöket efter det (bf+2) eller om vi har vår bebis då. Glad är jag i alla fall och jag börjar sakta men säkert förstå att slutet på graviditeten är här och början på livet som tvåbarnsförälder är runt hörnet.

Likes

Comments