Header

Om mindre än en vecka är det jul, helt sjukt hur snabbt tiden har gått. Det känns som om november och december sammanlagt har varit en vecka lång. Men trots att julafton är nu på söndag har jag inte speciellt mycket julstämning, jag tror att det kan bero på att jag ser mer framemot den 27 december. Då drar jag och min närmsta och bästa vän Cassandra till Asien och är borta i tre månader. Så jag längtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta är mitt allra första inlägg i min nystartade blogg, finns det något bättre sätt att börja på än att presentera sig själv och syftet med denna blogg? Här planerar jag att skriva om det som är aktuellt i mitt liv; min vardag i alla dess format. Jag planerar att skriva om min ångestproblematik och hur jag hanterar den, mina utlandsresor, mina framgångar eller motgångar i livet och så vidare. Allt jag vill skriva om helt enkelt.

Men vem är jag då? Det är en komplex fråga jag inte vet om jag kan svara på, men jag kan berätta det jag vet. Jag är nitton år gammal, tog studenten i somras och har sedan dess jobbat för att tjäna ihop pengar till en resa jag ska göra i vinter. Mina nära och kära skulle beskriva mig som en envis tjej med starka åsikter som vet vad hon vill. Jag är en person som tänker extremt mycket och som bär på en hel del ångest som ofta sätter käppar i hjulen för mig. Jag hoppas det finns några som är intresserade av att följa mig i min vardag.

Likes

Comments