God kveld fine!

Er så deilig med helg. Selv om jeg har "helg" hver eneste dag, så er det utrolig deilig med helg! Hehe, det er det! Foreldrene mine er hjemme fra jobb, broren og søstrene mine fra skolen og barnehagen. Det tomme ensomme huset blir fylt med latter og glede i helgene. Er så deilig og hyggelig det!Jeg ELSKER jo sminke og produkter, og siden mars er over for denne gang, tenkte jeg å vise dere sminke-produktene som var mine absolutte favoritter i mars. Og som dere kan se, så er de fleste fra MAC. Elsker det merket! Spesielt foundationen, som er den første foundationen som har passet PERFEKT til min kalde hudtone. Love it! For noen dager siden mistet jeg den, og måtte bruke en annen fra MAC, og da merket jeg hvor mye jeg trengete den andre. Hehe, uten denne blir jeg bare oransje i ansiktet. Og DET går ikke! Ellers er det bronzeren fra NYX, concealerene fra MAC, leppestiftene fra MAC og maskaraen fra Diego Dalla Palma.

Hvis dere lurer på noe ang. produktene er det bare til å spørre i kommentarfeltet.


Ønsker dere en fin kveld videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Make it a good one!

Likes

Comments


Kan ikke huske at Leah var så liten når hun var født.. Da jeg var på butikken i dag, på nyfødt avdelingen, ble jeg helt satt ut. Tenk at Lillegull har vært så liten! Blir helt babysyk jeg altså!Se så søte! Fine, gode Henriette har snart termin, så jeg tenkte det var på tide å begynne å handle inn litt ting til gaven til den lille gutten som snart kommer til verden. Fikk kjøpt litt i dag, så skal jeg kjøpe enda litt mer en annen dag, og pakke det inn i et fint gavepapir og skrive et fint kort. Måtte bare vise de skjønne klærne til dere, smelter jo helt selv hver gang jeg ser på de ... In love!

Ikke glem konkurransen der du kan vinne flip flops fra UGG AUSTRALIA HER.


Ønsker dere en fin dag videre!

Likes

Comments

// Sponset innlegg


Hei skjønninger! I samarbeid med Eshoes.no er jeg så heldig at jeg får lov til å dele ut et par UGG Australia flip-flops i grå. De er såå myke og behagelige på, og ikke minst; supersøte. Nå har du altså muligheten til å vinne et par av disse, som er verdt 900 kroner, helt gratis! Vinneren får de sendt rett hjem i posten, og jeg betaler selvfølgelig frakten. Ta gjerne en titt innom Eshoes.no sin hjemmeside her for enda flere sko fra UGG Australia HER. (Veldig oversiktlig og god nettside. Anbefales!)For å være med i konkurransen må du:


- Dele dette innlegget på facebook -

- Like facebook-siden til bloggen min HER -

- Skrive navn og skostørrelse i kommentarfeltet -


...

​VINNEREN BLIR TRUKKET OM EN UKE.

Lykke til!

Likes

Comments


- Du kan ha sengen HELT for deg selv... Ahh, jeg breier meg så utrolig mye når jeg sover, ligger som en sjøstjerne. Hehe, så selv om jeg har en 180 cm brei seng, så er det ingen problem å ta hele. Deilig! Ingen som ligger i veien.

- Du slipper å ha hensyn til kjærestens meninger og ønsker. Er så deilig å bare kunne tenke på seg selv og sine behov. Jeg har ingen å diskutere og krangle med. Finnes det noe bedre!?


-I am happily single -


- Kan flørte med hvem man vil. Er så deilig å kunne flørte litt igjen. Har ingen å forholde seg til ... Bare kose seg med masse fine, kjekke gutter. Love it!

-Du kan lage hva du vil til middag. Du tenger ikke å tenke på hva den andre liker og ikke liker. Du kan lage akkurat det du selv ønsker og har lyst på.

- Slipper å kjøpe julegaver, bursdagsgaver etc. Finnes jo ikke noe vanskeligere enn å kjøpe gaver til kjæresten! Spesielt etter noen år, når alle de "typiske" kjæreste-gavene er brukt opp. En mindre ting å tenke på!

- Mindre klesvask. Dette gjelder de som bor alene da ... Men for de som bor alene/har bodd alene vet hvor kjedelig det er å vaske klær/brette klær. Når man er to, blir det dobbelt så mye ... Altså så slipper du unna MYE når du er alene.

- Slipper å bekymre deg når han er på fest/byn. Og du trenger ikke å ha med deg kjæresten din overalt heller. Møte MASSE nye mennesker, kose deg og flørte. Og hvis du har barn slipper du å ha en annen-hver-gang regel. Gå ut når du vil, når du har barnepass da selvfølgelig...

- Kan se hva du vil på TV. Det kjedeligste som finnes er jo å måtte sitte å se på noe du egentlig HATER bare fordi kjæresten din ELSKER det, som for eksempel fotball... Nå kan du se på de mest jentete tv-programmene uten at noen klager!

- Når man har kjæreste glemmer man av og til å pynte seg og ta vare på seg selv. Er du singel; tren, spis sunt og plei deg selv. Du får en helt ny start, helt blanke ark. Forfriskende!

- Du har eeeeeendelig tid til veninnene og kompisene dine. De som du alltid har satt til side for kjæresten. Nå kan du endelig gjøre det godt igjen, og slippe taket på den dårlige samvittigheten... Hehe!


Have a beautiful day sweeties!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg får mange spørsmål om jeg har en gutt i kikkerten fortiden, og hvordan jeg vil at min neste kjæreste skal være. Jeg får også mange spørsmål om jeg trives som singel eller om jeg helst kunne ønske at jeg var i et forhold. Jeg har ikke åpnet meg så mye om det før, men nå tenkte jeg å gi dere svaret på det!


Akkurat nå ønsker jeg å bare fokusere på meg selv og Leah. Jeg vil ikke stresse med å få meg kjæreste enda, selv om det hadde vært utrolig fint å blitt forelsket igjen! Det er så mye som skjer fortiden, så mye som enda ikke har stillnet. Jeg tror alt blir mye lettere når vi flytter, og når vi får en skikkelig hverdag igjen.

Jeg trives virkelig som singel. Jeg har det utrolig fint slik ting er fortiden. Det skjer så mye spennende i livet mitt nå, og jeg nyter det virkelig. Jeg har ikke følt meg så lykkelig på lenge, og det tror jeg er et godt tegn. Som jeg alltid har sagt, så tror jeg at drømmeprinsen dukker opp en dag, når jeg minst forventer det. Å få seg kjæreste er ikke noe å stresse med, det skjer av seg selv.


Likes

Comments


... Kommer til å bli inspirert av Slettvoll. Elsker Slettvoll! Er så koselig og stilfult, akkurat slik jeg ønsker det! Gleder meg såå mye til å flytte nå, og til å innrede.. Ah, klarer nesten ikke å vente! Blir så fint å få et hjem, som bare er mitt og Leah sitt. Hun skal få et eget rom, noe jeg tror hun kommer til å elske. Det blir også veldig deilig for meg, å få et rom for meg selv.

Jeg har enda ikke funnet en leilighet som har falt i smak, men jeg følger med hver eneste dag, så tror ikke det er så lenge igjen før jeg finner noe. Det blir deilig å komme oss litt mer sentralt, men kommer selvfølgelig også til å savne foreldrene mine som har vært så snille og tatt vare på oss nå som vi ikke har hatt et hjem. Skal heldigvis ikke flytte så veldig langt vekk fra de, kan besøke de når som helst. Vi er så klar nå!

Likes

Comments

Jeg har alltid tenkt at når jeg får barn, så skal det være med den rette. At den jeg får barn med skal være pappaen til alle barna mine, det skal være han jeg gifter meg med og at det skal være han jeg deler hele livet mitt med. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg kom til å være i en slik situasjon, at jeg skulle få barn med to forskjellige, men noen ting er bare ikke ment for å vare.


Når man får barn med en person, føler man noen ganger at det MÅ vare. For familien sin skyld. For å unngå alle de kompliserte greiene som halvsøsken, julefeiringene, to hjem og alle de andre tingene som følger med. Man er i en situasjon der man føler at man må sette familiens behov foran egne. Jeg skjønte det ikke da, men jeg skjønner det nå, at jeg gjorde ikke Leah noe vondt ved å velge å ikke være med pappaen hennes. Det hadde vært enda verre for henne å hatt en ulykkelig mamma.

Jeg ønsker flere barn i fremtiden. Og selv om jeg ikke hadde trodd det, så kommer jeg en gang til å være gravid med en annen mann. Leah kommer til å få stesøsken, og hun kommer til å ha to familier. Men er det egentlig noe å skamme seg over? Alle fortjener å være lykkelig. Jeg er kanskje overtroisk, men jeg tror at alt skjer av en grunn.

Likes

Comments

Hei fine! Nå som våret nærmer seg, merker jeg at jeg får MYE motivasjon. Også når det gjelder trening. Ingenting er like deilig som å ta seg en lang joggetur om morgenen, å kjenne varmen og solstålene mot ansiktet. Og nå har jeg bestemt meg for å faktisk begynne å trene, skikkelig. Jeg har ikke trent skikkelig på flere år nå, så det skal bli utrolig deilig!


I går kom treningsklærne mine i posten, og i morgen skal jeg bestille meg treningskort. Jeg kommer til å trene 2-3 ganger i uken, i tillegg til joggeturene i naturen. Leah skal så klart være med på treningsenteret. Hun skal bli passet på av de søte jentene på barneavdelingen mens mammaen koser seg med å trene. Jeg tror også hun kommer til å kose seg, å leke med andre barn.

Jeg skal oppdatere dere om hvilken musikk jeg skal ha på trenings-listen min, og hvilke øvelser jeg gjør. Kostholdet skal jeg også bli enda mer fokusert på, så der kommer jeg også til å oppdatere dere. I tillegg skal jeg oppdatere dere når det gjelder flyttingen og møbleringen. Skal oppdatere dere masse fortiden jeg, så det er bare til å følge med! Hehe!


Ønsker dere en fin ettermiddag videre! 

Likes

Comments

Jeg må fremdeles klype meg selv i armen. Ikke fordi jeg føler at tiden har gått noe særlig fort, for det har den ikke, men fordi det er så nære nå! Om bare 2 måneder flytter jeg og Lillegull i en egen leilighet! I mai flytter vi fra foreldrene mine som har vært så snille og tatt vare på oss nå som vi ikke har hatt et annet sted å bo. Så om bare en liten stund da pakker vi sammen tingene våre, møblene våre og flytter de inn i en ny leilighet!

(Bilder fra den gamle leiligheten)


Ahh, jeg er så klar nå! Vi skal leie for dere som lurer på det. Vi har enda ikke funnet en leilighet, men jeg har allerede begynt å følge med på hvilke leiligheter som finnes der ute. Mange fine! Og hvor vi flytter? Det er til Bergen sentrum! Hehe, jeg har klaget på dette usentrale stedet vi bor på nå i åresvis, så nå var det virkelig på tide at vi gjorde noe med saken altså!Så nå går det mye i planlegging her hjemme. Hyllen min og stolene mine fra Bolia fikk jeg beholde, pluss noen andre småting,, resten fikk Daniel. Så MASSE møbler skal bli kjøpt inn nå. Dere skal selvfølgelig få være med meg gjennom hele prosessen. DET BLIR SÅ BRA!


Vi snakkes fininger!

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw