Nathalie Johansson nouw.com/nathaliejo

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag vill bara uppdatera er om att jag har en ny blogg. Det är nämligen så att jag blivit contributor för härliga RAWNESS.se, wohoo! Det är ett onlinemagasin som handlar om aktiv livsstil. Jag skulle bli jätteglad om ni vill följa mig där istället. KLICKA HÄR för att komma dit! Hoppas vi ses :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Oj, mycket dålig uppdatering här. Sen senast har jag förflyttat mig från paradiset till vintern. Stannar ett par veckor till sen åker jag tillbaka till Pasi och stranden!

Jag har hittills hunnit med att resa från skåne till norr, träffat massa goa människor och gått på bröllop bland annat. Nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara vinterdag så uppdaterar jag mer om allt sen!

Likes

Comments

​Jag är förälskad i klippor. Så är det bara.

El Mirador.

Likes

Comments

Träningsvärk deluxe idag efter gårdagens träning. Träningsvärk är verkligen hat/kärlek men mest kärlek ändå va? :) Vi körde rygg och biceps och det här var vad vi gjorde.

Rygg:

- Pullups 5x2 - Latsdrag 8x3 - Stående rodd med kabelmaskinen 8x3 (nerifrån och upp) - Sittande rodd 8x3

Biceps:

Bicepscurl med smalt grepp 10x3 (uppvärmning) - Bicepscurl i kabelmaskinen 8x4 - Bicepscurl med hantlar till failure (ej vridning, raka hantlar och failure betyder att du utför övningen tills du inte kan göra fler reps.) - Bicepscurl i maskin 10x2.

Väldigt mycket bicepscurl märker jag nu, men alla har sin vinkel och tanke bakom. Beroende på vilken bredd på greppet, position av överarm (vinkel av överarmen, tillexempel lyft 45°-90°, intill kroppen eller något bakom kroppen), rotation av underarm (supination-pronation) och vart i rörelsen du väljer att det ska vara som tyngst (exempelvis i början av övningen eller i mitten) ger olika resultat på de två muskler som vi har i överarmens framsida (m. biceps brachii och m brachialis) Så variera och prova dig fram!


Ibland flexar vi ;) Inte det bästa kvalitén men det får duga.

Likes

Comments

Njutningsnivån är inte direkt samma som på bilderna idag, färgen är dock det. Grått.

Startade dagen med lite löpning och yoga. Ett par solhälsningar för att solen ska komma tillbaka och lite övning upp & ner. Nu ska jag avverka lite plugg och ikväll ska jag prova en ny yogastudio, spännande!

Likes

Comments

BPM festival var galet. Det är en stor 10-dagars festival som hålls i Playa varje år med mängder av DJs och event. Människor från hela världen samlas och dansar till electronic music. Det är väl Inte riktigt det jag lyssnar på till vardags men det var en upplevelse for sure iallafall.


Pineapples och braids är alltid en bra idé.

Likes

Comments

Cozumel Part.2. Streetart, surf-school, bocho, snäckor & tummen upp.

Cozumel får tummen upp!

Likes

Comments

Hands up för karibiska havet alltså, mmmmmhm säger jag bara. Dessa öar är paradie for sure.

Vi blev bjudna av Pasis pappa hit. Tog färjan över från Playa del Carmen och hyrde bil så vi kunde roadtrippa runt. Cozumel är en av Mexikos största öar så bil behövs om man inte vill få ett rejält träningspass på cykel. Sedan stannade vi där vi kände för, marknader, stränder, utsiktsplatser och avslutade med lite strosande i downtown.

Part 2 kommer!

Likes

Comments

Hmmm yogan. Jag älskar den. För några år sedan när vi provade yoga i skolan skrattade jag åt happy baby pose men nu njuter jag av hur golvet masserar min ryggrad. Jag skrattade då och sa att det här är inte min grej trots att jag inners inne var väldigt nyfiken. Jag har aldrig förstått hur man sorterar eller stänger av sina tankar och har hört miljontals gånger om hur fantastisk yogan är för just detta. Släppa taget och bara vara. Dom sa att yoga is the practice of quieting the mind och jag längtade nu efter den.

Jag och yogan hamnade på fel fot med varandra till en start. Jag började tänka på prestation, tänka på om jag gjorde exakt rätt, ville vara duktig för min lärare och genast kunna alla coola poser. Jag gjorde som vanligt, släppte inte taget.

Nu har vi börjat om jag och yogan. Yogan lär mig sakta men säkert att släppa taget, hur det känns att andas, hur jag låter tankarna passera. Det fungerar. Yogan lär mig tålamod, för det tar tid. Yoga lär man sig inte på en dag eller på ett år. Jag tror det är omöjligt att känna sig klar, fullärd. För det är inte att nå dina tår som är grejen utan det viktiga är vad du lär dig på vägen ner. Det är det som är grejen.


Likes

Comments

Tänkte visa lite bilder från min 25-årsdag som var för ett tag sedan.Vi klev upp tidigt och tog färjan över till Isla Mujeres som ligger precis utanför Cancun. Denna ö var inget undantag utan var precis lika magiskt som alla andra paradisöar här runt omkring. Love them all!

Jag hade en så fin födelsedag för övrigt, thanks babe :D

Babe looking hot in the golfcart! På de mindre öarna kan man oftast hyra golfbilar och självklart gjorde vi det, så kul!

Vi tog lite bilder vid en sandbank. Älskar hur vattnet flyter ihop.

Stannade på Punta Sur, den södra spetsen, och det kändes som vi förflyttats till Nya Zeeland.

Utsiktsplats, MAGIC!

På kvällen hängde vi på stranden, käkade middag, drack lite supernyttiga hälso-smoothies (skoja hehe) drinkar och kollade på solnedgången.

Mina fina palmörhängen jag fick av Pasi.

Likes

Comments