Header


Jag bubblar över av tacksamhet, för att jag har världens bästa familj hemma i Sverige som ringer och väcker mig med sång och för att jag har fantastiska vänner som smsar och ringer för att grattar mig på födelsedagen (Ellen är tyvärr ej inkluderad, sorry not sorry eftersom hon GLÖMDE, en enorm skandal.. <3) Och sist men absolut inte minst så är jag så tacksam över att världens bästa värdfamilj valde just mig och för att dem känner mig så himla bra, fick så himla fina presenter som är så himla mycket JAG och kvällen blev sååå bra!
Att sitta utomhus och äta middag, på sommaren, med bästa sällskapet och ett glas vin i handen kan nog vara top 1 bästa jag vet att göra på sommaren. Att dessutom slänga in 2 kubb-matcher (som jag såklart vann - haha Dave) gör ju saken bara ännu bättre, eller hur?


V var ivrig med att vilja hjälpa till med att öppna paketen. Jag kunde inget annat än att bara le stort, lägga huvudet på sned och säga "såklart du kan hjälpa mig öppna mina paket". Att öppna paket var det bästa man visste när man var liten ju? (och nu också kanske, hehe)


Fredag

Det vart alltså en fredag som bestod av att fylla år, någon timmes jobb, massor med fritid följt av middag med värdfamiljen och sen utgång med Madde som i sin tur resulterade i en sen (eller tidig beroende på hur man ser det?) hemgång.


Lördag

Efter en fredag så kom en lördag där inte en enda bild knäpptes. Det blev helt enkelt en dag som kort och gott flög förbi medan jag försökte sova ikapp min missade sömn, plötsligt vaknade jag upp till att det var sen eftermiddag, men så får det lov att vara när man fyllt år dagen innan ;)
Söndag

Söndagen var också lite seg, försökte kicka igång mig själv med ett träningspass och senare på eftermiddagen fixade jag till mig och begav mig in till SF för att äta middag med Amanda & Madde. Jag har varit så förbaskat sugen på italienskt hur länge som helst nu så jag beställde in, lyssna på detta, en Aperol spritz och en tallrik kronärtskockfyllda ravioli med gorgonzolasås och sparris. Hur trevlig söndagskväll hade inte jag?* * * * * *

Nu är det onsdag och jag sitter i skrivandes stund i hängmattan med datorn på magen, skräll va? För 2 minuter sen stod en kompis här 3 meter ifrån mig med lite käk i munnen, alltså en jävla räv!? Den står och smyger på mig nu, haha, detta är inget skämt utan fullt allvar! Börjar faktiskt bli smått rädd nu, dags att dra sig inåt, puss alla!


Kram
Nathalie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Då var det alltså måndag igen, älskar måndagar! Kan kanske också bero på att jag nästan ser det som en extra helgdag eftersom att jag för det mesta bara jobbar någonstans mellan 2 och 4 timmar under veckornas första dag.

Sitter just nu med datorn på skrivbordet och med en kopp kaffe och en croissant sidan av och reflekterar över helgen. Min födelsedag blev precis så bra som jag önskat, till och med bättre faktiskt! Resten av helgen blev väldigt lugn, ganska skönt ändå..! Men mer om helgen senare!

Nu ska jag ta med mig en bok, mina hörlurar och en kopp iskaffe ut till hängmattan och slappa i några timmar i eftermiddagssolen innan jag hämtar upp V, sen bär det vidare av mot gymmet!


Ta hand om er allihopa,

Kram
Nathalie


Likes

Comments


Jag har ju - som vanligt - glömt berätta om mitt senaste äventyr? Jag var ju på mitt första baseball game i fredags! Det blev väldigt spontant allt ihop, gjorde mig klar på 10 minuter och sen var det iväg. Har ju, typ (läs: inte alls), börjat förstå vad football och baseball (två för mig annars helt främmande sporter) går ut på nu, men jag har mycket kvar att lära om man säger så..


Under kvällen så insåg vi att i lougen bredvid satt Rickey Henderson, tydligen en baseball legendar som innehar massor med olika rekord i sporten. Tydligen så är planen som matchen spelades på till och med döpt efter honom. När matchen var slut så möttes våra sällskap utanför och då var en av killarna i vårt sällskap, Max, snabb med att fråga "Hey Rickey, could I take a picture of you and my daughter?" och nickar åt mig. Haha, jag blev inslängd framför kameran och både min värdpappa och en annan kille i vårt gäng lyckades fotobomba bilden. Vi skrattade så vi grät åt fotot, åt att Rickey helt köpte att jag var Maxs dotter och åt den allmänt lustiga situation som uppstått.


Hade en sååå himla rolig kväll i alla fall! Nu kan jag checka av baseball från listan i alla fall!


Kram
Nathalie

Likes

Comments