HeaderDagarna hemma i Sverige gick sååå snabbt och jag hann bara med hälften av allt jag skulle göra. Hann inte träffa alla vänner jag ville träffa och inte göra alla saker jag borde fått gjort, typ läkarbesök osv. Det hjälpte ju inte direkt heller att jag lyckades pricka in att vara sjuk i 2 dagar när jag väl var hemma...så typiskt!

Overall så var det såklart supermysigt att vara hemma och krama om alla man saknat igen, och på tal om att sakna, jag trodde verkligen inte jag saknat svensk mat speciellt mycket, förrän jag kom hem! Typ semlor, det bästa vi har i hemma i Sverige ju!? Sverige är nog faktiskt ganska bra ändå <3


Men, bye for now Sweden, see you later!


Kram,
Nathalie


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Resor

Likes

Comments

...i februari?

Ja ni, ibland kommer livet ikapp. Hade jag själv fått välja så hade jag gärna väntat ett par månader med att åka hem och hälsa på i Sverige, februari måste ju ändå vara den värsta månaden där hemma?
Det är svinkallt och allt är en enda gråskala.


Men nu kunde jag inte riktigt välja, jag ser det som att farfar valde åt mig. för tyvärr så valde han att komma ner från himmelen och hämta farmor den 14 februari, på alla hjärtans dag och allt <3

Så nu sitter dem där uppe bland molnen båda två och ser på alla hyss jag har för mig här över, älskade människor! Har fått frågan en miljon gånger nu om hur det känns, med tanke på att jag inte var hemma när det hände och svaret är väl att det har varit extremt konstigt och jobbigt att gå igenom detta helt själv, flera tusen mil hemifrån. Att sakna sin familj gick till en helt ny nivå.


Tiden går och vi med den, som mormor alltid brukade säga. Och så är det väl, livet måste tyvärr rulla vidare hur jobbigt det än känns. Vill avsluta detta inlägget med en text min syster lästa upp på begravningen, den är så vacker och så mitt i prick på vad farmor hade velat säg till oss alla. Ta hand om er, era nära och era kära <3


Kram
Nathalie


Likes

Comments


Äkta jetsetter man blivit då, haha! Insåg att jag besökt 7 flygplatser på lite mer än 2 veckor!? Min kropp är typ ur balans, vet inte riktigt i vilken tidszon den befinner sig i så mycket som jag hoppar fram och tillbaka i tiden.


Vart är det nu jag är påväg då?? I'm going to... NEW YORK! Åh vad jag längtat efter denna resa! Åker dit med Hanna nu ikväll, landar i morgon bitti och åker hem på söndagkväll! Jag har ju varit i NY 2 gånger förut, en gång under Au pair Academy och en gång för typ 10 år sedan när min syster var Au pair i Hoboken, NJ. Så jag har redan gjort alla sevärdheter och sådär, vilket känns skönt för då kan man spendera all tid på shopping, party och att bara strosa runt med världens bästa Hanna! Ska bli såå mysigt!


Får se hur uppdateringen blir här, ska verkligen försöka njuta av denna resa till fullo, om inget annat så hörs vi med en uppdatering när vi kommit hem!


Ta hand om er allihopa!Kram
Nathalie

  • Resor

Likes

Comments