Header


Haha, chocken idag när himlen öppnade sig och det forsade ner hagel från ingenstans, V sprang fram till fönstret med stora ögon och skrek "SNOW NATHALIE, IT'S SNOWING!!" följt av tusen följdfrågor kring vad som just hände. Man är ju ingen meteorolog direkt så vi satte oss ner och tittade på en film om hagel. Vet inte riktigt om han kunde ta in informationen riktigt för så snart filmen var slut sprang han och tog på sig sina skor och regnjacka och skulle bestämt ut och "leka i snön".... sötisen <3


Annars då? Idag har jag haft V från 07-17 och dagen har gått extremt snabbt kändes det som. Veckan över lag har också gått sjukt snabbt och imorgon inleds helgen igen! Härligt!


Kram
Nathalie

Likes

Comments


LÖRDAG

Tung dag, såklart. Pratade med familj och vänner där hemma. Tvingade mig upp på löpbandet i hopp om att kunna rensa tankarna och få lite kraft till resten av dagen eftersom jag skulle möta upp tjejerna på kvällen och sitta och prata över några glas vin. Slängde mig i alla fall i en uber ner till downtown och Jack London Square. Kom hem i lagom tid och hade verkligen en supermysig kväll. Kameran fick dock stanna hemma <3


SÖNDAG


Åh vilken dag! Älskar söndagar!
Särskilt när man vaknar upp fräsch och inte ett dugg bakfull. Bästa, bästa, bästa! Vill ha söndag varje dag!

Gjorde mig iordning och tog mig in till San Francisco för att äta brunch med tjejerna på Jane på Fillmore St. TIPS om ni är i SF(!!) Åt deras chiapudding med bananbröd sidan av. Dem rosa skålarna var också så drömmiga, jag menar smaka på hur detta låter: dragonfruit smoothie bowl. Vädret var på topp och vi tog en promenad genom stan mot Mission för att dricka drinkar och hänga på El Techo's rooftopbar. Det var så fint där uppe, himlen var alldeles rosa! Några Margaritas senare hoppade vi in i en uber och avslutade kvällen på The View. Återigen ett TIPS om ni är i närheten(!!). Ligger i South of Market precis vid shoppinggallerian Westfield. Det är en bar/lounge på 39de våningen ovanpå Mariott Marquis Hotel och det är en så magiskt utsikt över staden! Gå dit!


Så himla mysig helg <3


Kram
Nathalie


Likes

Comments


Hej mina hjärtan!

Förlåt för frånvaron, fick ett tufft besked i fredags och höll nästan på att drunkna i all hemlängtan. Ville sätta mig på första bästa flyg hem och krama om alla där hemma. Men riktigt så lätt är det inte och jag fick helt enkelt försöka samla mig och fokusera på att göra allt jag kan för att må så bra så möjligt. Bästa sättet att komma över hemlängtan är att umgås med sina vänner och hitta på massor med roliga saker. Och trots att helgen inleddes med tråkiga besked så blev resterande tid en riktig panghelg!


Vi börjar med Fredag

Skickade iväg kidsen till skolan och begav mig ner till Lake Merritt för att möta upp Bella, Hanna och Champ. Det var fantastiskt väder, 16+ och sol och helgen var på ingång, åh vad man mådde! Vi åkte in till Berkeley och åt lunch på Barney's innan jag rullade hem igen. Strax där efter kom samtalet hemifrån som skulle vända allt upp och ner. Tur jag har fantastiska vänner här som räddade mig från ensamhet, hemlängtan och övertänkande och istället gjorde så jag kunde spendera kvällen med dem och glömma för en liten stund.

Uppdatering om resten av helgen kommer senare!


Kram så länge
Nathalie

Likes

Comments