Header

Om ni bara visste hur mycket roligt jag har att berätta! Förlåt för att jag varit så frånvarande senaste veckan, har tyvärr ingen tid att göra något längre inlägg nu heller utan jag tänkte bara kika in och säga hej och berätta att det kommer en meganyhet här imorgon!!

Puss alla hjärtan!!

Kram
Nathalie

Likes

Comments

Titta vilken mysig lunch i solen jag hade med min favoritkille i tisdags <3


Dagen började med ett extremt jobbigt telefonsamtal, dock inget jag känner att jag vill dela med mig speciellt mycket av just nu, vill låta det landa först. Ryckte i alla fall upp mig och krigade mig genom dagen.
Vädret var magiskt så jag och V åkte till poolen och hängde hela eftermiddagen, så skönt att äntligen få ta på sig bikini och lägga sig i solstolen med vetskapen av att det bara är den 14 februari.


Ta hand om er själva och era när och kära där hemma,

Kram
Nathalie


Likes

Comments


Äntligen är solen tillbaka här i Kalifornien!

I helgen sken solen över San Francisco och bay area, så härligt!! Insåg att jag helt glömt att uppdatera om förra helgen ju? Så let's börja med förra fredagen!


FREDAG

Mådde så himla dåligt under dagen men knaprade i mig alvedon, gjorde mig iordning och blev upphämtad för att åka till Walnut Creek för att kolla på Fifty Shades Darker med tjejerna. Ska inte nämna för mycket men kan i alla fall säga att 2an är mycket bättre än 1an! Tråkigt dock att man förmodligen kommer att behöva vänta i hela 2 år nu innan 3an kommer :)))


Lördag

Att bara ligga inne och "sova bort" dunderförkylningen var inte riktigt ett alternativ när solen sken utanför fönstret. Begav mig ner till Jack London Square med Hanna och promenerade längs vattnet istället, älskar att gå i hamnen där, så himla fint! Vi gick runt och kikade på marknaden dem har varje lördag innan vi slog oss ner på Bocanova och åt lunch på uteserveringen, hur underbart!? Smaka på det ni, uteservering + februari! <3 Åh blev helt lycklig i hela kroppen av att sitta där i solen.

På kvällen kastade jag dock in handduken och fick inse mina begränsningar, hjärtat ville party men hjärnan och kroppen sa sömn, så sömn fick det bli.
Söndag

Vaknade upp pigg och utvilad, tog en morgonpromenad till min favoritutsiktsplats och stod där en lång stund och bara tog in allt, att detta är mitt hem nu, jag älskar den tanken. Bestämde mig för att låta söndagen bli en riktig ladda-batterierna-inför-veckan-dag, ni vet, måla naglar, läsa bok med en kopp te i handen, kolla serier & sitta ute på trappen och tanka vitaminD. Dagar där man tillåter sig ta dagen som den kommer är dem bästa.

Likes

Comments