Header

Vet ni vad jag har hittat på idag allihopa!? Förmodligen inte, det är ju därför ni kikar in här.. Jag har haft ännu en dag av my fabulous life as an au pair! Jag vet hur min vardag ser ut här på bloggen, den innehåller massor med roliga saker hela tiden, men vet ni vad, verkligheten ser faktiskt ganska annorlunda ut. Som idag tillexempel. Jag sov ca 4 timmar inatt och var helt slut imorse när klockan ringde 06.15.


Jag gjorde iordning lunchlådor, såg till att barnen fick frukost, att det tog på sig kläder och att de borstade sina tänder innan jag körde dem till skolan. När jag sen kom hem igen åt jag frukost och gick sen raka vägen ner till min säng för att på något sätt försöka sova ikapp. Så det är precis vad jag gjort idag, sovit! Gud vad lyxigt tänker ni, nja, sådär faktiskt men jag ska väl inte heller klaga.


Vet ni vad, jag har länge tänkt på en sak, nämligen att jag ska ha en 'Ärlig Vecka'. Alltså att jag helt enkelt skriver ett blogginlägg varje dag - som man sig egentligen bör - och berättar precis vad jag gjort under dagen. För tro det eller ej men jag går inte och shoppar varje dag, jag tränar inte varje dag, jag äter inte bruncher eller härliga middagar varje dag. Vissa dagar innehåller inte så mycket mer än 1 timmes jobb på morgonen, tvätta hela dagen, hämta barnen och jobba i 1-2 timmar innan föräldrarna kommer hem. Ibland går jag ner på mitt rum, ibland går jag ut och går en promenad. Ibland gör jag faktiskt nästan ingeting.


Jag säger inte att bara för att jag har en "tråkig" vecka så betyder ju inte det att det är så min vardag alltid ser ut. På sommaren är de ju till exempel drömmigt för då är det frukostar utomhus och poolhäng och allt sånt som hör det varma vädret till. Men jag jobbar ju bara ca 15 timmar i veckan nu för tiden så det är extremt många lediga timmar som ska fyllas i, vilket inte alltid är lätt. Så vad säger ni, ska jag köra en 'Ärlig vecka' för er nästa vecka? Så får ni se vad jag åtminstone försöker fylla mina lediga timmar med!


Kram,
NathalieMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag ledig hela dagen eftersom att det var Martin Luther King-day här i USA, så runt lunchtid åkte jag för att träffa Lisa & Frida i Alameda innan vi körde vidare till Emeryville för att kolla på 'I, Tonya' på bio. Jag var så glad att någon ville se den med mig, verkar nämligen som att alla stämplat den som en töntig konståkningsfilm men den var, såklart, superbra!

Efter filmen köpte jag med mig en iskaffe och så strosade vi runt på Bay Street och kikade i affärer en liten stund. Jag hittade lite fina underkläder på Victoria's Secret men när jag kom och skulle betala var de en mils lång kö (nästan), så jag såg det som ett slags tecken på att jag inte skulle köpa något, kände mig inte superintresserad av att stå i kö i 20 minuter. Ödet tänker jag, haha, tror ni också på ödet förresten? Jag tror på ödet men inte heller att precis allt är skrivet i sten (eller säger man hugget i sten?). Jag väljer att tro att vissa saker redan är bestämda men att man kan påverka vägen dit. Det är också en bekvämlighetssak antar jag, för det är ganska skönt och enkelt att skylla på ödet ibland haha... ;)


Tog inga bilder från gårdagen, men på tal om konståkning så kan jag ju visa er bilderna från när jag tittade på U.S Figure Skating Championship i San José förra helgen. Fick biljett till att kolla på damernas final i julklapp, är så tacksam att min värdfamilj gav mig chansen till att se detta, magiskt och väldigt känslosamt på många sätt.

Kram,
Nathalie

Likes

Comments

Bild från några veckor sedan när jag, Amanda & några till satt ute i solen och drack bubbel med Golden Gate-bron som närmsta granne <3

Hej allihopa! Det är fredag förmiddag här i USA och kikar jag på klockan så inser jag att ni där hemma förmodligen sitter och äter en god fredagsmiddag & klirrar i glasen med dem ni tycker om just nu. Eller så sitter ni i soffan med en filt och en skål godis, slappar och tittar på film. Det sistnämnda låter extremt lockande idag måste jag säga, kanske får bli en sväng till IKEA och köpa svenskt godis i eftermiddag? Tacka gudarna för IKEA!

Helgens planer är inte direkt spikade än, men idag tänkte jag mig i alla fall en riktig fixardag, bl.a har jag börjat städa ut mitt rum så smått! 'Redan?' tänker ni. Yes, jag har bara lite mer än 4 månader kvar innan nästa tjej flyttar in här ju, hur galet? Och jag känner mig inte så sugen på att spendera mina sista helger med att rensa ut mitt rum, så det är lika bra att börja nu!

På lördag vekar det bli utgång med tjejerna och på söndag ska det bli upp mot 20 grader här i San Francisco (!!) Då ska jag bara sitta på en rooftop, njuta av solen och dricka rosé hela dagen skulle jag tro, hur härligt?

Hoppas ni får en magisk helg allihopa!

Kram,
Nathalie​​​Likes

Comments