Nu sitter jag i soffan med min älskade son ❤ hästarna har fått kvällsmat och fått kvällsrent i boxarna. Mira skötte sig fint idag med men hon kändes lite trött så imorgon blir det nog en sväng i skogen bara eller lite på linan bara.

Imorgon är det en jobbig dag för hela familjen 😢 tyvärr är det livets gång och man bara måste. livet är bra orättvist ibland 😢

ha en skön söndagskväll 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

söndag idag och vi har hunnit med mycket på förmiddagen. stallet är fixat , stallplan är krattad och ridhuskanterna är krattade oxå 😀 bar även in fler bommar i ridhuset så nu finns det inte många ställen man kan rida på utan att rida över en bom 😂

Nu är vi på mickes jobb och jag ska städa min bil , alltid lika roligt. sen blir det hem och rida min donna ❤

Likes

Comments

på övning nr 2 så ska man ha två bommar på en volt. det är 9 meter mellan dom och dom ska ligga i en båge och följa voltens spår.
Där kan man träna avstånd.
man kan antingen rida på och göra det på två galoppsprång eller sätta sig ner , bromsa med sätet och klämma in 3 språng.
min häst tycker det här är superjobbigt.
dom ska ju lixom gå i samma form som innan och bara lyssna lyssna lyssna på oss ryttare.

  

Likes

Comments

Hon den där speciella hästen , hon är fantastisk. Mira är den modellen som nästan alltid är stel och är väldigt svår att få o gå i form och lite stretig.
Idag när jag satte mig upp o tog tyglarna så hade jag INGET i händerna och så va det hela passet. såna dagar är så värda allt slit med hästar ❤ även bomövnigarna gjorde hon avslappnat och fint.

Imorgon är det hoppning på schemat för miras och min del. Ska sätta upp någon bana som vi bara kan rida runt och ha kul på ❤

Likes

Comments

stallet är klart , hästarna är inne. Eller ja , jag ska ju rida min oxå 🙈 Nu ska jag iallafall in till stan  med Rasmus och köpa lördagsgodis.

ikväll blir det mys för hela familjen och djuren  ;) aldrig utan dom 😂

hörs sen

Likes

Comments

Det jag tränar mycket på nu är bomövningar. det är inte enkelt men så nyttigt. Här måste man rida , man kan inte bara "åka" häst.

Det är olika långt mellan bommarna på långsidan och man måste öka eller minska och det ska man inte göra genom att dra hästen i munnen.

övning 1.

​dålig bild men ni ser på ett ungefär hur det ska va och jag har skrivit med avstånd.  Den här övningen är stärkande för både ryttare och häst.

Likes

Comments

Nu har vi varit och bowlat o ätit mat.
Det var supermysigt och ungarna hade jätteskoj 😍

Nu sitter jag i soffan och tusen tankar snurrar. Är så fruktansvärt arg i kroppen.
En tid framöver kommer vara väldigt jobbig för oss i familjen.

Är oxå sjukt irriterad för att det tydligen är en jävla skillnad på folk och folk.
varför är du mer värd än jag ?
Tycker vi delar den platsen 💪

Likes

Comments

Nu är det väl dags att ta tag i dagen och pallra mig ner till stallet.
mocka, ta in hästar och sen gå upp till sängen igen
;)  (bästa hanna hade redan gjort stallet 😍 ) ikväll blir det bowling med familjen , ska bli så jäkla mysigt. dock va Rasmus dålig i magen imorse så hoppas det inte blir något skot av det.

hörs sen #tröttastivärlden

Likes

Comments

Dagen började med att jag fick åka till veterinären med vår hund , bambi!  Lilla skruttan ?

Ändrade Miras vilodag tills imorgon istället då jag har en del att göra imorgon. Blev ingen avancerad ridning idag men lite jogg blev det för den superpigga och tittiga damen.
Jag har ju världens bästa och sötaste groom ;) bra att han skrittar fram åt mig med ;)


Kanske dags för en ponny ? ??

Likes

Comments

Träningen gick kanonbra!  Elvine är en väldigt speciell häst som jag verkligen tror har en framtid inom hästsporten. Henne kommer ni få följa här också !

Dom gör alltid så bra övningar på dressyrhoppet och även fast man bara är där och tittar så får man sån inspo o vill hem till ridhuset o bygga hinder ;) mira får allt vänta till söndag med o hoppa ?? 

Idag är det vilodag för miras del och min men för jag är typ jättesjuk ?? en promenad i ridhuset blir det iallafall när jag orkar mig ner till stallet ??

Likes

Comments