FEM SAKER JAG INTE KAN LEVA UTAN

- Min mobil, har ett behov av att ha den i handen alla vakna timmar på dygnet... borde jobba på det, ja.


-Familj och vänner, skulle inte vara den jag är om de inte fanns. De är min största trygghet.


-Frukost, jo du läste rätt. Är en sån människa som måste äta något nästintill direkt efter jag vaknat. Funkar inte som människa annars.


-Choklad, hur skulle världen se ut utan det liksom. Livskvalité de där!


- Träning, i rätt mängd och form är det underbart att träna. Får så mycket energi och glädje av att få dansa ett kul zumbapass eller svettas på spinningcykeln.

FEM SAKER JAG VILL GÖRA I MITT LIV


- Ta studenten, en mäktig känsla och ett minne för livet!


- Resa till New York, detta har länge varit en dröm som jag känner måste uppfyllas någon gång i livet.


- Utvecklas i bloggvärlden då jag älskar att få vara kreativ, ventilera mina tankar och förhoppningsvis kunna inspirera andra.


-Bygga ett eget hus, som det inredningsfreak jag är vore det verkligen drömmen att designa och inreda drömhuset.


- Att arbeta med något jag verkligen brinner för. Skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse att få jobba för kroppspositivism likt IamproudUF. Om ni inte hört om detta relativt nystartade företag så tycker jag verkligen att ni ska ta er en titt! Klicka in här


Tack för utmaningen @fitnessjensan!

Har valt att dela upp i fler inlägg och vill utmana @carolinemtano @qallin ! Lycka till !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kunde bara inte låta bli att gå runt med kameran och fota allt detta i Grekland. Kan sakna de klara färgerna och värmen något enormt såhär i hösttider. Mysiga filmkvällar med levande ljus jovisst, men inget slår solen och värmen i Medelhavet. 

Likes

Comments

​Godkväll på er, sitter i skrivande stund i soffan framför ett inspelat avsnitt av Skavlan. Kunde ju inte missa när både Fredrik Eklund och Tyra Banks var med! Verkligen intressant att höra vad de har att säga, några väldigt inspirerande förebilder vill jag påstå. 

Slutade redan 13.10 idag och sedan dess har jag lagat middag till mig och Kevin, skrivit på en inlämning i sociologi, tagit en dusch och smörjt in mig med lite brun-utan-sol. Skönt med tidiga dagar i skolan då man har så mycket av dagen kvar till annat. 


Likes

Comments

Höst för mig är den tiden på året man verkligen borde passa på att mysa i M Ä N G D E R. Oftast kommer även den där oönskade höstförkyldningen vid den här tiden, vilket ger tillfälle att ta ett steg tillbaka och faktiskt vila från allt en stund. Stickade tröjor, levande ljus, frukost i sängen framför Vänner och varma drycker i alla former utgör den ultimata hösten för mig!

Hur gör ni för att må bra i höstrusket?

Likes

Comments

Hej det var jag igen. Dagarna går fort förbi och just nu är jag inne i en lugn period med inte så mycket runt omkring mig, skönt tycker jag. Detta har fått mig att längta tillbaka till bloggandet men nu när jag väl tar mig för att skriva så inser jag vilken idétorka jag har. Jag vill att bloggen ska finnas till för att inspirera, samtidigt som att det är ett sätt att bevara minnen på.

Älskar ju att fota, skriva och få vara kreativ så varför sluta med något som ger mig så mycket tillbaka. Nej nu är det skärpning som gäller. Jag är tillbaka!

Likes

Comments