Nu kom vi hem för en liten stund sen, satt kvar på cafét en stund och bara pratade om livet. Trotts att jag och syrran spenderar 24 timmar om dygnet med varandra så finns det alltid något att prata om eller diskutera.

Jag har kommit till en sån plats i livet just nu där det känns som jag bara står och trampar på samma ställe, jag måste komma vidare känner jag men jag vet inte riktigt hur. På fredag fyller jag 20, redan 20 år! Många säger " bara 20 år, du har hela livet framför dig " " du är ung " osv. Ja det kanske inte är en ålder, ja jag kanske är ung. Men jag känner mig så extremt gammal haha, när jag kollar på folk i min egna ålder så känner jag verkligen att jag inte passar in.

" I´m an old soul "

Efter att jag och syrran suttit och diskuterat livet osv så kände vi båda att vi måste göra något spontant. Så det gjorde vi, vi bokade hotell, 1 natt i ett annat land. Vad det är för land får ni reda på, på min födelsedag på fredag! Jag tror detta kommer bli super! Är så himla taggad 😄

Puss&Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!

Gårdagen kunde inte bli bättre, skrev ju på morgonen att jag kände att energin var nästintill helt borta men som tur var så ändrades det helt. Jag körde syrran till hennes sjukgymnast sen så åkte vi och handlade, efter det så blev jag helt plötsligt väldigt pigg och positiv. Lagade super god mat, åkte sedan iväg en stund. Pratade 2 timmar i telefon med en sjukt saknad vän, vilket var väldigt behövligt. Skatteåterbäringen kom in idag, kunde inte komma mer lägligt haha. Köpte med mig Ben&Jerry till mig och syrran som vi satt och åt framför "Fifty shades darker".

Jag totalt älskade filmen, jag både skrattade och grät! Kommer absolut se denna 100 gånger om, blev så himla berörd. Den var så himla fångande, man fick se en helt annan sida utav Mr Grey. Skådespeleriet var super bra. Har faktiskt inget att klaga på och det är inte ofta det händer kan jag lova er 😉 Ni som inte sett filmen bör verkligen göra det. Jag håller på att läser böckerna nu för att jämföra lite, så jag återkommer med åsikter när jag läst ut första boken!

Dagen idag får vi se lite vad som händer, har egentligen ganska mycket som behövs göras så får se hur mycket av det jag betar av. Jag och syrran ska i alla fall iväg nu om en stund till vårt favorit café och äta underbar frukost!

Puss&Kram

Likes

Comments

Hallå finisar. Hoppas att ni alla sovit gott och att ni alla får en underbar dag! 😄

Vaknade med knappt ingen energi överhuvudtaget, tog mig en lång dusch och gjorde en rejäl frukost. Förhoppningsvis så kommer energin komma tillbaka! Om en liten stund så ska jag köra syrran till hennes sjukgymnast, sen efter det så blir det att åka och handla sen så får vi se helt enkelt vad dagen har att bjuda på.

Vädret är på topp, ca 19-20° vilket är himla skönt! Funderar på att eventuellt sätta mig någonstans och ta en kopp te eller liknande och bara njuta lite. Med tanke på att min syster gjorde en komplicerad fot operation för ca 2.5 månad sen så har det blivit mycket tid som spenderats hemma vilket gör att jag blir helt galen.

Har så sjukt mycket att göra men ingen ork, våren är verkligen alltid extremt jobbig för mig då jag har sån extrem pollen allergi.. Så att hitta orken är inte speciellt lätt haha när man äter så starka mediciner + att man dessutom har en sjukdom som gör en kroniskt trött. Men jag är inte bitter för det, försöker hålla mig positiv! 😃

Om 3 dagar är det min födelsedag, om 8 dagar åker jag hem till Sverige i 2 veckor. Mycket att se fram i mot denna månaden.

Bild på min bebis, tagen av mig 💙Likes

Comments

Jag har nu valt att ta upp bloggandet igen, saknar det lite för mycket och har nu valt att satsa stor hjärtat på detta då det är något som jag verkligen brinner för!

Tänkte att jag börjar med att skriva lite om mig själv, för er som inte känner mig sen innan.

Mitt namn är Nathalie Ingvall, jag är snart 20 år. Uppväxt i en ort som heter Habo, ca 2 mil från Jönköping. Bor dock nu i en liten stad som heter Rheda-Wiedenbrück som alltså ligger i Tyskland! Och många undrar säkert hur jag hamnade här, jo detta har alltså varit en dröm sen jag var liten. Min pappa är härifrån och bor även här. Jag bor tillsammans med min syster, hennes två katter och snart kommer jag även att ta hit min hund Emil.

Djur är något utav det bästa jag vet likaså shopping, mode, skönhet osv. Är även en bokmal, älskar att läsa böcker.

Är även utbildad inom stylist yrket.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, ni kommer som sagt lära känna mig med tiden! Ska jag förklara allt om mig själv så kommer ni att få läsa en hel bok haha..

Jag hoppas att ni kommer att tycka det blir kul att följa mina dagar här nere i Tyskland 😃

Likes

Comments