Något som har blivit väldigt populärt det senaste är att sticka plädar, kuddar ect med jättelika stickor eller med armarna. Detta är något som jag jätte gärna hade velat testa på, hade velat sticka mig en egen pläd och kunna sticka plädar till familj osv. Jag har alltid tyckt att det är kul att pyssla eller arbeta med händerna. Dock så är de garnet jag söker svindyrt och har kollat på massor utav hemsidor på nätet och de kostar ca 500-800 kr per kg utav de garn som jag eftersöker. Så är de någon som vet vart man kan köpa samma garn för lite billigare pris så skulle de uppskattas. Hade så gärna velat sticka en gosig pläd till mig och min sambo. Och ja jag vet att man kan köpa såna plädar på t.ex Åhléns och liknande men jag tycker att det är betydligt roligare att ha något hemma som man har gjort själv.  Så är de någon som vet vart man kan köpa sånt garn och jätte lika stickor så berätta gärna de för mig. tack på förhand puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter många om och men fram och tillbaka så har jag bestämt mig för att börja blogga igen, Och denna gången är jag tillbaka för att stanna. Att blogga är något som får mig att må väldigt bra och något som jag tycker är väldigt roligt att göra. Livet är trotts allt för kort för att lyssna på vad omgivningen säger att man ska och inte ska göra. Jag går min egna väg nu. Sedan så tänker jag dock ta hänsyn till att alla kanske inte vill nämnas i bloggen eller synas och det får jag helt enkelt ha hänsyn till..

Mitt 2015 var fyllt med så mycket sorg och motgångar och fick mig att må så himla dåligt både psykiskt och fysiskt så jag har bestämt mig att 2016 ska bli ett år fyllt med glädje och väldigt stora förändringar och slutgiltiga målet är att jag ska må bättre.  För de finns ingen viktigare person i sitt liv än sig själv vilket gör att de är ytterst viktigt att man tar hand om sig själv på alla tänkbara sätt. För att nå mitt mål att må bättre så ska jag *Skaffa nytt jobb *Börja träna ( och det är inte för att gå ner i vikt eller så utan bara för att få igång produktionen av endorfiner i kroppen igen ) *Inte jobba lika mycket som jag gör nu *umgås med med familj och vänner. Det är några utav dem sakerna som jag ska genomföra.

Jag skäms så himla mycket men kan inte göra något bättre av situationen är att prata av mig om det så mycket som möjligt och verkligen göra allt i min makt för att just nu bli frisk. Men mina nära och kära har jag fullt stöd ifrån och dem är verkligen inget annat än helt fantastiska.

Hur som helst så känns de så skönt att jag har fått börja ta tag i saker som jag gillar att göra och långsamt men säkert så ska jag se till att bli frisk. Komma ut ur de här svarta stora hålet som jag just nu befinner mig i.  Puss och kram

Likes

Comments