Vardag

fortfarande så fruktansvärt förkyld och det hjälpte inte mycket att gå på bröllop i helgen.. det blev en lång natt men åh så mysigt det var! dagen efter hade jag dock tappat rösten helst har har sen bara legat i sängen med feber och hosta..

idag har jag iaf hämtat in det sista i växthuset och med lite gott plock från det så slängde jag ihop en god linssoppa och en fruktsallad (pallade några äpplen från grannen med)

nu blir det att bara mysa framför tvn hela kvällen och hoppas på att man är frisk igen imorgon för just nu har jag verklingen inte tid att vara sjuk..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blivit bjuden på bröllopsfest och då kommer det där klassiska problemet "vad ska jag ha på mig?" speciellt när det står valfri klädsel på kortet. Detta är två klänningar som jag fastnat lite för. Vad tycker ni?

puss!

Likes

Comments

Vardag

Jag tror inte jag är ensam om att hänga på vädersidor och letar efter fler soldagar och värme framåt men det är nog lika bra att vi alla börjar att inse fakta hur trist det än må vara. Hösten är här. På något sätt så tycker jag ändå att det är rätt skönt, man slipper stressen om att man måste göra saker så fort man är ledig (vilket i min värld är det sämsta med sommaren) för visst är det så? Vi nöjer oss aldrig med att ligga i den där hängmattan och läsa en bok som så länge var planerat. Under hösten så ​får man unna sig en ny supersnygg jacka och nya supersnygga skor, man får njuta av att mysa ner sig i soffan med levande ljus på bordet och man hinner kanske till och med läsa den där boken. Detta är iaf lite av vad jag kommer att unna mig i veckan.
puss!

Likes

Comments

Vardag

Nu är det snart 3 år sedan som jag slutade röka efter att ha rökt i 14 år. hurraaa för mig! Allt började med ett serium jag köpte på bodyshop som luktade så gott men insåg att sålänge jag rökte så luktade mitt hår iaf bara rök så jag började ifrågasätta varför jag bar parfym och annat överhuvudtaget när jag iaf bara luktade gammal fimp. En vän frågade om jag kände för en resa till solen och då bestämde jag mig för att OM jag skulle unna mig en resa så måste jag sluta röka.

Så när vi kom till flygplatsen som skulle ta oss hem igen så fimpade jag min sista cigarett! inget fusk efter detta men nu till det klassiska problemet.. 12-FÖRBANNADE-KILO! men visst kan jag skryta med att även att jag blivit fet så luktar jag nu skitgott! haha😭.  Nu har jag sedan 3v börjat med herbalife iaf för att se om det kan hjälpa mig något för just nu känner jag att det inte händer något alls hur nyttigt jag än äter och hur mycket jag än motionerar. Så nu undrar jag lite om någon av er har erfarenhet av herbalife eller haft samma problem som mig efter att varit duktig och slutat röka?
puss!

Likes

Comments

Vardag

Precis så kändes det idag. Så jäkla ont i halsen att det inte ens går dricka vatten. Så nu efter att man slängt i sig en ipren, tagit en runda med Akila så ska jag kämpa mig ut i ladugården och hämta en korg med ved så jag kan få upp värmen i huset haha

puss på er

Likes

Comments

fick ju presentkort på www.klockmaster.se när jag fyllde år men så svårt att välja en. detta är några jag är sugen på. vilken tycker ni?

Likes

Comments

Haft en fin heldag med familjen idag. Först hann jag städa några timmar sen var vi och storhandlade inne i stan. (fruktansvärt jobbigt att bo ute på landet utan körkort just nu!) Sen lagade vi god mat och fikade tillsammans bara vi och det var så längesen det hände så det var jättemysigt! Lillebror stannade sedan några timmar till och kollade på sagan om ringen med mig haha helt enkelt underbart att vara ledig just nu och låta alla dagar vara lördagar.

Måste ju bara dela lite kort från förra helgen med. Jag fyllde 30 år och hade en helt fantastisk dag hemma. Dagen började med att det kom ett stort gäng med vänner från Blekinge och vi åt frukost tillsammans. Sen tog Daniel ut alla killarna och körde jeep i skogen och jag fick några sköna timmar tillsammans med tjejerna. Festen hade vi hemma i festlokalen och jag blev överaskad med både liveband massa familj, vänner och fina paket. Vi åt god mat, dansade , eldade och killarna roade sig med att bryta arm fram till morgonen. Allt bar perfekt och jag var helt enkelt lycklig hela dagen.

Likes

Comments