Hej! Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade nu, men förra veckan var det väldigt mycket med både skolan och träningen.
Hur som helst, tänkte jag berätta lite om helgens tävling, som också var den sista denna säsongen. Tävlingen hette SKF-trofén och skiljer sig lite från alla andra tävlingar, då man tävlar för sitt distriktslag mot andra distriktslag. Från min klubb var det jag och Tessi i Juniorklassen och Dorotea i U13 som valdes att representera Stockholm tillsammans några andra åkare från olika klubbar i Stockholm.
Kortprogrammet gick ganska så bra och det kändes väldigt härligt eftersom att det var sista gången jag åkte det programmet då jag ska byta till nästa säsong. Långprogrammet däremot gick inte lika bra, hade många missar och orena landningar, men det var även några små saker som var bra och dessa kommer jag att ta med mig.
Tävlingen i övrigt var väldigt rolig, att få tävla emot åkare som man annars inte brukar tävla mot och sedan så var kamratmiddagen väldigt rolig också.
Vi hörs i ett senare inlägg, hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter vi i bilen påväg hem till Stockholm efter en rolig dag i Malmö. Jag och Tessi var på Emporia på eftermiddagen i ca två timmar för lite shopping och lunch. Blev dock inte så jättemycket shopping men det var väldigt kul att bara strosa runt bland de olika butikerna. Vi åt även en väldigt god lunch på Hatoba Sushi där jag tog en 10 bitars sushi och Tessi tog en 8 bitars sushi. Efter det åkte vi till ishallen för att kolla på Tessis syster Camilla när hon tävlade, och sedan satte vi oss i bilen för att börja den låååångaa resan hem...
Vi hörs imorgon, ha det bra så länge!!

Likes

Comments

Hej! Nu är vi påväg hem från ishallen efter en väldigt lyckad dag. Dagen började med sovmorgon till 9.00 eftersom att vi inte kom hem förrän 23.30 igår kväll, jätteskönt att få sova ut. Efter vi hade gått upp gick vi ut på en liten springrunda för att få igång kroppen, vädret var tyvärr inte lika bra idag och det regnade ganska så mycket... Sedan åt vi lite frukost samtidigt som vi kollade på JVM. Efter det gick vi in och sminkade oss och satt upp håret, idag hade jag och Tessi startnummer direkt efter varandra så det var ganska skönt att vi blev klara ungefär samtidigt. Efter vi hade ätit lunch åkte vi till ishallen.
Uppvärmningen kändes väldigt seg idag, hoppen gick bra men det kändes lite segt i benen. Jag kände mig ändå rätt så lugn idag också så det var väldigt skönt. Väl i programmet så gick det ganska så bra, klarade alla element jag skulle genomföra, dock höll jag på att glömma bort mig och åka åt fel håll hahah men det löste sig. Blev inte personbästa idag men jag är väldigt nöjd över min prestation eftersom att långprogrammet inte riktigt gått lika bra de tre senaste tävlingarna, men det kan ju inte alltid gå bra för man måste ju ha något att kämpa för!
Nu ska vi hem och göra iordning oss, vi hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Hej! Nu har vi precis satt oss i bilen och är påväg tillbaka. Idag var det lite segt, eftersom att jag inte skulle tävla förrän 21.05... Under dagen så slappade vi lite och kollade på youtube tills det var dags för kroppen att komma igång. Lite senare gick vi ut och rörde på oss lite, det var jättefint väder ute så även det gav en liten energiboost! Sedan gick vi in och sminkade oss och fixade håret inför tävlingen, Tessi hade ett lite tidigare startnummer än mig så vi behövde åka lite tidigare till ishallen eftersom att jag och Tessi är de enda från EIF som tävlar här.
När det väl var dags för mig att gå på isen för uppvärmning så kändes det väldigt bra och alla hoppen var rena på första försöket.
I mitt program kändes det ganska bra och jag var lugn eftersom att jag visste att jag kan varenda moment i mitt program. Jag hade totalt 2 missar, den första i min Lsp och den andra i min 2F+2T där jag missade 2F så det blev ingen kombination... Dock är jag väldigt nöjd med min 2A som jag dessutom fick +1 på av två domare!
Nu när vi kommer hem ska vi göra iordning oss och sedan gå och lägga oss eftersom att morgondagen kommer att bli väldigt lång den också. Vi hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Heej!

Just nu är vi i Malmö och vi ska precis gå och lägga oss. Vår klass börjar inte förrän 17.05 så dagen blir ganska lång då vi är 6 startgrupper i Junior A Ladies. Konstigt nog har jag faktiskt fått ett sent startnummer för en gångs skull, Haha brukar oftast vara i startgrupp 1 och ha typ startnummer 2 och 3, så det är ju roligt att få vara i sista gruppen. Dock så kommer jag att tävla väldigt sent på kvällen, närmare 21-tiden så det kommer att vara nytt för mig. Nu ska vi iallafall gå och lägga oss eftersom att morgondagen kommer att vara väldigt lång.

Godnatt, vi hörs imorgon! <33

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg!

Just nu sitter jag och Tessi i bilen påväg till Malmö där vi ska delta i Skate Malmö. Det ska bli jättekul, speciellt eftersom att det är en internationell tävling där vi tävlar mot konståkare från bl.a. Finland, Norge och Danmark. Eftersom att detta är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite om mig själv och även svara på lite frågor!

Hur gammal är du?

Jag är 15 år, fyller 16 i maj.

Hur många dagar i veckan tränar du?

Jag tränar 6 dagar i veckan, är ledig på måndagar.

Vad är ditt största mål?

Mitt största mål just nu är att komma med till elitserien, men mitt långsiktiga mål är att bli så bra som möjligt.

Favoritfilm?

Me before you alla dagar i veckan haha!

Ditt drömyrke?

Jag skulle verkligen vilja jobba inom konståkning, helst som tränare.

Vad är din favoritmusik?

Jag brukar inte lyssna på musik så jättemycket faktiskt, men jag gillar poppig låtar.


Det var lite olika frågar om mig, vi hörs lite senare när vi är framme! Byeeee


Mitt kortprogram från tävlingen i Karlstad. Foto: Keiko Roll

Likes

Comments