Header

​Imorse efter gymmet åkte jag hem och duschade lite snabbt för att sedan åka till Nacka Forum med min syster och systerdotter. Vi gick runt i lite butiker för att sedan avsluta det hela med ett besök på Joe & The Juice. Jag har faktiskt aldrig druckit någon juice därifrån innan men oj så gott det var! Tog en med jordgubb, banan och vaniljmjölk. Kan ju lova er att det definitivt kommer bli fler besök där för min del.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag, eller ja imorse, var jag på gymmet vid 8-tiden och körde ett härligt gympass för benen och rumpan. Det kändes riktigt bra under hela passet och det känns som att jag äntligen är på väg tillbaka. "På väg tillbaka" kanske ni undrar? Jo det är nämligen så att nu under sommarlovet så har jag varken gymmat regelbundet eller bra. Jag har jobbat väldigt mycket, det har varit tidiga morgnar och jag har ätit dåligt vilket gjort att min energi inte alltid varit på topp. Och när energin inte finns där så är det inte så jättelockande att gå till gymmet, i alla fall inte enligt mig. Ibland har jag dock ändå tagit mig till gymmet men då har det blivit väldigt korta och lätta pass.

Jag har tyckt att det har varit väldigt tråkigt att energin inte har varit med mig men som sagt så känns det som att jag äntligen är på väg tillbaka och mina pass blir bara bättre och bättre. I takt med att passen blir bättre så blir dem också roligare, älskar det! Så jag hoppas verkligen att det håller i sig nu när skolan börjar och att jag fortsätter ha dessa härliga gympass.

Likes

Comments

Jag är verkligen en sneakers lover och dessa ovan är mina senaste tillskott i samlingen: ett par simpla men sjukt snygga Adidas Originals! Är verkligen jättenöjd med mitt köp och kan lova er att dem kommer användas flitigt. Jag har dock redan börjat kolla efter vilka sneakers som ska köpas härnäst. Man kan ju nämligen aldrig ha för många skor, inte sant?

Likes

Comments

Ja ni läste rubriken rätt för jag ska alltså försöka börja blogga igen. Dem som känner mig vet att jag börjat blogga hur många gånger som helst men att det aldrig hållit så länge. Den här gången ska jag dock verkligen försöka mitt allra bästa för att hålla bloggen uppdaterad regelbundet. Sen får vi se hur det går... Haha!

Ni får i alla fall jättegärna kommentera om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om eller om ni har några frågor. Det blir nog roligare för oss alla då. 


Likes

Comments