Hej!
Oj jag har inte bloggat på jätte länge och ändå så stiger min statistik mer och mer haha! Varför vet jag inte?
Har inte haft något att blogga om, allt är lika varje dag nästan. Skola hela dagarna och sen är jag väl kvar till kvällen på stan och på helgerna är jag med Emil! Så de blir ju bara samma sak hela tiden!
Just nu är det näst sista dagen på min 5 veckors praktik på attendo äldreboende! Och det har varit hur kul som helst, har lärt mig jätte mycket och jag kunde inte haft en bättre första praktik. Kommer faktiskt sakna alla här! Synd att jag fyller 18 så sent på sommarlovet, annars skulle jag kunna fått sommarjobb här nu i sommar!

Även fast jag aldrig bloggar och liksom tappat lusten för det helt så är det jätte kul att det fortfarande är folk som fortfarande läser och håller min statistik uppe! Haha tack!

Puss & Kram Nathalie
Likes

Comments

Var på Erikslund idag men mamma och lillebror!
De här var de jag köpte + 2 shorts som jag inte orka ta kort på haha!

Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments

Halloj!
Igår vakna jag av att det ringde på dörren så jag gick och öppna och där stod pappa! Han kom egentligen för att hitta på något med Linus men jag hängde med endå! Så vi åkte först till Biltema för pappa skulle köpa något till båten, sen åkte vi te stadium för jag ville ha nya skor så pappa köpte converse till mig! Velat haft sånna as länge så!:D haha aja sen åkte vi till farmor, har inte träffat henne på as länge så de var jätte kul! Hon vart helt chockad när jag och Linus kom in haha söta lilla farmor!<3
sen drog vi te donken och käka. Efter de åkte vi ut till någon konstig väg med lite trafik så jag fick övningsköra lite! Pappas bil är så mycket skönare och enklare att köra en mammas så de gick as bra!:)))
Några timmar senare drog jag mamma och mammas kille ner på power meet och kolla lite, de va as lite bilar men de var ju inte så bra väder och så var de ju första dagen, idag hoppas jag på att de ska bli mycket bättre! Idag kommer jag iaf ha lite kompisar att va med, Emelie, Alexandra och Emil kommer så de ska bli kul! Vet dock inte om Emil kommer vara med hela tiden men vi får väl se! Bästa helgen på hela året jag svär!!

Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments

Mys ute i solen med en go smoothie! Hoppas bara det här vädret är kvar till helgen nu när de e power meet och allt!


Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments

Hej!
Idag har de inte hänt så mycket har bara legat och kolla på youtube, käkat ostbågar haha, målat naglarna och sminkat mig! Mitt liv e fucking awesome!.. Eller?;)
Men men sitter och snackar med älskling nu, dock är han inte så social för han sitter och spelar men så kan de va ibland!;3
Ville bara uppdatera lite nu så har inte direkt något intressant att snacka om med de får ju leva ned helt enkelt! Loove u!;*
Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag bytt bloggnamnet från "nathaliesaade" till "nathaliehaggqvist" haha orkade inte ha kvar de gamla så:P 

Och så har jag fixat lite med blogger också, har bytt header och så igen:)) Ska försöka vara mer aktiv nu och göra mitt bästa för att få igång bloggen igen! Glömmer hela tiden bort bloggen och så men men de ska det bli ändring på! 

Idag så var vi iväg en stund till Emelie och alla å kolla på deras kattungar. Vi ska ha en senare när den kan lämna mamman:DDD jätte glad, har redan bestämt namn! blire en kille ska den heta Busen och blir det en tjej ska den heta Busan. haha:D
Och efter de träffa jag Emilia en stund och vi var bara på stan och chilla, finns ju inte så mycket att göra när de är söndag liksom... Men trevligt var de ändå;P haha 
Men nu ska jag väl dunka musik ett tag och bara chilla tills jag ska sööva så vi får höras!
Puss & Kram 
Nathalie

Likes

Comments

Hej hej!
Ligger i min säng och dunkar musik å tråkar! Segt liv ja har!!:P haha nä men jag väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så ja kan sticka ner till centralen å sen åka till sura och träffa Emilia!:))))) ska nog käka innan ja drar så ska laga mat nurå!

Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments

Hej! 
Nu är ja i Fellingsbro hos Emil:)) Han är och jobbar så jag e ensam hemma här så de finns inte så mycket att göra än att chilla i sängen typ:PPP hehe..

Men förra veckan va mamma och jag nere på stan och boka utlandsresa! Sååå sjukt skönt! en hel vecka i Turkiet oc h bara chilla, de bästa e att älsklingen följer med också:DD så underbart:))
men nu ska jag typ lägga mig igen är fan fortfarande trött!

Puss & Kram 
Nathalie

Likes

Comments

Efter en lång dag och mysig dag hemma hos kusinerna med brännboll, övningskörning, grillning och jordgubbar m.m så äre skönt att få lägga sig ner i sängen och bara slappa med en bra bok och musik! Blir väl att läsa något kapitel till sen sova!

Puss & Kram
Nathalie

Likes

Comments