nathaliehagerman@outlook.com

Godmorgon!

Jag har varit uppe ett tag nu men tänkte att det var dags att checka in på bloggen för det har varit lite segt på sistone. Denna veckan kommer nog bli lika seg som förra veckan för på lördag ska jag skriva högskoleprovet för första och förhoppningsvis enda gången. Jag pluggar verkligen som en dåre.

Började i alla fall min morgon med en power walk och ska strax göra lite frukost. Tänkte något med frukt men såg nyss att vi inte hade något gott hemma. Åt upp alla clementiner igår och jag hatar vindruvor så det får väl bli havregrynsgröt och chai te. Sen ska jag nog bara plugga och kanske beställa något från Nelly, känner att jag borde skämma bort mig själv lite.

Kram Nathalie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag i Malmö och tog avtryck av mina tänder hos min läkare på käkkirurgiska mottagningen. Var tvungen att gå upp kl 5 för bussen till stan gick kl 6 och sen gick tåget till Malmö kl 7. Därefter växlade jag lite pengar innan jag åkte hem och såg på en massa filmer för jag hade feber.

Idag när jag vaknade mådde jag ännu sämre men tog en runda med Zativa och åt en ordentlig frukost innan jag landade i soffan med hundarna. Nu när resten av familjen kommit hem har jag hoppat in i sängen istället och försöker bestämma mig om jag ska sova eller se på någon film. Vi hörs lite senare :)

Kram Nathalie

Likes

Comments

Mitt sista arbetspass för veckan är avslutat och jag har landat på mammas jobb med munkar, en cola och en påse polly puffar. Dagens arbetspass var bultat och jag lovar att jag höll på att smälla av typ 99 gånger och sen höll jag på att somna ännu fler gånger. Vi hade jätte mycket att göra men mot slutet var det värst, man hade inte orken till någonting.

Egentligen skulle jag ta bussen hem till Hyllinge men den gick 23.45. Vem vill sitta och glo på knutpunkten i nästan 2.5 timmar? Aja, nu ska jag starta ett bra avsnitt av någon serie tills mamma slutar 😊

Kram Nathalie

Likes

Comments

Det har verkligen varit full rulle sedan jag senaste checkade in här på bloggen men för att vara ärlig så har jag inte riktigt haft orken att lägga upp något heller. Opererade ju ut min visdomstand och hade ont i någon vecka och sen blev jag sjuk. Jobbar ca 3 dagar i veckan men ska nog försöka hitta något nytt för just nu är mina utgifter större än min inkomst.

Idag kommer vi har så mycket att göra på jobb så jag har sagt att jag tar disken för jag är inte den som hanterar stress bra. Sen får jag dessutom en assistent ;) Jag sitter just nu på bussen till stan men ska inte ta båten förrän 11.15 så jag ska nog stanna förbi solariet för att döda lite tid. Annars händer inte mycket idag hoppas jag får sluta lite tidigare för det värsta som finns är att diska när vi stänger restaurangen vid 8. Dvs alla saker från det varma köket - apropå jobb någon stal min dricks från förra veckan? WTF right? Det var inte mycket ksk 170 dkr men sen bestämde sig de andra för att lägga ihop så jag fick dricks iaf så det blev runt 200 dkr. det var inte bara min dricks som försvann utan någon annans också. Men det löste sig och jag vägrar att tro att någon av mina kolleger skulle göra något sånt men det är liksom tredje gången dricks försvinner 👎


Kram Nathalie

Likes

Comments

Låt mig bara säga att måndag är den bästa dagen på hela veckan - man känner sig så produktiv även om man inte gör något speciellt. Idag har jag städat min garderob, lagat middag, varit ute på rundor med hundarna och bakat äppelkaka. Jag har även beställt en ny vinterjacka från Odd Molly även om det är varmare nu än under hela sommaren men jag hoppas det blir vinter förr eller senare ♥

Kram Nathalie

Likes

Comments

Hola people!

Eftersom jag jobbat torsdag, fredag och lördag så är det dags för mig att ta helg idag. Jag och pappa ska dra till Väla och fika lite och sen ska jag dra hem till mamma igen vid femtiden. Ganska tråkig dag men det är skönt att vara ledig! Imorgon ska jag släpa mig själv till gymmet och träna lite (vilket behövs)!! Har fortfarande problem med käken efter operationen men det går väl över snart hoppas jag. Börjar bli lite trött på att inte kunna tugga eller något.

Btw: Jag har precis sett färdigt på The O.C först såg jag bara på det för att fördriva tiden liksom men sen blev den riktigt bra. Älskar Ryan, kan relatera så mycket till Summer och Seth är bara så söt. TBH vem shippar inte Summer & Seth eller Ryan & Taylor? Var uppe till 02.30 inatt och såg färdigt serien - kanske inte det perfekta avslutet på en serie men jag var ganska nöjd med förändringen av Ryans liv och serien hade väldigt bra budskap.


Kram Nathalie

Likes

Comments

Hej!

Det har inte blivit så många inlägg idag för jag har blivit opererad. Fick åka hem direkt och sen har jag vilat bort hela dagen och nu ska jag se på serier resten av kvällen. Har ganska ont men det går väl över. Inte precis den värsta operationen jag varit med om under alla mina år.

Kram Nathalie

Likes

Comments

Godkväll!

Nu när jag studerar så älskar jag att vakna upp på måndagar - ny vecka nya möjligheter! Idag har jag varit på gymmet och resten av dagen har jag bara pluggat på högskoleprovet som är om 32 dagar. Mattedelen av ju ganska enkelt så är lite mer orolig över den verbala delen. Denna gången ska jag komma in på programmet jag vill och jag ska kötta på högskoleprovet minst 1.60 är målet.


Imorgon är det dags för operationen och jag har så mycket ångest. Jag har blivit opererad tusen gånger förut men denna gången är annorlunda för jag har ganska svårt för operationer som endast kräver lokalbedövning man kan nog kalla det fobi.

Kram Nathalie

Likes

Comments

Alltså helt ärligt känns det som jag bara har glädjedödare i familjen, snälla ta mig här ifrån! Mamma kom nyss hem och klagade på att vi inte gjort mat och så började hon ställa en massa frågor om vi varit ute med hundarna och sånt (såklart vi har). Min syster har varit dryg och bitchig hela dagen. Jag som faktiskt var på bra humör idag!

Aja nu ska jag laga mat och tvätta för jag hjälper aldrig till hemma *sarkastisk röst*. Jag har seriöst jobbar tre dagar nu och plötsligt hjälper jag aldrig till hemma.


Okej nu var denna dagen förstörd, dags att laga mat, tvätta och städa rummet.

Kram Nathalie

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu i köket och käkar godis som jag köpte på båten igår efter jobb. Det blev en lång och ganska rörig dag så det var skönt att bara sova sen när jag kom hem. Idag har jag bara varit hemma och övat på högskoleprovet som är om 33 dagar men jag har också sett på några serier, såklart.

Såhär ser den kommande veckan ut, är ganska nervös över operationen eftersom det förmodligen bara kommer vara lokalbedövning. Hade inte haft några problem med det om de sövde mig. Låt oss hoppas att de söver mig ♥

Måndag: Väla + gymmet.

Tisdag: Operation hos käkkirurgen i Lund.

Onsdag: Vila upp mig efter operationen.

Torsdag: Vila

Fredag: Jobb 12-20

Lördag: Jobb 12-20

Söndag: Hit the gym :)


Btw: har ni testat Knorrs nya Snack pots? Min favorit är Rice Curry som på bilden, rekommenderar starkt!

Kram Nathalie

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw