Header

Hej på er! Det var ett tag sedan sist haha. För tillfället händer det inte så mycket i mitt liv, det innehåller mest skola, pluggande till körkort och även en massa serietittande däremellan haha, inte så värst spännande, enligt mig iallafall...
Och det gör att jag inte har så mycket inspiration för och vet knappt inte vad jag ska blogga om tyvärr...
Jag är inte den som vill lägga ut en massa inlägg bara för bloggandets skull, bara för att ha många inlägg, utan jag vill gärna tänka till en extra gång innan jag lägger ut något. Jag vill gärna att det ska vara en tanke bakom ett inlägg jag lägger ut, oavsett om den tanken är väldigt stor eller väldigt liten.

Igår bakade jag och mamma lussebullar (eller säger man lussekatter egentligen?) tillsammans medan vi lyssnade på julmusik. Så mysigt!
Vi hade egentligen tänkt gå ut på stan och leta julklappar, men så blev det inte, utan julklapps-shopping får det bli idag istället på tredje Advent! Har inte många julklappar kvar att köpa nu, så jag håller tummarna att jag hittar det sista jag letar efter. Jag brukar nästan alltid vara ute i sista sekunden med att köpa julklappar annars alla andra jular och vara otroligt stressad pga det, så det känns skönt att i princip för första gången vara ute i god tid med det och slippa den där jäkla stressen.

Brukar ni börja tidigt med att köpa julklappar eller är ni som jag oftast är och stressar i sista sekunden innan julafton?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen på er! Vaknade idag vid 11.00 och då på dagens schema stod det: Julpynt och sedan middag ute på Fratelli med mamma. Det var faktiskt premiär för mig på Fratelli och maten där var verkligen supergod, dock va restaurangen ganska liten så det blev väldigt trångt när det kom mycket folk (vilket det gjorde idag) men det va ändå supermysigt. (Rekommenderar verkligen den restaurangen till er som än inte har varit där!)

Efter julpyntet (innan vi gick till Fratelli) gick vi förbi slottet där det va en ljusshow och tittade en stund, vilket var väldigt mysigt. Synd dock att det inte är någon snö ute, det hade varit ett stort + ...

Vi gick även förbi Hemmakväll som ganska nyligen har öppnats här på stan i Örebro. Godis är ett måste på en lördag tycker jag ;))

Just nu sitter mamma och jag bänkade framför tvn med godiset och ska kolla på någon bra film (igen haha). Det är en standard för oss på kvällarna när det är helg.

Hoppas ni har haft en bra lördag så ses vi igen i nästa inlägg, puussss

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Det va ett tag sen jag klickade in här på bloggen...har inte haft några idéer på inlägg jag kan lägga upp, men nu är jag tillbaka igen och ska ge det ett nytt försök! ;))

Äntligen är det fredag och helg. Och fredag betyder tacos (såklart).
Har för övrigt varit hos pappa sen i början av veckan och åkte hem till mamma idag igen.

Just nu sitter jag och mamma bänkade framför tvn med tacos & godis och vi planerar att vara bänkade framför tvn resten av kvällen, vilket låter som en bra plan, om ni frågar mig haha!

Likes

Comments

Falska förhoppningar... Det är nog bland det värsta man kan få, enligt mig. 

(Självklart finns det andra saker som är värre), men just i den stunden då man är inne i det och får veta att en person, som man litade på och som man inte trodde skulle kunna göra en något ont, har gett en sånna otroligt starka förhoppningar men som i slutändan bara visar sig vara falska. Att personen har kunnat ljuga en rakt upp i ansiktet och aldrig vågade säga sanningen...

Att inte våga säga sanningen till en annan människa men ändå tar mod till sig och gör det även fast man vet att sanningen kanske kommer att såra är en sak, det beundrar jag, men att välja att inte säga sanningen pga att man är rädd att sanningen ska såra, det är en helt annan sak. Att man då istället för att säga sanningen fortsätter att ljuga, det beundrar jag absolut inte. Sanningen kommer alltid fram och även fast sanningen kanske sårar någon annan människa så kommer lögnen du fortsatt med såra ännu djupare när sanningen väl kommer fram - att du valde lögnen istället för sanningen.

- Välj alltid sanningen framför lögnen.

Den personen du valde att säga sanningen till istället för att ljuga kommer vara tacksam för det i slutändan, just för att du sa sanningen. Även du själv kommer vara tacksam över att du valde att säga sanningen. Men den där lögnen du istället valde att ta kommer ingen vara tacksam över...

Likes

Comments

Hej alla fina, vaknade imorse ca 10.30, kollade ut genom fönstret och såg att det hade snöat. Även fast kylan börjar komma nu så gillar jag vintern ändå (egentligen bara när snön börjar falla, inte annars haha). Det ljusar upp dessa mörka-vinterdagar vi har nu ganska mycket. Tyvärr så verkar det bli plusgrader igen i mitten på nästa vecka, så det verkar inte som att snön kommer få stanna kvar. Men men, så är det i Sverige. Vi får ta och njuta av den lilla snön vi får när den väl kommer, ellerhur? ;))


Passade på att ta lite kort på snön. Visst ser det ändå lite mysigt ut?

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas ni har haft en härlig lördag och att ni mår bra.
Jag har tyvärr inte mycket att skriva om när det gäller min vecka, den har varit som alla andra veckor i princip, bara innehållit skola och plugg...(suck). Men det är inte långt kvar till jullovet, bara exakt 1 månad kvar på måndag(!), så det är bara att bita ihop.

Igår åkte jag till pappa för att spendera helgen där och denna dag innehöll dammsugning av hela huset, promenad med hundarna, lite Netflix-tittande och nu har jag placerat mig framför tv:n med glass och godis...överlag en vanlig lördag i november!

En gammal höstbild på fina Örebro

Älskade Alice (vänster) och Tyke (höger)

Ha deee, så hörs vi i nästa inlägg :-)

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas ni har haft en härlig vecka hittills (även fast det bara är tisdag) och att eran resterande vecka blir minst lika bra. 


Ni som följt mig och läst mina bloggar sen tidigare vet att jag har bloggat förut, men för er som är nya här, ja ni vet obviously inte det haha. Men jag har bloggat här på Nouw.com förut, (har haft 1 tidigare blogg här, som jag tyvärr har tagit bort) och sen har jag även provat på att blogga på Devote.se (den bloggen har jag också tagit bort). 


Anledningen till att jag tog bort mina tidigare bloggar var för att de tog upp allt för mycket av min tid så jag knappt hade tid till annat, som plugg t ex, och sen avtog mitt intresse för att blogga.
Men nu är jag tillbaka igen och tänkte att det ska bli kul att återuppta bloggandet lite, så får vi se hur det går. ;))

En bild från tidigare idag när jag fick en idé om att jag helt plötsligt ville dricka te (vilket jag i princip aldrig gör), käka macka och fixa med denna nya blogg. Gjorde denna gråa & kalla dag lite extra mysig och tände även ljus i hela mitt rum, vilket ger en extra mys-känsla nu när den mörka vintern kommer...


Ha det super, så hörs vi sen igen i nästa inlägg!

Likes

Comments