Header

Hejj!

Det var ett tag sedan ja uppdaterade..och det har hänt ganska mycket sen dess. Vi har sålt våran sommarstuga, det är både possessivt och negativt men nu känns det bra. Så vi har mycket att städa och plocka ihop mycket grejer osv..
Och vi har även sålt våra två kaniner till en annan familj. Vi kände att vi hade dåligt med tid och så har vi tappat intresse. Men nu känns det bra att dem har kommit till en barnfamilj som har intresse osv..

Men om jag ska skriva lite roligare saker jag har gjort så var jag på bio igår med min syster och hennes kompis :) vi var på "Paper Towns"! Och jag tyckte att det var en sjukt rolig å jättebra film, helt klar värld att se!

Och imorgon så åker jag och familjen till västkusten och jag ä sjukt taggad :p Vi ska vara där tills på Tisdag, så vi ska inte vara borta så länge utan bara två nätter men det ska bli jätteroligt och komma hemifrån lite :)
Och vi åker ganska tidigt imorgon och nu är klockan snart sex på kvällen och jag har inte packat nånting...haha :p Men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mej :/

Men jag tänkte bara göra en liten uppdatering och jag tror inte att jag kommer ha internet på västkusten så jag kan blogga.. Men om jag har internet men om jag inte bloggar så kommer jag nog lägga upp bilder på min instagram. Och på instagram heter jag: nathalie.gustafsson :).
Men ni får ha det bra sålänge :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej!!

Nu är jag hemma från stugan. Och jag har haft det jättebra. Vi har inte gjort något speciellt. Vi har bara tagit det lugnt. Jag tänkte dela med mig av några bilder som jag tog i Lördags :)

Likes

Comments

Hejj!! Gla midsommar på er!🌸

Hoppas det är bra med er! Med mig är det jättebra! Just nu sitter jag hos mormor å morfar å firar midsommar med go mat osv. Ikväll så åker jag å familjen ut till sommarstugan. Vi ska fixa lite saker nu inför sommaren å så :)

Det kommer nog upp många bilder nu under helgen för jag ska passa på å ta bilder nu när jag ä i sommarstugan ;)

Likes

Comments

Hejj!

Gu va varmt det är! Just nu ligger ja å solar med go musik i öronen, bättre kan det inte bli! :) Man ska verkligen inte klaga när solen kommer fram. Inte så som vädret är i Sverige iallafall ;)
Men snart så är det ju midsommar. Shit va fort det går! Kanske bara jag som känner att det nyss var julafton, haha. Jag och familjen har inte riktigt bestämt än vad vi ska göra på midsommar än... Det kanske blir att fira med släkten eller något, vad ska ni göra?

Förresten i söndags var jag i stan och gjorde mina naglar. Jag var på Bergvik här i Karlstad på nails4you. Jag rekommenderar det verkligen! Jag gjorde gelénaglar med vita tippar. Det kostade 495 kronor. Och det var verkligen värt det! Det ska hålla i cirka 3 veckor. Och jag hoppas att de håller så länge! Det tog cirka 45 minuter, en timme. Och jag är så sjukt nöjd!Likes

Comments

Hejjsan!

Jag har slängt ihop några frågor om mig själv så ni får lära känna mig :) Så här är några frågor om mig :)

Vad heter du?: Jag heter Nathalie Gustafsson :)

När fyller du år?: Jag fyller den 15 April.

Hur gammal är du?: Jag är 13 alltså är jag 02a.

Vart bor du?: Jag bor i Värmland lite utanför Karlstad :)

Har du nånsin flyttat? Nope, det har jag inte :)

Vad har du för intressen?: Jag älskar att dansa och jag går i dansstudion i Karlstad. Och jag älskar allt inom skönhet, hår, naglar, sminka osv :)

Vad har du för hårfärg?: Just nu har jag brunt men igentligen hr jag blont. Och jag tror jag gå tillbaka till blont igen men jag vet inte :)

Har du några syskon?: Ja det har jag, 3 storasystrar. Fast två av dom är halvsystrar till mig.

Favoritfärg?: Jag älskar vit! Men jag gillar alla färger men min allra favorit är vit :)

Favoritårstid?: Sommar å vår!!

Har du något/några husdjur?: Yees, en hund (bild neranför) och två kaniner :)

Likes

Comments

Heej!

Jag heter Nathalie och jag är 13 år. Och jag tänkte dela med mig av min vardag och jag hoppas ni vill hänga med mig. Jag kommer dela med mig av mycket skoj osv :) Och såklart så blir det mycket bilder, för jag älskar att fotografera :)

Men detta blev bara ett lite kort inlägg :) så ni får ha det bra så länge!

Likes

Comments