Header

Bella samlade ihop mig Lina och Olivia och drog med oss på skam quiz i går. Det var så jävla kul. Sjukt svåra frågor men alltså det var några otroligt duktiga actors där som spelade upp scener ifrån alla säsonger. Sjukt rolig lillördag som såå klaaart avslutades på max.;)
Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Själv har jag haft en rätt så jobbig... Återkommer om det.

Förresten är det inte lite både komiskt men samtidigt sorgligt att halva världen nu ser ut som Noora ifrån en serie som i stort sett handlar om att vara sig själv.

Likes

Comments

Godmorgon! I går samlades nästan alla i hela företaget, dryga 40 pers. Vi gick på en Sävehof match, som dem tyvärr förlorade. Men det var kul ändå, haha, jag blev verkligen så engagerad.
Efter det åt vi mat och drack vin. Så mysigt och jättegod mat! Vi spelade shuffle bord och drack hotshots. Vi fortsatte kvällen med bowling och sedan rörde vi oss mot andralång.
TACK för gårdagen mina fina kollegor och chefer.

Likes

Comments

Jag är aggressiv i bland. Allt som oftast väldigt glad men ibland vänder det helt. Jag vill verkligen inte ha det så då jag mår bra. Jag måste lära mig att hantera min stress. Jag måste sluta att ALLTID göra två saker samtidigt. Jag måste börja äta mer regelbundet, dricka kaffe regelbundet. Sluta HELT med redbull. Och viktigast av allt SOVA regelbundet, sova mer och somna tidigt. Det finns så mycket roligt som jag ser fram emot just nu, jag borde tänka mer på det men samtidigt ta en dag i taget. Redan på lördag är det kickoff med hela företaget! Det blir kul! Ta hand om er.

Likes

Comments

Så taggad. Sömnlös. Mitt i natten, pigg. Läser Elin skoglunds blogg, blir så inspirerad att åka till Bali. Orolig för morgondagens första stängning på Frigga. Orolig för farfar. Kollar ett till avsnitt av Andra Avenyn, kanske blir trött. Pratat så mycket norska så jag har börjat tänka på norska. Måste hämta mina kläder i allum innan jobbet i morgon. Ska försöka jobba extra i Gamlestan så jag får lite extra pengar. Hinner jag till gymmet på onsdag? Scrollar Instagram. Glömt ta mitt p-piller så måste gå upp. Ett till avsnitt Andra Avenyn. Fryser. Redigerar lite bilder, gör allt för att bli trött. Men timmarna jag borde sova blir bara färre.

Kolla btw hur fina bilder jag hittade på mina föräldrar!

Likes

Comments

Godmorgon! I går kväll var jag på bio, vi åt upp snacksen innan filmen hade börjat och jag somnade efter tio minuter. Väl spenderade 140 kronor. Dock kul att hänga med Mandi lite! I dag står jobb på schemat och likaså varje dag fram till lördag. Då är det kickoff med hela företaget, så kul! Ha en fin vecka nu. Min bästa vän är hemma igen och jag är glad.

Likes

Comments

Ibland känner jag ingen inspiration till livet. Det enda jag vill ha just nu är trettio grader celsius, ligga på en solstol i bikini och se havet på andra sidan en vit strand i Karibien. Snällaaaaaaaaa.
Jag är desperat av D vitamin och ledighet.
Jobba - tjäna pengar - lägenhet.
Jag får påminna mig själv hela tiden.
Ta en dag i taget och njuta av den!
Jag har haft en jättebra vecka med mycket jobb men har ändå hunnit träffa vänner och umgåtts med familjen. I går kväll var vi hemma hos Amanda allihopa och hade det super mysigt.
(Medan jag går i slasket här hemma skickar min bästa vän denna bilden till mig......!) saknar henne<3

Likes

Comments

Hej på er! Jag har följt denna killen ett tag nu och jag måste dela med mig av hans senaste video.
Så bra!

Likes

Comments

Idag har jag haft sånna smärtor i min rygg så det kändes vid flera tillfällen att den skulle knäckas. Vet att jag är svag pga min Skolios och att jag måste träna upp den, men jag har varit dålig på det den senaste månaden. Jaja, nu är jag så trött. Åkte hemifrån 07:20 och kom hem klockan 21. Imorgon slutar jag tidigt och på onsdag är jag ledig! Hoppas ni har haft en bra dag och start på veckan! Puss och kram.

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en härlig dag. Lugn och rolig. Dagen började med att jag gick upp pigg och inte en smula bakis (det var det bästa med hela dagen) för att göra frukost åt min familj. Ingefärsshot, smoothie och kaffe. Efter frukosten gick vi en lång promenad och sedan väl hemma igen beställde vi pizza. Nu ikväll var vi på bio, vi såg filmen LION. Rekommenderar den verkligen. Den var helt fantastisk! Så sorglig och så stark. Nu ska jag lägga mig och ladda inför morgondagens 12 arbetstimmar... Godnatt.

Likes

Comments