Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Legday, köra bil runt halva stan, köpa klart det som fattades inför morgondagen, träffa Klara och Lina, köpa present till Bella, öva att klä på mig morgondagens outfit.
Klockan är halv elva och dagen gick faktiskt hyfsat smidigt, förutom att jag var tvungen att duscha i iskallt vatten och att jag sedan hamnade mitt i rusningstrafiken. Menmen, dagen var bra och morgondagen blir nog ännu bättre! Godnatt!

Likes

Comments

Nu säger jag godnatt med trötta ögon och mycket i huvudet. I morgon blir en stressig, men rolig ledig dag. Jag har mycket att göra och även mycket att förbereda inför torsdag. Det är nämligen orientaliskt tema och extra öppet i köpcentret där jag jobbar. Vi ska både vara utklädda själva och smycka vår butik så gott det går då det är en tävling mellan alla butiker! Men som sagt, i morgon ska jag gå upp tidigt och dra mig i väg till gymmet så vi hörs. Puss och kram!

Likes

Comments

Jag älskar Sandra Forsbergs konst och har gjort det sen jag först hittade henne för ca fem år sedan.
När jag skaffar mig en egen lägenhet ska jag köpa någon stor vacker tavla i färg av henne. Men än så länge får jag nöja mig med dessa två bilder i A4.

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagen började på gymmet och avslutades här i Halmstad. Ganska spontant bestämdes det att vi skulle åka hit. Jag älskar denna staden. Kommer alltid göra och har gjort, från första gången jag var här.
Vi åt på en jättegod indisk restaurang och sen strosade vi runt lite. Dock blåste det mycket så vi åkte hem till lägenheten för att se på Så mycket bättre. Såg ni det? Jills tolkning var ju helt magisk.
Nu har vi bara tagit det lugnt hela morgonen. Ätit en god frukost och lyssnat på bra musik.

Likes

Comments

Jag förstår ibland inte var tiden tar vägen. Jag tar vara på i kväll då jag inte har NÅGONTING planerat! Klagar gör jag inte men jag tycker det är lite skrämmande att det känns som jag inte vilat hjärnan sen i måndags. Menmen, vila är väl det mina lediga helger är till för..!
I tisdags efter jobbet somnade jag och sedan åkte jag till gymmet och var där i seriöst över tre timmar. Kändes bra. I onsdags var jag på två stycken föreläsningar, det blev en heldag på Scandic och speciellt den första föreläsningen som handlade om kundmöten och merförsäljning var grymt intressant. Igår var det torsdag vilket för mig betyder jobba heldag. 8-20:15. Trött kom jag hem, somnade och i dag jobbade jag till 16, ännu tröttare än i går och somnade till 19:30. Nu har vi kollat på Skavlan och ätit skaldjur. Det är enligt mig det absolut bästa sättet att avsluta veckan på! Ha ni en fin fredagskväll och ta vara på tiden.

Likes

Comments

Jag blir stressad av att inte ha någon resa inbokad. Vill så gärna iväg. Upptäcka nya ställen. Njuta av livet och bara vara. Har suttit och kollat igenom bilden på mobilen från mina senaste resor och blir så taggad på att boka något. Jag har ju pratat om Berlin med några vänner nu i höst och också om NYC till våren.. men det är så lätt att prata och drömma utan att ta tag i saken tyvärr. Men förhoppningsvis blir det iallafall en resa i december med familjen. Antingen till Island eller London. Island känns faktiskt kul! London har man ju varit i några gånger nu och dit kommer man väl alltid åka igen liksom. Hoppas hoppas hoppas!

Paris / Österrike / London / Kapverde / Spanien

Likes

Comments

Godmorgon! Jag vaknade som vanligt av att dem spränger precis på andra sidan vägen av mitt hus. Men hänger inte läpp för det idag inte. Börjar klockan två och jag älskar verkligen mina lediga måndags förmiddagar, jag får bara vara, i min ensamhet liksom.
Just nu sitter jag och äter frukost på sängen, det får man ibland tycket jag. Jag håller på att planera min vecka samtidigt som jag har på Friends i bakgrunden. Jag planerar varje dag i veckan, vad jag ska göra, vad jag ska äta och när jag ska träna. Gillar att göra det, det ger mig liksom att få en tydlig överblick på veckan som kommer och gör det enklare för mig att vara taggad på vad som kommer hända typ.

Likes

Comments