Header

Hej! Jag är typ frisk vilket känns helt underbart. Jag och mamma åkte till Stenungsund i dag för att gå på min mosters mans auktion. Han hade en jättefin Mon Amie service jag hade velat ha och några av de vackraste champagneglasen jag sett. Mon Amie kopparna gick tyvärr för över fyra tusen... men jag fick med mig några "likörglas" ifrån Orrefors som inte var helt fel dem heller. Så fina att servera tex en mindre dessert i! I morgon väntar en tolv timmars arbetsdag och jag längtar. Jag är en människa som inte klarar av att vara sjuk alltså.
Räknade mina timmar för den kommande veckan och landade på 53 arbetstimmar. Men det blir säkert bra, på tisdag är det semledagen och min puls höjs bara jag tänker på det. Jag är så nervös men samtidigt taggad! I går firade jag att det endast är en månad kvar tills jag åker. Can't wait.

Likes

Comments

I dag har jag varit lite mer vid medvetande än vad jag har varit de förgående dagarna. Jag har ägnat dagen med att ___________. Insåg att jag inte gjort någonting. Jag har sovit. Myst med mina katter som spenderar sina dygn i mitt rum när jag är sjuk. Jag har lyssnat på Atlas Bound. Pratat med min bästis en stund i telefon. Druckit kaffe och mycket vatten. Så klart drömt om Bali. Samt ätit en passionsfrukt. Ska lyxa till min fredag med att försöka få ner lite nudlar... Mina halslymfkörtlar är så svullna så har svårt att få ner något alls. Fick även ställa in morgonkvällens planer... Hoppas ni har en bättre fredagskväll än vad jag kommer ha. Puss & Kram, och tack till alla fina som önskat mig att krya på mig. <3

Likes

Comments

Hej. Här har det stått tomt hela veckan, av den enkla anledningen att jag känt mig halvt död. Jag vaknade i tisdags natt med 40graders feber och låg mellan 39 och 40 hela dagen. Jag tror att jag fått biverkningar av Twinrix sprutan. Jag har haft konstant grov huvudvärk sen i måndags kväll. Har verkligen aldrig känt mig såhär sjuk. Allt jag vill just nu är att ta en dusch men jag klarar knappt av att resa mig. Igår kväll ville jag inte äta i sängen mer så jag tog mig till köksbordet och svimmade nästan på vägen.
Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag hatar att inte kunna jobba och jag hatar att bara ligga här helt maktlös.

Likes

Comments

Heyyy! Åkte direkt till Amanda efter jobbet i går. Blev a helluva party. Käkade pizza och drack cider! Var så längesen jag drack något annat än bara vin.
Vi hade sjukt kul och bussen sjöng fantastiskt vackert för världens finaste Amanda när klockan slog tolv! Så rolig kväll fram till klockan tre då jag tog mig samman och accepterade det faktum att jag skulle jobba i dag.
Grattis igen min sessa och tack för i går! Hoppas verkligen du fick en bra helg. Love you.

Likes

Comments

Känner mig verkligen inte tillbaka på banan igen då jag varit så lite på jobbet den senaste veckan. Nu jobbar jag dock helg så kommer nog kännas som vanligt efter det.
Jag har hunnit ta min första Twinrix spruta och köpt present till Amanda, som jag för övrigt ska till i kväll! Vi firar att hon fyller 19 i morgon! Blir kul!
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och förbereda mig mentalt inför helgens jobb. Är ju så SJUKT mycket att göra nu innan semledagen..!

Likes

Comments

Blev hela tre stopp på vägen hem. Mormor och morfars grav, 2 Fröknar och Kärstegens gård. 2 Fröknar har byggt ut jättemycket sedan jag var där senast. Älskar den butiken och nu hade dem även öppnat en restaurang med amazing mat. Min ratatouille var typ det godaste jag ätit.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i en skön hotellsäng på Vanns spa. Jag jobbade i förmiddags och sedan åkte vi ut hit till Brastad. Vi har badat, bastat, druckit te och bara njutit av att inte gör någonting. Behövde verkligen vila min kropp alltså. Avnjöt precis en fantastisk god tre rätters middag. Ser fram emot morgondagens frukostbuffé och att simma lite efter det...
Nu slocknar vi snart. Puss och kram, glöm inte att visa eran uppskattning lite extra till era nära och kära innan ni också somnar.

Likes

Comments

I dag var jag på min fjärde begravning. Min fina farfar. Man delar sorg och minnen och sedan går livet vidare. Det är så sjukt konstigt. Det har varit några jobbiga veckor som passerat, men denna dagen blev så fin. Vi fick helt fantastiskt väder, en lugn och fin begravningsakt och därefter en god middag på Råda säteri. Det är så konstigt att stå tillsammans, med hela släkten, i en ring, prata, om minnen, skratta lite, och så fattas det någon som aldrig kommer stå med oss igen. Det är så underligt alltså. Ta hand om varandra så hörs vi snart.

Likes

Comments

I dag fyllde världens bästa papps år! Som tur är mår jag mycket bättre i dag, jobbade tom i går men var helt slut på kvällen och deckade klockan sju redan... I dag var min fina släkt här, blir så sällan jag träffar dem nu för tiden då jag nästan alltid jobbar när vi ska träffas. Det var så mysigt och trevligt! 

Jag måste försöka ställa tillbaks mitt dygn, har blivit så fel när jag var sjuk plus att jag var vaken fyra timmar i natt pga huvudvärk. Hoppas ni har haft en fin lördag och att morgondagen blir likaså! Jag ska till stan i morgon och kolla om jag hittar något fint. (Fint=inget fint, behöver köpa packpåsar, that's it.)

Likes

Comments