Header

Hej! Spenderat dagen med familjen. Vi har mest tagit det lugnt. Var borta vid Gunnebo, kollade julmarknaden och gick en promenad. Svängde in i stan och åt lunch innan vi åkte hem igen. Nu har vi bara chillat hela kvällen, gjort årets pepparkakhus och nu kollar vi på beck. I morgon är det time för jobb igen. Tycker alltid det är kul med en ny vecka att se fram emot!

Likes

Comments

Hej! Har gått på stan HELA dan i dag. Så skönt med en ledig helg. Fått lite julklappar köpta och lite roligt till mig själv också.

Millamis provrum är ju helt amazing. Ser ni eller?! Sånt gillar jag!

Likes

Comments

Godkväll fina ni! I kväll fick jag mina naglar gjorda av fina Linnea som snart är diplomerad nagelterapeut! Det blev en fransk manikyr för det var det hon behövde öva på. Jag trivs mycket bättre i det än vad jag trodde jag skulle. Trodde det skulle kännas tråkigt men det känns verkligen så snyggt och fräscht! Fick bli korta denna gången dock, jag måste ju kunna jobba i dem... ;)
Tusen tack igen Linnea, så duktig!

Likes

Comments

Julen börjar närma sig och lika så gör min 20 års dag. Själv vet jag aldrig vad jag önskar mig och kan aldrig svara på frågan. Det känns lite som att om man vill ha något så köper man det själv. Tycker det är roligare att komma på något själv och bli överraskad. Men här är iallafall lite tips till er som får samma fråga som jag får två gånger per dag ;) Klicka på produkterna för att komma till dem.

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag är verkligen helt slut. Vill inget annat än att sova och sova ut längeeee i morgon..! Det blev en sen utgång i fredags och efter det en intensiv jobbdag i lördags. I går kväll var jag bara hemma och tog det lugnt men somnade ändå lite för sent. Det har varit så mycket på jobbet i helgen, jag orkar knappt röra mig nu, haha. Har noll energi kvar.
Hade dock velat träna i morgon bitti men en sovmorgon lockar... Får se hur jag gör med det.
Tittar på Beck med the fam nu innan jag ska nana... tror dock knappt jag orkar kolla klart hela.

Vi hörs i morgon.

Likes

Comments

Hej! Vilken stressig dag det varit. Fick hoppa in och jobba i Sävedalen till tio i två, då jag började två i allum i dag. Gud vad vi haft att göra. Så roligt dock, men trött är jag. Blackfriday, löning plus första advent... ja ni förstår ju.
Nu har jag precis kommit hem men ska dock åka lika snabbt igen. Ska möta Amanda och Julia för en drink i stan. Hoppas ni får en fin kväll. Puss!

Likes

Comments

Tog tag i livet här om veckan och köpte mig ett par handskar att ha på gymmet. Alltså det är så skönt att slippa ha blåsor, sår på händerna och framför allt slippa ha ont. Älskar att ha rosa på gymmet, det är en av de få färger jag inte trivs i i vanliga fall, men på träningskläder tycker jag det är så ballt!

Likes

Comments

Hej! Var skönt att vila i dag. Speciellt efter gårkvällens tre timmar på gymmet var det härligt med sovmorgon och veta att jag inte behöver göra någonting i dag. Åkte till stan en sväng med mamma, besökte Fiori, en fin butik vid sankt sigfrids plan. Köpte med mig två julgranskulor där ifrån. Vi köpte blommor och åkte och handlade efter det. Sedan gjorde jag mina första egna "kött"bullar. Rättare sagt, vegetariska julköttbullar. Dem blev väldigt goda och mitt julbord kanske blir räddat trotts att jag inte äter kött länge.

Likes

Comments