Idag så vaknade jag och Elin runt 08, jag åkte ner på stan tidigt för jag hade en tid för ansiktsbehandling på Belle Visage vid 09:10. Hon gjorde en ansiktsmask på mig samt portömning. Portömningen gjorde faktiskt sjukt ont haha. Kändes som att hon tog bort översta hudlagret och det sved/gjorde ont. Jag känner mig väldigt fräsch nu efteråt i alla fall och har även bokat in en ny tid i mitten av augusti!

Nu snart så ska jag till Ikea med Johanna och Nathalie! Jag ska kolla på möbler till min lägenhet för jag hade tänkt att göra om lite här hemma.

Vad ska ni göra idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I detta inlägg tänkte jag berätta hur man sätter fransar på sig själv. Bilderna längst upp är bild på när jag satt fransar på mig själv! Du behöver endast 4 saker och allt hittar du på Kicks. Du behöver:

• Pincett

• Fransar

• Lim

• Remover


Remover kan vara bra om du vill ta bort gamla fransar! Det är verkligen jätte lätt att sätta fransarna, ta en pincett och häll ut lim på ett papper. Ta lite lim längst in på fransen och sätt mellan dina egna fransar! Det går väldigt fort, tar ca 2-3 minuter att sätta på båda ögonen bara. Finns många fransar att välja mellan på kicks! Om ni har några mer frågor kring fransar så hör av dig. Som sagt det är första gången jag satt fransar på mig själv idag så det var lite svårt att sätta längst in och längst ut på ögat.

Likes

Comments

Hej fina ni! Jag vet att jag varit riktigt dålig på att blogga på senaste tiden men jag lovar att jag ska bli bättre på det. Åker dessutom utomlands snart så då kommer jag att blogga med.

Idag så har jag varit och hämtat ut massa paket, tänkte att jag kunde lägga upp bild på det senare idag. Har även fått hem singelfransar idag som jag testade att sätta och blev faktiskt riktigt nöjd. Var mycket lättare än vad jag trodde! Tänkte göra ett inlägg senare idag och berätta hur man gör.
Är ni intresserad av fransar?

Likes

Comments

Som ni kanske vet så ska jag snart utomlands om ca 2 veckor, ska till Cypern med pappa. Har länge kollat på en baddräkt men har inte hittat någon fin men nu ett tag så har jag kollat på denna rosa baddräkt från Elsa & Rose. Den kostar 699 kronor men jag fick den mycket billigare eftersom att jag samarbetar med dom. Längtar tills den kommer och den ska verkligen med till Cypern!!

Vill ni också köpa denna baddräkt (finns även i andra färger) eller någon annan bikini där ifrån så har jag en rabattkod till er! (NATHALIEG15) ger 15% på allt på deras hemsida.

Klicka här för att komma till hemsidan

Likes

Comments

Vill ni följa mig på instagram så får ni jätte gärna göra det. På instagram heter jag: Nathalie.grang

Likes

Comments

Igår så hade jag en jätte bra och mysig midsommar! Jag åkte till Nathalie runt 15:30, vi sminkade oss och lyssnade på musik tills att Johanna kom. När Johanna kom så gjorde vi i ordning maten (det lilla som behövdes göras i ordning haha) och satte oss ute på Nathalies altan. Vi käkade och drack lite innan det började trilla in folk hos Nathalie. Vi var hemma hos Nathalie till ca 23:00 och så skulle dom vidare men jag valde att åka hem. Hade ni också en bra midsommar?

Likes

Comments

Hur mår ni idag? Tänk att det redan är midsommar igen. Känns som att det var midsommar nyss haha, tiden går så fort.

Jag har nyss vaknat och det första jag gjorde var att sätta mig ute i solen för det är så himla fint väder idag. Tänkte att jag skulle sitta ute en stund så kanske jag får lite färg på mig tills ikväll!


Har faktiskt fullt upp idag för är mycket saker jag ska hinna med så jag bloggar lite senare igen. Hur ska ni spendera eran midsommar?

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw