Igår kväll så hade jag en super jobbig kväll. Jag tycker att det är jobbigt att blogga om sånt här och det kanske inte är så jätte kul att läsa om men ibland behöver jag blogga om jobbiga saker också! Ni kanske har fått en bild av mig att jag ofta mår bra och är glad och så är jag också! Men ibland kommer jag i svackor för en kort stund och då kan jag må väldigt dåligt. Om det blir för mycket för mig så kan jag bli väldigt ledsen och det blev jag igår. Vill inte gå in på i detalj varför men jag tycker bara olika saker i livet är jobbigt just nu och igår blev det bara för mycket på en och samma dag. I morse när jag vaknade mådde jag fortfarande ganska dåligt (därför jag inte har bloggat idag). Nu på eftermiddagen var jag ut och sprang och då fick jag ny energi och mådde mycket bättre efteråt. Jag mår som sagt mycket bättre nu och det är så tråkigt när man kommer i en sån där svacka men jag tror att alla människor är med om det ibland, och det är naturligt! Hoppas att alla ni mår bra idag!

Likes

Comments

Ni får jätte gärna gå in och följa mig på instagram ifall ni har lust. Jag har öppen instagram så vem som helst som vill, får följa mig. Där heter jag: Nathalie.grang

Likes

Comments

Idag fick jag hem den här super fina toppen från Boohoo! Jag har nästan ingenting i blått, bara en kofta så det kändes sjukt kul att få hem något mer i blått. Jag älskar den redan, den är sååå fin tycker jag. Fick ta en ganska stor storlek för att den skulle passa haha (sånt som händer när man gått upp i vikt). Den kostade bara 80 kronor så det var sjukt billigt!! Jag länkar till deras hemsida här nedanför.

Klicka här för att komma till hemsidan

Likes

Comments

Hej fina ni! Nu tänkte jag dra igång med en veckans blogg tävling igen. För att vara med i tävlingen så ska du:

• Följa mig på nouw.

• Följa mig på instagram: Klicka här


• Kommentera i detta inlägg att du är med i tävlingen!


Tävlingen kommer att avslutas på fredag den 25 augusti! Vore kul om så många som möjligt ville vara med i tävlingen. Lycka till allihopa!!
🌸

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw