Hela veckan hittills har jag jobbat och jag jobbar även imorgon och på lördag, därför jag har bloggat så dåligt. På söndag så har vi stängt så då är jag ledig. För er som inte vet så jobbar jag på tacobar i Sundsvall i stan. Trivs faktiskt väldigt bra på mitt jobb och jag är glad att jag har så bra personer som jag jobbar med! Vi stänger om 1 timme och då så ska jag hem och ta det lugnt med Elin. Imorgon jobbar jag endast 16-20 så då får jag äntligen sovmorgon haha!!

Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Ni får jätte gärna gå in och följa mig på instagram om ni vill. Där heter jag: Nathalie.grang

Likes

Comments

Hej på er! Nu kan ni vara med i min veckans blogg tävling här på min blogg. Jag kommer att utse 1 vinnare på söndag den 2/4. Reglerna är:

Följa mig här på nouw.

Följa min instagram (Nathalie.grang)

Kommentera att du är med i tävlingen.

Likes

Comments

Det här har jag bloggat om innan men nu tänker jag blogga om det igen. Som ni kanske vet så har jag inte gått gymnasiet och jag gick heller inte ut 9:an så jag har inte fullständiga betyg där ifrån. Det jag ångrar är att jag inte slutförde 9:an när jag bara hade ca 2-3 månader kvar men är samtidigt glad att jag inte gick dit eftersom att inte ville det just då. Jag mådde dåligt över olika saker och kände att jag inte orkade plugga just då. Jag ångrar inte alls att jag inte gick gymnasiet. Som jag har sagt tidigare så var det en av dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv.. alltså att skippa gymnasiet. Det kan låta konstigt men jag ville inte plugga och jag kände inte alls för det då. Jag vill inte plugga just nu heller men det kanske kommer i framtiden. Man ska aldrig göra något som inte känns rätt och gymnasiet kändes inte rätt för mig. Ska jag vara ärlig så visste jag redan då att jag skulle få jobb utan betyg så jag var inte alls orolig över det. I framtiden vill jag öppna eget så då behöver jag inte heller betyg. Skulle jag vilja jobba med något nu som krävs att jag behöver betyg så kommer jag att plugga. Jag vet inte nu vad jag vill om något år men nu trivs jag att jobba inom resturang för jag har ett super bra jobb och trivs så fruktansvärt bra med dom jag jobbar med. Glöm aldrig att göra det DU vill och inte vad andra vill eller tycker att du ska göra. Jag är glad att jag gick min egen väg och vågade gå emot strömmen. Jag tycker att ni som är yngre än mig och inte har bestämt er än hur ni vill göra eller vad ni vill göra... Tänk på att ni alltid kan plugga i framtiden. Man måste inte plugga när man är ca 16-19 man kan plugga när man är äldre med. Jag hoppas att alla ni gör val i framtiden som känns bra för ER och inte någon annan, oavsett vem personen är.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag tänkte fråga er om ni har testat Isabella Löwengrips hudvårdsserie? Jag har precis beställt hennes dag/natt cream, en peeling som hon hade och torrschampo. Har dock inte testat hennes serie innan men har velat göra det nu ett tag. Om någon av er har testat hennes serie så får ni jätte gärna säga vad ni tycker om den!

Klicka här för att komma till hemsidan där ni kan köpa hennes produkter

Likes

Comments

  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw