HELLO! Jag och min vapendragare Matilda har blivit med blogg<33 ett gulligt litet kärleksbarn vid namn nouw.com/deux !!!! In och kika där om ni fortfarande av någon märklig anledning vill veta vad jag har för mig! BYE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 HAppyhappyhappyhappy 

GULT ÄR INTE FULT!!!!!! Nu när solen har kikat fram en del så har jag blivit hooked på glada , fina färger! Speciellt gult!! Denna fina tröja hittar ni på Zara! Fanns även i rosa tror jag! Hej hej!!

Pussar.

Likes

Comments

<3 <3 <3 <3 <3 

Alla hjärtans dag - en dag man ska visa extra mycket kärlek för dem man älskar mest!

En människa som kom in i mitt liv så sent som förra året är min bästis Matilda , även fast vi bara känt varandra i drygt ett år så känns det som en hel evighet. Vi delar allt med varandra , vare sig det är samma dåliga humor, hemlisar eller skostorlek. Hon är en av få människor som alltid kan få mig att skratta , i alla lägen. Jag ser upp till henne så otroligt mycket och det är få människor som är så rolig, smart och stark som hon är.

Tack för att du alltid svarar i telefon , även fast vi redan pratat 100 gånger den dagen. Tack för att du skrattar åt mina skämt , även fast dem suger. Tack för att du älskar pepsi max och inte cola (usch). Tack för att du ALDRIG dömer mig och ALLTID stöttar mig. Tack för att du alltid säger att jag är fin. Tack för att du alltid lyssnar på mina problem och kramar mig när jag gråter. Tack för att du är världens bästa människa,livskamrat och vän , we are forever.

Glad alla hjärtans dag! 

Likes

Comments

Friday @ Frenchi

Firade in helgen med Mikkan på Frenchi i Uppsala!

Så mysigt att avsluta veckan med god mat och massa gossip hehe. Hade aldrig ätit på Frenchi förut men det var supergott och såååå fint , ville bara ta mitt pick och pack och flytta in där asap!

Nu ska jag försöka plugga till ett prov jag har på fredag , wish me luck. Hoppas ni har haft en fin måndag! Bye.xx

Pussar.

Likes

Comments

Caroline A. 16-10-26

STYLING / NATHALIE G / MALIN C

MUA / MALIN C

FOTO / NATHALIE G

Likes

Comments

I´m saying yes to...

STATEMENT ÖRHÄNGEN I ALLA DESS FÄRGER OCH FORMER!!!

Jag har under de senaste 2 månaderna lagt en orimlig mängd pengar på örhängen. Har blivit helt hooked och jag tycker det tillför så himla mycket till en outfit. Extrema samlare på TLC - HIT ME UP för detta kommer att eskaleeera!

Pussar.

Likes

Comments

 New in 

Huuur fin är inte min nya fluff från Zara?? Jag blir helt manisk när jag ser något fluffigt, finaste jag vet typ..:( Kommer ihåg när jag gick i sexan och köpte en sjukt ful (men då tyckte jag såklart att det var det bästa köpet i mitt liv) väska i endast fuskpäls på H&M:s mellandagsrea, visst låter det fint men den här väskan var grääslig. Tänk dig att du går runt med en svart hund över axeln , en hund med guldiga nitar .. mm snyggt:)

Pussar.

Likes

Comments

5/2-17.

I Torsdags var en sån där jävlig dag. En sån dag man känner sig hudlös och att alla dina känslor är extra stora och starka, som att varje liten motgång kommer totalt förstöra dig och hela din existens. När jag senare den dagen skulle duscha så var det som att någon tryckte på en knapp och jag kunde inte hålla allt inne längre. Jag grät och grät och grät tills jag knappt fick fram någon luft och tills mina ögon var alldeles ilröda. Det var som att hela min kropp för några minuter slutade fungera och jag bara stod där och kände mig så himla, himla liten. Den kvällen var som en käftsmäll och en hemsk flashback till hur många av mina kvällar såg ut när jag gick i mellanstadiet. Mellanstadetiden för mig förknippas inte med att spela fotboll på rasterna , att snacka hemlisar på syslöjden med sina bästisar eller att köra ryska posten och bli röd som en tomat när den sötaste killen i klassen pussade dig på kinden. Mellanstadiet för mig förknippas bara med att känna sig ledsen och ensam , och än idag kan dem känslorna bli påträngande. Självklart hade jag också många fina och roliga stunder men dem stunderna har kommit i skymundan och överlagts av dåliga minnen där jag var mycket ensam och inte hade så mycket kompisar att vara med. Tiden läker alla sår men vissa saker etsar sig fast och följer med dig , kanske föralltid.

Pussar.

Likes

Comments

Michelle obama x vouge 2016

Huuuur vackra bilder på en sån fantastisk, inspirerande och vacker kvinna?? Helt såld på Michelle Obamas bilder för vouge, där hon även trädde framsidan som den ikon hon faktiskt är. Känns faktist lite (läs VÄLDIGT) sorgligt att The Obamas imorgon inte längre kommer sitta i The white house. Att presedentrollen förs vidare till någon som vid jämna mellanrum uttalar sig sexistisk, rasistiskt, homofobiskt , islamafobiskt och etc. Det känns som att vi tar 100 steg tillbaka genom att låta en man som har så vidriga åsikter och tankar styra världens mäktigaste land.

I framtiden hoppas jag och tror på att se en kvinnlig president gå in i the white house och styra landet och hela världen med bravur. Den dagen kommer jag fira medans jag skrattar och tänker tillbaka på den sjuka tiden när Donald Trump var USA:S president. Godnatt finisar och...


 michelle for president!!!
Pussar.

Likes

Comments