MINA KÖPNu är jag redo för vintern kan jag lova! Dessa två välbehövda plagg är nu hemklickade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

SMINK/SKÖNHETMånadens box innehöll ansiktsmask, shampoo och balsam, läppglans/läppstift, rouge och ansiktskräm. Har inte testat någon av produkterna än men snart ska alla fall ansiktsmasken testas för nu blir det ett varmt och skönt bad efter en lång och kall powerwalk. Lite choklad i ansiktet då, ja varför inte!

Likes

Comments

VARDAGSLYX

Imorse ställde jag mig och bakade scones till frukost, det uppskattades av mannen när han blev väckt till det kan jag lova:) En riktig mysmorgon har det varit och julstämningen var på topp när jag såg att det snöade ute samtidigt som det sjöngs jullåtar på nyhetsmorgon. Ikväll efter Jockes jobb ska vi även adventspynta men lite grejer är faktiskt redan uppe:) Ha en fin dag så hörs vi lite senare!


Likes

Comments

OUTFITS

Avslutar denna himla bra dag med en bild på dagens outfit, sportigt och slappt! Nu ska jag hör och häpna stryka våra nya hissgardiner haha, vi hade en fönsterputsare här idag så jag vill gärna sätta upp dom men kan nog inte göra det helt själv så Jocke får hjälpa till efter jobbet. Lite konstig tid jag vet men jag är en ritkig kvällmänniska:)

Likes

Comments

INTERIÖR

Vet inte om jag visat er så mycket av sovrummet, vi har ju totalrenoverat det för ett tag sen. Här är alla fall min sida av sängen och jag kan inte annat än älska den, eller jag älskar hela sovrummet!

Likes

Comments

MINA KÖPNy tröja från Vero Moda, 179 kr. Big Love! På bilderna ser man dock inte att den faktiskt är lite glittrig.

Likes

Comments

ALLMÄNT

 


Tyvärr blev det ganska dåliga bilder då jag glömde kameran hemma men dessa får duga. Vi var hemma hos Ida ikväll och som även är gravid, vi har vetat det ett bra tag men hon har själv inte gått ut med det för så länge sen. Vi i tjejgänget är överlyckliga då det blir första bebisen. Hur fin är hon inte i sin mage? Vi hade alla fall en jätte mysig kväll med pepparkaksbak och årets första glögg. Har även hunnit med jobb på guldfynd idag samt lite shopping efter jobbet, vad får ni se imorrn. Sov gott!
 

Likes

Comments