VARDAGSLYXSåhär satt jag på balkongen nyss, i solen och njöt av en smirnoff. Nu är det dags att fixa ordning lite och sen hoppa i badet innan folket kommer! Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ALLMÄNTIdag är det siste april och jag ska starta dagen med en långpromenad med Lelle och efter det ett medelpass med mamma, skönt! Senare sen kommer Lelle och Mattias hem till oss för lite grillning, spel och dricka. Hoppas vädret håller i sig! Ha en rolig valborg vad ni nu ska göra.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Lite random bilder jag tagit med nya kameran.

Likes

Comments

ALLMÄNTBilden är tagen med nya kameran. Fotade lite när jag åt frukost typ nyss och jag bara älskar den! Har ju inte lärt mig allt på den men jag testar mig fram och lär mig den mer och mer, inget mer autofoto här inte. Tänkte visa lite fler bilder som jag tog med den igår men först ska jag iväg och sola samt förbi apoteket. Halv 6 är det dags för sista natthelgspasset på vääääldigt länge, yey!

Likes

Comments

MINA KÖP
Äntligen är Sonys Nex5 min! Har länge velat ha den här kameran och varit på Media Markt flera gånger och testfotat med den, men igår slog jag till. Ville först och främst ha en ny bra kamera till våran resa och sen är ju den här mindre än min klumpiga Nikon. Sen har även den här en viss funktion som jag varit ute efter länge. Nu ligger alla fall min Systemkamera uppe på tradera här!

Likes

Comments

OUTFITSSåhär ser jag ut idag. Vi har varit en sväng på mediamarkt som har lite tillställning den här helgen och jag kom hem med en ny sak jag velat ha jätte länge, ni kanske kan gissa vad? Sen har vi varit och fikat hemma hos min morbror och äntligen träffat finaste Nellie som vi inte sett på länge. Nu ska jag förbereda mig inför nattjobb, ha en fin kväll.

Likes

Comments

SMINK/SKÖNHETNär jag gick in på Victorias blogg och såg det fina läppstiftet hon hade på sig så slog det mig att jag har ett exakt likadant, det heter som sagt Prairie och kommer från MUS. Blir nog finfint i sommar också!

Likes

Comments

ALLMÄNT
Bilder från igår.


Fredag idag och det innebär natthelg för mig. Känner mig sjukt trött idag och har ont i magen och har träningsvärk från gårdagens skivstång (vilket dock är skönt) men solen lyser ju ute så man kan ju inte bli annat än på bra humör ändå. Får se om jag kanske tar en promenad nu innan Jocke slutar för sen ska vi iväg. Ha en fin dag så hörs vi senare!

Likes

Comments