Förlåt mina fantastiska läsare att de inte blivit några inlägg på ett tag!

Men helt ärligt så känner jag av tydliga symtom på min depression som gör mig enormt stressad inombords och börjar känna en hopplöshet.

Har även fått tydliga fysiska symtom på detta så som; att de hugger till i bröstet, jobbiga magsmärtor, får svårt att andras och hjärtklappning vid mindre ansträngning, känner mig yrslig som gör att jag börja må illa var och varannan dag, värk i kroppen och musklerna för att jag omedvetet spänner mig, har sömnrubbningar och känner mig ständigt trött oavsett hur mycket jag sovit, känner mig matt och hjälplös just nu, har extrema koncentrations svårigheter och är jätte lättretlig trots att jag äter medicin för de så hjälper de inte när jag hamnat här jag är nu. Det är som att hela min kropp försöker varna mig för att jag inte lyssnar på mina tankar och försöker förtränga/undvika dem.

Men jag vet inte hur jag ska få stopp på de för de känns som att jag inte har tid att återhämta mig ordentlig för jag har så mycket att göra och så många måste i min vardag.


Vet inte om de är att de börjar bli höst eller all omställning i mitt liv som kommer i fatt mig nu och det stressar mig ännu mer när jag inte exakt vet vad de är som utlöser detta så att jag kan göra något åt detta.


Jag känner att jag vill vara alla till lags så att jag inte har tid för mig själv längre. Jag sätter mig själv och mina behov i sista hand och gör saker på autopilot. Vilket gör att jag missar en del viktiga saker. Jag är så mån om att alla andra ska må så bra för jag vill inte att andra ska hamna i samma situation som mig och där av glömmer jag bort hur jag mår i allt och det får jag äta upp nu i efterhand. Jag blir så känslomässigt involverad i saker som jag borde lära mig släppa taget om. Det är bara en ond spiral jag hamnat i just nu och jag vet inte hur jag ska ta mig där ifrån. Även fast jag skrattar och ler betyder de inte att de kommer från hjärtat utan för att det är en skyddsmekanism för mig att dölja det jag egentligen känner eller hur jag egentligen mår. För jag vill inte att det ska synas.

Nej nu ska jag sluta klaga men jag ville förklara för er varför de varit lite tyst på min blogg ett tag och det kommer nog bli de ett tag till för jag vill inte dra ner någon annan i mitt mörker. Men jag vill bara att ni ska veta att jag är så tacksam för att ni förstår mig och inte skriver elaka kommentarer för det skulle bara dra ner mig ännu mer för att jag är redan så skör just nu. Det känns lite bättre för mig att kunna skriva av sig lite så att ni inte blir ledsan, besvikna eller arga på mig.

Men min lilla morot just nu är att den 30 September drar jag och familjen i väg till Magaluf i 2 veckor och de är verkligen behövligt just nu. Så jag får bita ihop ett tag till!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och mitt ex har bestämt oss för att det var dags att flytta isär och vi har en hund tillsammans.
På papperna är det jag som står som ägare.
Så hade jag varit jävlig hade jag tagit med mig honom när jag flyttade men inte i detta fallet.
För jag utgår alltid från min hunds bästa oavsett hur jag mår eller känner för detta. ❤

Våra hund bor kvar hos mitt ex av många olika anledningar men den största anledningen är för att jag tycker synd om våra hund att bli flyttad runt så mycket och hemma hos mitt ex är ju hans hem. Så därför har vi löst de så att jag tar honom när mitt ex är borta och att jag åker hem till mitt ex och går med honom och lämnar honom där sen igen. För att hunden inte ska blir så stressad över situationen.

Att skaffa hundrastare till Emile (hunden) är inte så lätt heller i och med att han är en omplaceringshund från hundar utan hem och är väldigt speciell och man måste känna Emile för att kunna hantera honom rätt i de speciella situationerna som kan uppstå.
Eller att sätta honom på hunddagis blir svårt även de för att han går inte ihop med andra hundar och kan trigga andra hundar.

Likes

Comments

White noise in my head
Burning ashes on the floor
Trouble in the air
I didn't sign up for this war

Let the fire in
All my demons from before
'Cause I'm not afraid
I'm ready to explode


Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
Gotta die to come alive

(Oh I-I-I'm) Falling just to rise
Crawling just to fly
Gotta die to stay alive
(I-I-I'm) Hurting just to fight
Burning to ignite
Gotta die to stay alive


Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
Gotta die to stay alive

Hit me one more time
One, two, three, just give me more
'Cause with every strike
I'll be stronger than before


I used to fear the night
I used to close my eyes
Now I need the dark so I can see the stars shine


(I-I-I'm) Falling just to rise
Crawling just to fly
Gotta die to stay alive
(I-I-I'm) Hurting just to fight
Burning to ignite
Gotta die to stay alive

Like a phoenix, like a phoenix (O-o-oh)
Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
Gotta die to stay alive

So watch me burn
Go feed my flame
'Cause it's my turn
To rise again


So watch me burn (Gasoline, gasoline on the fire)
Go feed my flame (Gasoline, gasoline on the fire)
'Cause it's my turn (Gasoline, gasoline on the fire)
To fly again (again, again, again)

White noise in my head
Burning ashes on the floor

('Cause I-I-I'm) Falling just to rise
Crawling just to fly
Gotta die to stay alive (To stay alive)
(I-I-I'm) Hurting just to fight
Burning to ignite
Gotta die to stay alive (O-o-oh)

Like a phoenix, like a phoenix (Like a phoenix)
Like a phoenix, like a phoenix (Like a phoenix)
Like a phoenix, like a phoenix
Like a phoenix, like a phoenix
LetsSingIt - Your favorite Music Community

Likes

Comments

Gick in på Jockes Snapchat och såg att Jonna hade fått en massa dumma kommentarer om sitt utseende och självklart förstår jag Jocke att han blir arg. Vem hade inte blivit de om någon gick på ens anhöriga och familj!?

Sen om låten som jag låg och väntade på igår som aldrig kom var för att låten hade tydligen släpps i hela världen utom i Sverige!
Så han har satt en ny tid nu vid 12 idag som den skulle släppas men sitter och väntar på den ännu men det har blivit något strul så de kan ju vara så att de kan ta lite längre tid. Men jag tycker de är värd att vänta på för Jocke och Jonna är verkligen mina idolen (Säger jag som är 29 år gammal 😭).
Man blir väl aldrig för gammal för att ha idoler eller inspirationskällor!? 😝

Likes

Comments

Jocke och Jonnas senaste video och Jocke hade slagit rekord i 10 000 sålda signerade förhandsbokade exemplar! Värsta coolt ju. Det säger ju lite hur mycket folket längtat till den här boken!! Jag har i alla fall längtat som sjutton efter den.

Nu ligger jag och väntar på att Jockes nya låt ska släppas på Spotify, han sa att den skulle släppas i natt, 00:00 så de är bara några minuter kvar! 😊

Likes

Comments