Hittade mitt Whey 100 % proteinpulver från body science i julröran nyss.. då kom jag och tänka på att jag inte gymmat på ett BRA TAG! känns inte bra! 

Börjar flåsa och svårt att andas som en människa som väger 200 kg så fort jag anstränger mig och när jag ska sova, och låter som en rasslig gammal tant .Mitt nyårslöfte för iår som jag verkligen ska uppfylla är att sluta röka eftersom jag själv känner konsekvenserna.

*Det luktar skit, som både sätter sig på kläder, håret och händerna och framförallt i munnen.

*Man ser mycket sletnare ut och får gula tänder/dålig andedräkt. 

* Man får dåliga lungor och hälsa, absolut inte bättre när man har astma vilket jag har!

* Förlorar över 1400 kr i MÅNADEN som man absolut inte har råd med som skolungdom , i mitt fall är det en stor förlust eftersom jag vill lägga pengar på kläder och behövande saker dels betala mobil räkning, Då kan jag spara pengar och köpa saker jag vill ha istället som är nödvändigt.

* Jag är snart 18 år och har hela livet framför mig, så jag ska se till att leva sunt och ha en bra hälsa! Tänkt så många unga människor det finns som röker nu för tiden, det är helt sjukt.. man ser typ 11-12 åringar som röker på stan? finns inget bra inflytande på yngre längre! Man kan inse innan det är försent eftersom det tar inte lång tid förens man känner av det dåliga med att röka smiley Min pappa slutade röka efter 40 år när jag föddes för att inte jag skulle skadas av det, idag är han snart 66 år och otroligt glad över att han får leva ett par extra år och se mig bli vuxen för att han slutade röka! Så jag förstår att han är besviken att jag började så han gav mig världens bästa ultimatum, " om du slutar röka fixar jag allt så du får ditt körkort" Då har man verkligen något att se fram emot!  Finns så många bra tips och råd!

Nu ska jag ta tag i min träning och nå en bra hälsa och the fit body på riktigt! Resultaten kommer visa sig mycket snabbre och allt kommer gå effektivare! Fall down seven times, stand up eight.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments