Team Franzén

Ett inlägg som av någon anledning inte kom upp.. från i måndags! Vilken dag! Idag har jag paddlat kajak och sup med jobbet som kickoff. Det var sjukt kul, men jobbigt. Hela min kropp är nu helt slut och jag har satt mig i soffan. Det var även stekande sol under hela dagen. Och såklart hade jag inte med mig någon solkräm så en extremt fin solbränna i både ansikte och på ryggen har nu infunnit sig. Inte så mys men skall definitivt använda mig av solkräm i fortsättningen ;)

När jag kom hem tog det inte lång tid innan det var någon som knackade på min dörr. Man vet att det är sommar när syrran och hennes barn och man kommer ner till Gotland. Det blev lite bad i poolen med alla fyra grabbar innan jag gick till stallet.

Electra och jag tog oss ett kort pass på åkern. Första passet efter tre veckors sommarvila, och vi har lite mage att jobba bort... Hon var snäll och duktig. Inget bus utan den vanliga positiva inställningen till jobb. Varje gång jag har tagit in henne under vilan har hon nästan som frågat mig om vi inte kall jobba snart. Och idag fick hon äntligen ut och röra på sig!
Underbara tjej <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sommarlovet fortsätter att masa sig framåt. Idag har mamma och jag varit på stan och shoppat lite kläder inför midsommar. Nu får det INTE regna! Hahaha. Vi mötte även upp pappa på stan och tog en familjelunch.
På eftermiddagen/kvällen har vi varit på barnkalas.
Mysig dag med familjen ❤️

Likes

Comments

Det är ovanligt att inte ha någon som helst söndagsångest... Det som händer imorgon är att jag skall på kick off med mitt sommarjobb och Electra skall sättas igång efter några veckors sommarvila. Härligt!

Idag har jag slappat vid poolen större delen av dagen. På förmiddagen tog jag en liten cykeltur ner till betet och hälsade på min lilla 1 åring Cher, som gnäggade och kom för att hälsa när jag ropade på henne! Hästarna hade det bra nere på betet och de njöt av att få gå och beta i den stora hagen.
Senare på eftermiddagen gick jag till stallet. Idag var det hoppning som stod på schemat för Gismo och Zally. En evighetsövning med relaterade avstånd. Båda hästarna var riktigt fina ikväll. Imorgon får både Gismo och Zally vila.

Hoppas att ni också har haft en bra söndag så ses vi snart igen <3

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen har jag fått njuta av min första sommarlovsdag. Dagen började med att jag tog en sovmorgon🙏🏼 När jag väl hade kommit upp ur sängen gick jag till stallet. Började med att fixa stalljobbet och sedan red jag Zally och Gismo.

Med Zally blev det ett långt pass ut i skogen med snirkliga stigar och backträning. Hon var superduktig! De snirkliga stigarna gjorde henne mycket följsam och uppmärksam på mina hjälper. Backträningen var också superbra styrketräning.

Gismo och jag jobbade ett dressyrpass idag. Vi hittade en riktigt fin form och avspändhet som var rolig att jobba med.

Förutom stallet har jag bara slappat idag. Det var också så skönt att gå upp i stallet och göra allting i lugn och ro. Mysa lite extra när man gör iordning hästarna osv. 👐🏼 Det bästa som finns!

Imorgon skall hästarna hoppa lite. Jag är inte säker på vad vi skall göra men någonting borde vi kunna hitta på. Jag hoppas också att det blir lite sol så att man får sola en stund imorgon. Det hade inte skadat ;)

Likes

Comments

Sommarlov!! Äntligen är stressen över skolan på paus ett tag. Idag har jag varit på en kort avslutning i skolan som var klar redan på morgonen. Efter det gick jag och några kompisar till Ica för att köpa någonting till klassens brunch. Det blev så mycket mat!! Men riktigt mysigt var det ;)
Efter brunchen var jag tvungen att uträtta lite ärenden på stan innan jag drog hem. Väl hemma tog jag det lugnt en stund innan jag gick till stallet. Fixade allt stalljobb och red sedan Gismo och Zally. Efter stallet var det familjemiddag som stod på schemat för att inviga sommaren. Så nu kan man äntligen kalla det sommarlov.

Det är så skönt att inte ha någonting hängandes över en hela tiden. Men samtidigt blev det lite tomt. Lite en "vad skall jag göra nu?" Känsla... snart börjar ju sommarjobbet och sedan har jag hästarna. Så jag kommer hålla igång i alla fall. Denna sommar skall jag njuta så mycket jag kan!

Likes

Comments

Sista skoldagen innan sommarlovet och som igår hade jag bara en lektion. Nu ligger jag än en gång och lapar sol. Välbehövligt då det förväntas regna imorgon.

Hästarna då sig en välförtjänt vilodag och jag skall jobba på invigningen av Jula för att tjäna ihop pengar till min klubb. Så där kommer jag att vara hela kvällen❤️

Imorgon är det lite avslutning på skolan och sedan en avslutningsbrunch med klassen. Efter det kan man äntligen ta sommarlov helt 🙌🏼

Nedanför ser vi lilla Electra efter att hon haft knoppar 🙈🌸

Likes

Comments

Hej på er! Just nu chillar jag vis poolen och lapar lite sol i värmen. Idag har jag haft endast en lektion och var klar i skolan redan 10:30. När jag kom hem bytte jag om och gick till stallet. Mockade, gjorde hö och kraft. Tillsist red jag ut både Zally och Gismo en sväng. Det uppskattades ifrån hästarnas sida!
Detta har med andra ord varit en dag i min smak!

Varje dag får gärna vara som denna!

Likes

Comments

Äntligen är allt skolarbete klart. Det blev tyvärr inget blogginlägg igår då jag behövde plugga plus att jag red två hästar och hade insläpp och fodring själv. Samt mockning av mina boxar och det vanliga stallfixet. Men nu har jag skrivit det provet och lyckats höja mig i en kurs!! Jag har även fixat spanskanationella! Så nöjd och glad kan jag nu ta sommarlov.

Idag väntas dressyrlektion för Gismo och Zally. Igår red jag på banan då det hade kommit regn så den var toppen att rida på. Hästarna var också superfina och vi taggar för dagens dressyrträning.

Likes

Comments

Vart har den här helgen tagit vägen egentligen?? Nu är det redan söndag och skola igen imorgon...
Igår blev det tyvärr inget inlägg för att det var kanska späckat schema. Men jag var i alla fall i stallet vid kl.10:00 och red Gismo och Zally. Gismo gick ett dressyrpass på banan där jag jobbade med samling öppna samt sluta i både trav och galopp. Han var superduktig och han var riktigt fin i formen!!
Zally gick ett lite lättare pass men var superfin. Provade att samla henne lite korta stunder och sedan länga ut henne igen. Superfin som alltid ❤️❤️
Medan jag red fixade mamma stalljobbet så vi sedan kunde gå hem och äta lunch för att sedan åka till examensfest där vi spenderade resten av kvällen med släkt ❤️❤️

Idag är det barnkalas hos min kusin först och sedan är det studentskiva hos Alva!!

Likes

Comments