Igår var det en ganska skön dag. Jag pluggade i flera timmar och fick mycket gjort. På kvällen åt vi middag med vänner och det var riktigt roligt. Det var den dagen. hahaha, det hände faktiskt inte så mycket mer igår. Jag fixade stallet och pussade på mina hästar.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Vädret är inte det finaste... Grått, regnigt och blåsigt. Inte min grej. Jag föredrar sol och värme 😉 Så visst känns det lite deppigt. Jag har också åkt på en till av världens mest hemska förkylningar. Jippi!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En kortare men ack så jobbig dag. Tunga lektioner men jag har fått mycket gjort. Nu är jag hemma och laddar batterierna innan jag skall till stallet och fixa. Jag skall även rida Gismo, Electra får vila idag eter gårdagens dressyrpass. Jag måste även plugga lite ikväll då jag skall skriva om den första feminismen. Det är ett ganska tungt arbete som kräver mycket tid. Så jag tänkte dela upp det och göra lite i taget.
Hoppas ni har haft en bra onsdag. Bara två dagar kvar på denna skovecka så det är bara att jobba på.

Likes

Comments

Dressyrpasset idag gick superba. Electra var superfin och vi hittade varandra sååå bra idag. Hon är ju bara fyra år och jag har bara haft henne i några månader så det är såklart lite vingel här och var och långt ifrån perfekt. Men det är ju det som ridning handlar om. Strävan efter perfektion och man kommer aldrib komma till den punkt att allting är perfekt hela tiden. Men det är det som är tjusningen i ridsporten. Hur bra kan man bli? Hur mycket kan man utvecklas med olika hästar? osv. Det känns i alla fall superbra och roligt att rida henne.


När jag kom hem efter träningen hade jag fått ett paket. Jag har beställt alla produkter från ACO spotless serien förutom den i orange förpackning. Jag testade produkterna redan ikväll och det känns som att produkterna är skonsamma mot huden men samtidigt rengör. Det skall bli roligt att se resultatet om några veckor.

Imorgon är det onsdag och skoldag (som på alla vardagar). Jag har ett prov i idrott men annars är det inget mer speciellt som händer den dagen. Det är bara att fortsätta kämpa mot helgen.

xoxo Nathalie

Likes

Comments

Nu är jag på väg mot dressyrträning efter en lång skoldag. Nu skall det bli roligt att få rida ett dressyrpass. 💪🏼

Likes

Comments

Det har varit en lång men bra måndag. Gått i skolan från 8-15:30 så det har varit en ganska slitig dag. Blev glatt överraskad av ett bra provresultat i matte. Jag tycker själv att matte är gaska svårt så jag blev glad och nöjd med resultatet på mitt prov. När jag kom hem så behövde jag få lite energi innan jag skulle gå till stallet. Så jag åt lite mellis innan jag gick till stallet och red Electra och Gismo. Electra gick bommar och det tyckte hon var roligt. Gitmo gick ett pass på banan och kändes fin. När jag var klar i stallet gick jag hem och åt mat. Vi firade mitt resultat på provet samt pappas fjärdeplacering med sin travhäst med lite god mat. Nu har jag pluggat lite inför ännu ett prov som är på onsdag.

Summerat har det varit en bra dag. Jag har fått ganska mycket gjort och det känns bra. Imorgon är det också en lång dag men det är ju tisdag och dressyrlektion så dagen kommer nog bli ganska bra i alla fall. 👻 Nu är veckan igång och det är bara att tuta och köra!

xoxo Nathalie

Likes

Comments

Electra är ett sto född 2012 e. Ivanhoe u. Beauty ue. Kamillo av Haga
Vi köpte henne i slutet av juli / början av augusti. Hon är en underbar tjej som alltid vill göra sitt bästa.
Vi har nu jobbat tillsammans i ungefär 3 månader och jag blir bara mer och mer kär i henne för varje dag som går. Vi tränar dressyr för tränare en dag i veckan och hoppning för tränare en dag i veckan. Där emellan rider vi lite ut i skogen, lite bommar ibland, lite på en åker eller på ridbanan samt
någon/några vilodagar i veckan. Hon är ju bara 4 år och det kan man kanske glömma bort lite ibland. Vi har gjort totalt 5 starter på hoppbanan tillsammans, LD, LD+ och LC. Där vi har varit felfria i alla starter.

Tillsammans skall vi utvecklas och ha roligt på vägen. Min underbara lilla tjej Electra ❤️

Likes

Comments

Jag har sett många på youtube som använder sig av denna serien samt några i min närhet som har en eller två produkter där ifrån som de älskar. Därför blir jag lite sugen på att testa den då mina egna produkter börjar ta slut. Och det skulle vara roligt att testa något nytt. Jag tvättar mitt ansikte varje kväll. Jag vet att man skall göra det varje morgon men eftersom jag är så sjukt morgontrött hinner inte jag med det. Jag måste dryna i minst 30 min innan jag ens börjar fundera på att gå upp, hehehe. Så detta får nog bli ett framtida köp 💸 

Kram Natta


Likes

Comments

Det blev sovmorgon idag också... Hehehe. Idag har jag som sagt legat i sängen och sett på tv hela morgonen. Sedan gick jag upp och åt lite frulle. Innan jag satte mig och pluggade lite. Så nu har jag pluggat färdigt och skall ta det lite lugnt. Skall kolla lite på världscupen i eftermiddag och sedan skall jag upp i stallet och rida mina fina ponnysar.

Imorgon är det måndag igen och det är bara att kämpa på. Snart är det ju lov så det är någonting att se framemot. Det är det bästa med hösten. Alla lov och lediga dagar. Annars är jag inte ett så stort fan av hösten. Tycker mest att det är kallt och mörkt. Älskar i och för sig att ha varma tröjor på sig som är fluffiga och sjukt varma. Så det är nog också ett plus på hösten. Men som hästmänniska utan ridhus så föredraga jag nog sommar ❤️

xoxo Nathalie

Likes

Comments

Då har jag precis vaknat. Det var så skönt att äntligen få sova ut. I dag händer det inte så mycket. Stallet skall fixas och jag skall rida. Sedan måste jag fixa lite plugg så att jag slipper vara ute i sista second med det. Hahaha!

Kram Natta


Likes

Comments

Idag är det fedaaag! Och dt är så skönt att äntligen få ta helg. Idag har jag gått i skolan efter det har jag varit i stallet. Har ridit och fixat allt det vanliga. Nu är jag hemma igen och jag skall nu göra mig iordning för att åka till Alva på middag. Det skall bli supermyyys att träffa dem.

Glad fredag på er! Kram Natta

Likes

Comments