Jag vet att många redan har skrivit om detta men Ed Sheeran har släppt nya låtar och jag älskar dem 😍

Annars har jag ridit Electra idag. Hon var superfin och jag jobbade lite med öppna och skänkelvikningar.
Det sköna lovet börjar lida mot sitt slut och skolan börjar igen på tisdag. Jag skulle gärna ha lov ett tag till ;)


Likes

Comments

Hej på er! Så roligt att se att antalet läsare ökar :) Idag har jag såklart sovit halva dagen. Mer än halva dagen faktiskt, hehehe. Pappa väckte mig när han var hemma på lunch vid 12:30. Då gick jag helt enkelt upp åt lunch. Eller brunch kanske är ett mer passande ord ;) Efter det drog jag till stallet och red Electra. Vi tog en skritt-tur i skogen. Hon var snäll och avslappnad. Det var lite om min korta ointressanta dag, hahaha!

När jag kollade Twitter idag hittade jag dessa bilder ⬇️

Och jag älskar det. Drömmen är ju att åka till Dubai. Så nu skall jag gå och tjata hål i huvudet på mina föräldrar om att vi skall åka hit :) Om ni vill följa mig på twitter så kan ni göra
det genom att trycka på den lilla fågeln uppe i menyn ;)

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni fick ett fint och säkert nyårsfirande <3 Själv har 2017 fått en bra start. Idag har jag inventerat varor och haft ett superpass med Gismo. Gismo är verkligen på g nu. Ju mer man rider desto piggare och gladare blir han. Idag bestämde vi oss för att åka till ridhuset och hoppa lite. Då hoppade vi lite studs, lite upphöjda bommar och en oxer.

Det var allt som har hänt idag. Inte så mycket som händer just nu. Jag försöker mest ladda batterierna inför den kommande skolterminen.
Imorgon skall jag rida Electra för första gången efter hennes vintervila. Finaste tjejen som nu är 5 år. Taggad!!

Kram!

Likes

Comments

Det man som ponnyryttare drömmer om. Att vara en del av ryttareliten, de bästa av de bästa och den som alla ser upp till. Som ni märker har jag kollat på ett avsnitt av ryttareliten. Och man blir verkligen peppad och taggad på att träna och tävla.

Att se sina idolers framgång och motgångar. Och även fast man inte är på samma nivå som dem så kan man verkligen känna lyckan under ett ärevarv och frustrationen/besvikelsen efter en ofrivillig avsittning. Det är fortfarande samma sport med samma känslor och samma kärlek till hästar.

Min första idol är Peder Fredricsson. Inte bara för hans exemplariska ridstil och hans OS-silver, utan också för hans stora kärlek till sina hästar. Alltid lika ödmjuk och det att han inte skyller på hästen om det har blivit någon miss.

Sedan har vi såklart Rolf Göran Bengtsson. Som rider så mjukt och med så små hjälper. Alltid i harmoni med hästen. Det är verkligen någonting att se upp till och sträva efter. En mjuk ridning och att alltid ge hästen de bästa möjliga förutsättningarna för att hoppa felfritt.

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan Cavarro flyttade till sin nya familj. Men jag saknar honom något otroligt. Han är verkligen en häst på miljonen. En kille med ett hjärta av guld som verkligen vill göra allt för sin ryttare. Så här i slutet av året så tänker jag tillbaka på det år som har varit. Det har verkligen varit ett blandat år. Samtidigt som jag har nått mina mål och verkligen fått en massa erfarenhet så har det också varit dalar. Såklart. Det finns ingen rak väg till framgång. Vilket är jobbigt att inse men så är det. Det gäller bara att vänta ut dalarna och jobba sig tillbaka till toppen igen.

Så... vad är det då som har hänt i år?
Mina älskade fölungar föddes Capri Sun och Cher. De växer så det knakar och jag är så glad att jag har dem. De går här hemma på lösdriften, lyckligt ovetande om deras framtida uppgifter.
Cavarro har åkt till sin nya ägare som jag skrev tidigare i inlägget, och jag vet att han har det bra där och att han behandlas som den prins han är. Det har varit roligt att jobba med honom och han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Fina Electra har blivit en del av familjen. Hon har verkligen imponerat. Både på tävlingsbanorna, hemma och på träning. Jag ser verkligen fram emot 2017 med henne. Och att träna vidare och hitta nya knappar.
Och så har vi min fina Gismo. Han fortsätter att vara så underbar som bara han kan. Jag lovar, han kan känna lukten av godis på mils avstånd. Han levererar en fantastisk känsla ridpassen och vi är redo att ta oss an 2017 och göra det till vårt år.

Det var hästfronten det. Hästar är en stor del av mitt liv som ni märker. Men det har hänt lite andra grejer detta år som inte har med hästar att göra. Jag har börjat gymnasiet, träffat en massa nya människor som verkligen förgyller mina dagar och allting har bara rullat på. Med skolarbetet också. Att börja gymnasiet har verkligen gett mig mer studiemotivation. Vilket är skönt eftersom dagarna går lättare om man är motiverad att lära sig saker. Hoppas att motivationen stannar ;)

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er idag? Med mig är det bra. Jag har sovit, ridit och träffat familj idag. Det perfekta livet enligt mig ;)

Idag har Gismo och jag jobbat med lite bommar vilket han gjorde bra. Han var mycket taggad vilket är roligt och jag kunde också göra superfina byten i båda varven.Idag har jag och Gismo jobbat med bommar. Jag hade fyra bommar på rad med 6 galoppsprång emellan varje. Vi jobbade på att hitta rytmen och finslipa känslan. Till en början var det lite svårt att hitta flytet. Men efter några gånger låg vi i en superfin rytm med en lugn och avslappnad häst. Sedan kortade jag galoppen och red på fler galoppsprång och så tvärt om.

Efter att jag hade varit i stallet gick jag till min syrra och spenderade lite tid med henne och barnen. Då de åker hem till Stockholm imorgon. Det har varit superroligt att ha dem hemma i jul och fira med dem.

Nu är juletiden slut och jag redo för ett nytt år skall ta sin plats!
Kram

Likes

Comments

Tjena! Ni vet ju redan vad planerna var för idag. Om inte får ni kolla det förra inlägget ;)

Idag var det fransfix!
Jag har aldrig gjort fransar förut och jag var faktiskt lite osäker på om jag skulle tycka om det eller inte. Men har länge varit sugen på att fixa dem. Så jag fick det i födelsedagspresent. Och jag fullkomligt älskar dem. Nu är jag bara sjukt rädd för att de skall ramla av eftersom det tar 48 h för limmet att härda. Men jag skall vara försiktig och inte sova på mage i natt. Om det går ;)

Som jag skrev igår är jag en extrem snoozeare så jag försökte verkligen att sätta klockan i en bra tid så att jag skulle hinna vakna kolla instagram och allt det man gör på morgonen. (glöm inte att följa mig på instagram förresten, länken finns i menyn till vänster) Och jag satte klockan. Men när den ringde på morgonen så vaknade jag och stängde av larmet för att dryna. Men somnar och vaknar två timmar senare. Bra där Natta... Så istället för att ha en lugn morgon där jag slappar och bara är hemma så måste jag direkt gå och klä på mig ridkläder för att gå till stallet.

Väl i stallet tog jag in Gismo och gjorde i ordning honom för att rida. Vi drog ut en sväng i skogen. Han fick rulla på i alla gångarter och bara ha det mysigt. Man märkte på honom att han tyckte om att komma ut en sväng.

Det är också bara 2 dagar kvar till nyår! Jippi!!! Jag är så taggad på ett nytt år och en massa nya tävlingar med hästarna.

Vad skall ni göra på nyår?
Kram

Likes

Comments

Denna dag har spenderats på stan och i stallet. Jag och Ebba gick lite på mellandagsrean och det blev några köp. Bland annat så köpte jag en klänning som jag skall ha på nyår. På eftermiddagen gick jag till stallet och red Gismo. (Electra går inte nu eftersom hon är på vila.) Gismo var superfin med mycket energi som lades på rätt saker. Det blev såklart lite stallfix också (som alltid ;) ) På kvällen blev det middag hos min syrra och hennes familj samt med minstingkusinen. Det var supermysigt med en massa lek.

Vilka planer gäller imorgon då? Det är stallet som skall fixas och Gismo som skall tränas. På eftermiddagen skall jag fixa mina ögonfransar så jag är fin på nyår. Så förhoppningsvis tar jag mig upp ur sängen en någorlunda tid. För att gå upp i stallet och fixa allt på förmiddagen och hinna att gå hem och duscha innan jag drar och fixar fransarna.

Kram

Likes

Comments