Header

Hejsan! 

Allt bra? Själv så mår jag bra! 

Eftersom jag har precis startat upp bloggen igen så är det lite svårt och prata om något men jag gör allt vad jag kan så inget inlägg ska vara tråkigt och trist. 


Hösten är här och vintern närmar sig och beslutångesten över vad för skor och jacka man ska ha är svår. Har ni några tips på bra skor och jackor eller vad ska ni ha?  

Jag funderar på Nike air force 1 low svarta för vita är nog ingen bra idé. Men till jacka är svårt, antingen Helly Hansen eller Svea! 

Jag skulle vilja visa förslag på jackor och skor till vintern så man kan inspirera andra så det ska jag försöka fixa. 


Ja, vad mer ska man säga, måndag idag och en ny vecka börjar. Kan vara lite trist men det är bara och kämpa på. 


Nu kom jag på en sak, jag kan ju även tipsa om kläder till hösten och vintern, mysiga kläder men även lite styling på det, jaa det ska jag fixa till nästa inlägg. 


Jag ska småningom starta upp YouTube kanalen också och komma igång med den så jag inte behöver skjuta upp det mer så jag bara kan ta det på "löpande band" och ha det som en vana att jag ska göra detta med bloggen och YouTube kanelen. Så det inte blir sån stor skillnad på dagar mellan varje inlägg och video. 


Men det var allt jag hade och berätta så hörs vi i nästa inlägg, ha det så bra! kraaam   

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har slutat och jag har börjat om och jag har glömt men nu vill jag ta tag i detta igen och starta upp min blogg igen, inspirera andra, låta andra ta del av saker jag tänker och visar.

I denna blogg kommer ni få ta del utav mitt liv och vardagen,mina intressen som till exempel mode,skönhet och inredning. Kommer få ta del av foton som jag själv har fotat pågrund utav att jag tycker sånt är jäääättte roligt.

Ni kanske ser min youtube kanal i framtiden när den är 100% klar.


Lite om mig.

Jag heter Nathalie Forsblom och är 17 år gammal och går då alltså andra året på gymnasiet på linjen Fordon och Transport, vilket betyder att jag har ett intresse om bilar. Jag tycker om allt som handlar om smink, skönhet,mode och inredning. Testa nya saker och inspirera andra.

Som sagt jag ska starta upp bloggen nu och vara aktiv här, så får ni ha det så jätte bra och så hörs vi i nästa inlägg. Kraaaamm på er


Likes

Comments