Header
View tracker

Godmorgon!
Åh vad detta väder är fint och uppiggande, fast själva jag är nog lite snurrig och behöver nog ett sommarlov så fort som möjligt..
Över detta lov som har varit så har jag varit med Etel och för det mesta varit hos fammo&faffa.
Tränat både torsdag o fredag, match på lördag som slutade med förlust 0-3.
Morsdagen spenderades på City Brasseriet här i Närpes, det var otroligt gott och mycket med mat! Efter vi kommit hem myste vi och kramades med mina sysror, efteråt åkte vi på Kraft1 match och jag var bollflicka. Matchen var ganska spännande men Vasa IFK vann med 0-1.
Kvällen var vi hos fammo&faffa i några timmar och fick god mat IGEN.
Gårdagen var jag nog ganska trött men det gick väl nog, både drillning och fotboll på kvällen. Ikväll är det fotboll och ska jag tvinga mej att sitta framför finska boken och bara läsa!!!

Ha en bra dag alla.❤️
Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bilderna får visa lite vad jag har sysslat med denna vecka & helg. Berättar lite kort iaf, som sagt spenderat dagarna mycket med Kevin, min bebbe❤️
Ut på picknickar med Elza.
1 maj vandrade vi med skolmusikkår o drillflickor i våra uniformer som är ganska traditionellt!
Varit på talkojobb och tagit ner ett växthus, jäätteeeekul = klättra upp på ett släpvagn med tomatplantor, det ä najs och att få äta korvar o grisar!!!
+ klassträff, ingen bild.
Match som slutade med förlust mot EPS, ganska surt.


Dom här dagarna som vi är lediga nu då kommer jag antagligen inte göra nånting eller jo förstås träna, spela en hemma match på lördag.. Alltså bara fotboll och lite kompishäng ska jag försöka hinna med , det låter ganska toppen!
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Ex On The Beach.
Puss

Likes

Comments

View tracker

Onsdag Skolan gick snabbt , fick kolla dinnershowen gymnasiet skulle ha på kvällen, så det var ganska kul och bra!
Torsdag vädret var på topp och själva jag var på bättre humör, träning på kvällen som sen gick helt skit som det gjort hela veckan..
Idag fredag kommer jag börja med att gå med ett ärende till hälsovårdaren och sen får vi hoppas skoldagen går snabb fast vi inte har en enda jobbig timme. Drillning efter skolan & sen kanske jag å K hittar på nånting.
Puss!

Likes

Comments

3 galor är avklarad, känns på ett sätt lite sorligt men ändå ganska skönt. De senaste dagarna har varit riktigt åt skogs, men man får väl ta såna dagar ibland också. Tränade igår trots snön och regnet, men kul var det iaf!
Idag börjar dagen med simning, finns verkligen inget sämre än att simma usch. Hoppas ni får en bra dag.
Puss!

Likes

Comments

Hej på er!
Fredag gick så snabbt, men så bra!
Fått spendera hela dan med bebbe på vår halvårsdag och kollat på när han varit med sport och tränat. Medan han tränade fick jag skjuts in till stan för att köpa ett nytt par fotbollsskor är helt kär! Kärlek vid första ögonkastet eller hur? Efter åkte vi till Kevin, gjorde ett ganska så sött kort & gav honom choklad! Så jobbigt att måsta gå upp för att packa ihop sakerna till ungdomsgalan, snark!
Välkomna förresten till Malax kl 7. Är inte direkt på nått humör av gala, men nå jaa..
Hoppas ni haft en bra dag idag!!
Puss

Likes

Comments

Idag fick jag ett otroligt sött meddelande om min blogg, all kärlek till dej du gjorde så att jag hade min orka och började sakna att skriva här! Så kul att få plötsligt såna meddelande, älskar det!
Redan imorgon ska jag försöka slänga in ett inlägg om dagen, få börja starta om! Ååh vad jag saknat fast jag inte alls haft lust!!❤️
Puss!

Likes

Comments

Ovanför här så är några bilder på min favorit outfit som jag just köpt.
Klänningen är från Gina Tricot
Knähöga strumporna är från H&M

Likes

Comments

Sportlovet äntligen här! Dagar rullar lika snabbt som ett blåbär rullandes från en backe.. Okej haha det där lät inte bra alls!
Jadå mitt sportlov har varit ganska bra hittills, har endas varit i Vasa. Älskar denna stan och nog något jag kommer flytta till i framtiden tror jag. Kom i fredast och nu idag är jag påväg hem. Har varit det mesta ute för att vädret har ju bara varit på topp! Ut i snön med nikki och långa promenader med systrorna & Sandra! Grillning och få springa i snö ha ja gjort! Ut & kört med lassfolk och Sandra, fått höra hur underbart de sjunger båda två! Luncher och kaffe har jag också varit på!
Kommer ha ganska stressigt när jag kommer hem känns det som , duschen och fixa mig och sen till K en stund pussa och kram honom & efter blir det bio! Hoppas ni har ett bra sportlov alla underbara.

Pussåhejleverpastej!

Likes

Comments

Är jag för smal? För tjock? För långa fötter? Mina bröst för småa/stora? Är min rumpa tillräckligt stor?

Några av dessa & m.m fler frågor ställer vi oss själva flickor alldeles för mycket. Dagens samhälle är nog ganska uppbygd på hur din utsida ser ut. Vi flickor tävlar om hur smal och fitness mage vi ska ha, hur vältränad och stor rumpa vi ska ha, brösten ska också vara ganska passligt stora. För det är ju då det känns bra inom er eller? Är det verkligen ert hjärta och kroppen som mår bra av det? Eller är det din hjärta som mår bra efter den har kämpat och sagt hur just DU skall se ut?

Hur är skillnad om en smal vältränad och fitness tjej i bikini ( t.ex ) skulle sätta ut på t.ex instagram eller några av de sociala medier, och en mulligare och inte så vältränad tjej i bikini skulle sätta ut? Antar det skulle vara så att den" vältränade & smala tjejen " skulle få över 100 likes & massa kommentarar som skulle kunna vara såhär : OMG du är helt goals!, Å din mage!!! osv.. + att kanske några killar skulle kommentera.. Om den mulligare tjejen: Några skulle säkert sluta följa personen pga hon såg ju helt pinsam ut, några skulle kalla henne kanske hora något också som är ganska aktuellt att tycka/ kalla flickor för. Med detta exemplet menar jag att det är grymt hur vi männskor accpterar hur en människa ser ut! Visst såklart finns de några personer av oss som inte alls bryr sig om hur en männsika ser ut, bara din insidan gör dig till en bra person. Säger nu då att det inte är bara är flickor som har det svårt hur kroppen är, pojkar kan ha det lika svårt. Vi tjejer håller ju nog visst ut efter det där snygga utseendet & dessa underbara sexiga magrutor..Men det är tur att det finns människor som ger ALLA en chans, en sån som inte bryr sig ifall en kille inte har magrutor, eller om en tjej inte har en tränad ‘röv’ och en ‘fitness mage.’ För det är ju TYVÄRR ändå så i samhället vi lever i – utsidan ger insidan en chans.

Med detta inlägg av mig av mina egna tankar och från mitt hjärta vill jag få ut:

Var alltid nöjd med dig själv gå inte ut efter samhällets krav på hur man ska se ut. Vi flickor vi behöver inte ha den vältränade magen och rumpan så att killar ska komma efter oss och så att vi ska känna oss nöjda för att se ut som dina vänner. Visst om du alltid drömt, önskat och haft full inspiration att börja träna osv, MEN om du gör det för någon annans skull och inte känner dig till 100 full procent att du kommer orka för att denna person ska bli nöjd av det så kommer du ( kanske) i slutändan inte må så bra fysikt & psyiskt. Låt ALDRIG någon runt omkring dig trycka ner dig pga hur DU ska va!! Bara DU själv är nöjd med din personlighet/ utseende/ kropp kommer de andra bli maktlösa. Lägg inte er tid på att gå till gymmet och träna pojkar bara för att tjejerna ska vara nöjd över dina magrutor, du har mycket annat energi att lägga tid på. Men ja såklart om DU själv vill och har lusten så börja!


DU som läser detta du är bäst precis som du är och hur du ser ut.. Ta inte åt er hur fucked up sociala medier vill en man ska se ut. du är bra du är fin helt vackrast i världen. 

Hoppas ni gillade detta, och hoppas ni slänger in något hur ni tyckte jag skrev och vilka åsikter ni har om detta!

Puss!

Likes

Comments

Är super nöjd med mina fina presenter jag fick!!!
Av familj & släkt fick jag pengar, presentkort till BikBok & Stadium och en teaterbiljett till 3 systrar och en berättelse som jag kommer få åka med mina syskon på fredag!

Likes

Comments