Godmorgon lördag! eller rättare sagt förmiddag idag har vi legat i sängen fram till 11 vilket absolut inte händer ofta och när det händer då är det ett halelujah moment. Vädret har vart oerhört tråkigt hela natten samt morgonen, så promenad blir det inte idag.

Fick återblickar samt minnen på Facebook idag och över 2 år sen jag bestämde mig för att ta tag i mina drömmar och åka till USA. Det bästa beslutet minnen för livet, vänner för livet och kärleken.


Likes

Comments

Min lilla hejare finns nog inge bättre att ta med denna loppa till gymmet varje dag, även om hon oftast blir uttråkad efter sådär 30 min är hon så duktig. Så vädret idag har ju inte vart någon höjdare enbart vart regn så har vi hållt oss till gymmet hela förmiddagen och nu blir det mys i soffan med massa film. Hoppas ni haft en bra tisdag mina vänner och även har en fortsatt mysig tisdag


Likes

Comments

Hallå där! kan fortfarande inte förstå att för 7 månader kom denna prinsessa in i våra liv med storm och att idag blir hon 7 månader tiden går så himla snabbt nästan för snabbt, att hon sitter helt själv att hon börjar förstå saker och att hon snart kan krypa gör mitt hjärta så varmt att dag för dag se denna tjej utvecklas ja stoltare mamma kan man inte vara.

Idag har vi inre gjort mycket mer än tagit det lungt vart en vända till lekplatsen osv. Hoppas ni haft en bra måndag

Likes

Comments

The weekend börjar närma sig sitt slut och idag vankas städning och tvättning. Sedan är det ju såklart farsdag idag som vi hade mer än gärna hade virat med våran klippa men vi får göra det bästa utav situationen och se det positiva i det hela om lite mer än en månad är vi tillsammans igen. Nog om det så behöver jag allas hjälp där ute har ni något tips om dop klänningar kommentera 🙏🏻 Hoppas ni alla får en bra farsdag och söndag. Puss


Likes

Comments

god eftermiddag onsdag och vi har haft en väldigt intensiv vecka med mycket fokus med träning och hälsa. Kan ju börja med att tala om redan nu att bloggen kommer nog halka efter lite men kommer att uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Denna helg börjar närma sig sitt slut och vi har vart och vinkat av världens bästa pappa/ man som idag åkte hem och inte kommer tillbaka förens jul. Vi har haft två helt fantastiska veckor och nu laddar vi upp för en vecka fyllt med bara massa måsten. Fått så himla mycket frågor om vårat förhållande hur vi klarar detta osv som jag kommer att ta i ett annat inlägg. Så har nu fler frågor är det bara att ställa. Sedan hoppas jag att ni haft en underbart helg.

Likes

Comments

Vädret har inte varit på våran sida dem senaste dagarna, tråkigt väder och fruktansvärt kallt ute men stoppade inte oss för en tripp till Lund igår för lite mys har även en liten sjukling här hemma som ska kureras så denna helg blir det massa mys med bak och film mys hoppas ni alla andra får en bra halloween och helg

Likes

Comments

Farligt när man har tre månader kvar till dop och det finns så mycket fint från att inspirationen har vart på noll och nu hundra. Älskar att bläddra mig igenom dessa bilder och få ännu mer inspo.

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagen spenderades i hyllie med massa mys och shopping avrundade dagen sent och kom hem alldeles för sent, mys framför idol och sedan sängen. Dagen har inte mycket att erbjuda när vädret är som sämst så idag håller vi oss inne med mys hoppas ni haft en underbar fredag och får en toppen lördag.


Likes

Comments