Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags var vi hos veterinären på återbesök för hennes hälta. Det såg bra ut och har vi tur så är det så enkelt att hon behöver andra typ av skor som belastar upp yttre sidan på henne, så idag har vi skrittat och nästa vecka blir det trav - skönt att hon är bra och nu ser vi bara framåt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag låg detta i brevlådan när jag kom hem.
Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig mer än att säga hur otroligt lycklig och stolt jag är över mig själv som faktiskt lyckades.

Detta året har varit det absolut tuffaste året jag någonsin upplevt, det har påverkat mig och min kropp både psykiskt och fysiskt men det har varit så värt det, för nu står jag här idag och klarade det, jag lyckades trots alla motgångar, jag gjorde det - jag är licensierad frisör.

Ser så mycket fram emot framtiden, tack så jätte mycket till er alla som ställt upp för mig som stöttepelare, modeller och framför allt tack till min fina klass vad jag kommer sakna er, så fantastiska människor, så olika men alla med samma mål och drömmar, tack för allt jag älskar er. ❤️

Likes

Comments

Godmorgon, skärtorsdagen!
Ledigheten kom väldigt välbehövligt eller hur? Att vakna upp på morgonen helt av sig själv utan någon ställd klocka som ringer för jobb. Att vakna helt av sig själv.

Idag ska jag åka till stallet och fixa för Nelli, hon har vilodag idag då hon fick skön massage igår. Ska även avmaska och städa stallet tänkte jag. Efter det ska jag möta upp Cajsa i hennes stall och efter det får vi se vad vi hittar på. Ska även på påskmiddag hos min morfar senare ikväll då han fylle år idag, ska bli så mysigt det var väldigt längesen jag träffade delar av släkten nu då jag pluggar och jobbar så mycket. Vad ska n

Men nej, nu får jag sätta mig i bilen, ha en fin ledighet!Likes

Comments

Instagram@nathalieericson


Better Blogging Nouw