Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Vem är taggad inför OS finalen i hoppning idag? Vi har Henrik von Eckermann och älskade Peder Fredricson. Jag håller alla tummar och tår att dem båda går vidare till andra omgången!
Nu ska jag äta lite frukost och göra lite jobb inför imorgon, ha det så bra så hörs vi sen!

Likes

Comments

Torsdag..gud vad veckodagarna går fort eller är det bara jag?
hur som helst så var jag på ett möte i stallet igår angående hästen jag ska rida. Vi gick igenom allt kring henne och hur saker och ting går till i detta stallet. En hel del nya saker att lära sig men jag har en bra känsla inför det. Hon är en dröm att rida, precis den typen av häst jag vill ha i framtiden. Stor, mycket häst, sån jävla power och tryck, lite energisk och " nervös " och hon är ett sto hihi. Red ett pass i manegen igår, joggade mest bara runt för att känna lite mer på henne, avslutade passet med en 20 minuters skritt runda runt stallet, där blev det väldigt mycket intryck för henne( därav lite nervös i sig själv ) så lite mer miljöträning för henne utomhus behövs, men oj oj vad jag är taggad inför träning med denna lilla pinglan.

Visst är hon fin? ni får mer bilder till helgen.

Nu sitter jag i soffan och dricker mitt morgonkaffe, ska alldeles strax göra i ordning mig och åka mot Kungälv där jag ska till läkaren, är en aning nervös men jag hoppas att det går fort och smärtfritt..

Likes

Comments

​Godmorgon! 
Idag skiner solen och det är VARMT. Så himla skönt. Idag ska jag på ett möte kan berätta mer om det senare förhoppningsvis. Men jag är väldigt förväntansfull och taggad, en bra känsla. 

Likes

Comments

Äntligen blev jag riktigt blond! Som Cornelia kämpat med mitt hår för att få det ljust och kallt. Mitt hår älskar nämligen att gå mot det varma tonerna och mina röda pigment lyser alltid igenom, men NU blev det så bra, är så fantastiskt nöjd. Bestämde även för att klippa av det kort igen, satt med hjärtat i halsgropen när Cornelia tog fram saxen men blev riktigt nöjd, det blir jag för det mesta när jag lämnar över allt ansvar till den tjejen. Hon är fantastisk.

PS; Måste säga att jag älskar hur mina gröna ögon lyser fram i denna färg.

Likes

Comments

Goddag!
Idag är det måndag igen och min lediga semestervecka börjar, men jag är definitivt inte ledig och kan " ta det lugnt " har något inplanerat varje dag och det är nästan bara roliga saker vilket känns väldigt skönt.

Men idag ska jag på ett möte och kolla OS finalen i dressyr med Cajsa efter det ska vi rida ut på Farre och Feelia.
Ser fram emot det och kommer bli en mysig eftermiddag/kväll.

Likes

Comments

Instagram @nathalieericson


Better Blogging Nouw