Vilken underbar start på denna söndagen. Var i stallet klockan 10 imorse och startade dagen med att kratta ridhuset, gick promenad med nelli på 25 minuter. Som avslut så fick hon stå i 20 minuter med massageselen ifrån niagaraequissage medan jag mockade.
Efter alla stallsysslor så gick jag ut i hagen med ett häng morötter och hade en liten mysstund med min tjej.

Nu sitter jag i bilen med min Jens på väg in till stan, vi ska kolla på hitta Doris hihi, vi båda har längtat i så många år nu, vi tar även med oss J systers barn, kommer bli mysigt.

Likes

Comments

Idag har jag haft en kanon dag, vart i stan och shoppat lite, sprungit runt och kikat på lite grejer. Mötte upp Emelie jemma hos henne för lite kvalitetstid och mys med min gudson. Han är verkligen världens finaste lilla kille.

Nu har jag precis tagit en dusch och ska börja med maten för snart kommer Jens hem från jobbet.

Likes

Comments

Haft en jobbhelg och avslutat helgen på absolut bästa sätt - i stallet med mitt hjärta. Tror ibland det smälter av hur söt hon faktiskt är? Världens finaste lilla nelli-bus.

Idag har vi gått en promenad på 25 minuter då hon stukat sig lite, hoppas hon är igång snart igen. Längtar så tills vi kan börja träna ordentligt och komma ut på någon tävling. Denna tjej ger mig så mycket.

Likes

Comments

Avslut på en perfekt dag. Klippt min man på skolan idag och trots att jag nästan skakade av nervositet innan han kom så gick det riktigt bra. Det var min absolut första gång jag klippte ett helt huvud och herrklipp dessutom. Han var nöjd jag är nöjd.

Nu har jag precis ridit nelli, det gick bra. Ska hem och sova nu då jag är helt slut, mitt hjärta ringde och har köpt med sig kinamat hem, behöver jag ens säga hur mycket jag älskar honom?

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson


Better Blogging Nouw