View tracker

Idag har vi bara joggat då hon gick ett hårt pass igår. Red mycket volter och serpentiner, svaga öppnor och slutor, lite mysridning såhär en onsdag. Hon kändes fin och vi var alldeles själva i ridhuset efter att Daniela tränat klart, tror dock aldrig det har hänt förut, men det var så skönt, så mycket plats ingen annan att ta hänsyn till, det var bara vi - jag och Nelli.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ligger i soffan med mina tjejer, ätit sushi och druckit vin till middag nu blir det en massa gosismys och skam ( som jag inte har sätt än ) är nog ensam i Sverige om det eller?

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon mitt vinterland.
Äntligen kom snön, lite sent kanske många tycker? Men jag älskar vintern och det är såå mysigt med snö speciellt en så här dag då solen skiner och dom där -9 graderna - känns inte ens.

Är fortfarande dunderförkyld men ska till stallet strax och sen blir det 4 timmar jobb, Hoppas jag fixar det. Vad ska ni göra en sån här härlig snöig torsdag?

Likes

Comments

Idag har vart en sån bra dag. Hade sovmorgon gick upp och åt en god frukost. Åkte hem till Emelie och Hugo för att ge honom sin julklapp.
Vi gick på en mysig promenad i solen vilket var väldigt skönt.
Efter det åkte jag på ett möte som gick fantastiskt bra, åkte och handlade och nu är jag påväg hem, blir carbonara till middag idag.
God fortsättning allihopa! 😊

Likes

Comments

Godmorgon och gott nytt år!
Hur har er nyårsafton sett ut? Min har varit så himla bra, kom hit lite kompisar till mig och Jens och vi bjöd på trerätters, massa god mat, spelade roliga spel dansade och sjöng. Efter tolv slaget och raketer satte vi oss i jacuzzin och drack en massa champagne, vi gick och la oss vid 05 därav var det skönt och få sova en bra stund idag.

Startade dagen och det nya året precis som jag avslutade 2016 på, i sadeln på Nelli. Tränade för Lottie och det gick helt okej, jag var väldigt trött i både huvudet och kropp så det kunde gått bättre för min del, men fick massa beröm för att jag gör ert bra jobb med henne och att jag själv har utvecklats. Det är alltid kul och höra, hon är en svår häst. Stor och lång, mycket att rida och hålla ihop men alltid lika kul arr sitta på hennes rygg, detta året ser jag fram emot så mycket.

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu bankar ett nytt år på dörren och jag är mer än redo för en ny start.
Detta året har varit en riktig bergochdalbana känslomässigt, samtidigt som det har gett mig så mycket lycka.

Jag blev gudmor till min fantastiska gudson. Började utbilda mig till frisör, fick rättvisa och bevisade för många att sanningen alltid är med dig, karma karma. Gör du rätt så får du tillslut en applåd även om det ibland tar ett tag.
Har fått så många nya fantastiska vänner på frisörskolan. Detta året har vart tufft, med många motgångar men därmed också mycket lycka. Jag är stolt över mig själv och vad jag besitter. Så 2017 är så välkommet att knacka på min dörr.

Nu ska jag sätta mig i bilen och åka och handla mat inför ikväll, blir trerätters med en massa tilltugg. Jens är hemma och har börjat städa, så nu åker jag till affären måste även svänga förbi systemet för champagne.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson


Better Blogging Nouw