View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Söndag och andre advent, hur mysigt? Jag startade min dag på bästa sätt, på nellis rygg. Dimman låg över hela ängarna imorse och det var sådär behagligt kyligt ni vet. Nelli känns riktigt fin nu med en härlig energi för att arbeta, mycket power i den damen.

Nu ska jag åka ut till salt och sill på Klädesholmen med min familj med vänner på julbord, kommer bli så mysigt, perfekt söndag och en perfekt andre advent.

Likes

Comments

View tracker

" och det är ganska svårt att sätta fingret på vad eller vem man faller för, för ibland faller man ju helt handlöst utan att riktigt veta varför. " - Nathalie Ericson

Likes

Comments

Har haft en sån super mysig helg, mitt hjärta fyllde år igår så jag överraskade honom med en natt på marstrandshavshotell sams julbord spa och massage. Det var verkligen en perfekt kväll med fantastiskt god mat och liveband.
Spaade imorse och fick varsin massage innan vi åkte hem mot ucklum igen. Nu sitter jag i soffan en stund och väntar på att åka och jobba, ha en fin lördagskväll hörni!

Likes

Comments

Idag har vi varit på svenska mässan och kollat in massa duktiga frisörer som tävlat, så himla roligt och lärorikt. På bilden ovan har ni Oliva Jonson 21 som är med i landslaget.

Likes

Comments

Herregud jag vet inte ens vart jag ska börja..men förlåt för sämsta uppdateringen någonsin. Jag har haft så mycket roligt för mig det senaste, många roliga kunder som ni ser på bilderna ovan, städat hyllan med alla produkter och ställt allt i färgordning, förbättrat min permanentrullning och rullade på 33minuter!! Dom var väl kanske inget att hänga i granen men tiden kommer inte vara några problem i framtiden vilken var väldigt skönt att få bekräftat så nu är det bara teknikrullning. Sen har jag gjort mycket uppsättningar samt tränat på kortfest, vart på Håkan konsert igen och ätit god middag.

Vi hade besök av cloud nine härom veckan på skolan, det berättade om deras företag, produkter och vi fick själva testa. Riktigt bra grejer som endast säljs på salonger, något av det bästa är att man själv kan ställa in värmen på alla deras lock och plattänger vilket är så fantastiskt då vi alla har olika hår och alla hår klarar av olika typer av värme.
Cloud nine är grundare utifrån Gud, eller det är samma man som har startat företaget.

Likes

Comments

WOW, vilken feeling jag fick på nelli idag. Så otroligt skönt. Hon var framåt, pigg och väldigt arbetsvillig. Joggade mest runt då hon har vilat ett tag nu pågrund av olika anledningar som jag inte går in på här. MEN hon kändes så fin, så nu längtar jag tills vi kan börja träna ordentligt och komma ut på lite tävlingar, för hon är en fantastiskt rolig häst.

Likes

Comments

Idag hade jag en rolig kund, jag fräschare upp hennes ombre ( första gången jag gjorde en ombre dessutom ) och klippte av 10cm. Hon blev jättenöjd, så då är jag nöjd.

Måste även säga vilken fantastiskt bra fredag jag har haft idag, slutade klockan 13 i skolan, haft en nöjd kund, åkte till gymmet och kommer hem till mat på bordet, Jens hade köpt tacos - bättre fredag någon?

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson


Better Blogging Nouw