Vilken härlig dag jag har haft idag. Var ledig idag då jag jobbade i helgen. Tanken var att ta en sovmorgon men kunde inte somna igår, somnade runt 02.00 och vaknade klarvaken vid 07.20 så det var bara att gå upp.
Åt frukost framför Nyhetsmorgon medan elektrikern var uppe på övervåningen och fixade.

När han var klar vid lunch så åkte jag ut till stallet. Nelli vaccinerades igår så vi tog en mysig skrittrunda, stora framsteg från sist då hon tycker det är väldigt läskigt att vara utanför ridbanan. Mycket nerv i den tjejen. Hon skötte sig helt okej och jag är nöjd faktiskt, vi kom runt utan en massa bråk.
Var klar runt 16.00 tiden och då åkte jag hem till mina föräldrar och gick en promenad med min fina lilla mamma längs havet, så mysigt och väldigt längesen jag hade varken tid och ork för det. Skönt när energin börjar komma tillbaka igen, har saknat mig själv.

Nu har jag precis lagat mat till mig och J , blev kassler i ugn. Vi ska nog ta och se ett avsnitt av en serie och sen hoppa i säng för imorgon väntas det jobb igen och stallet på kvällen, hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Yes ni hörde rätt, jag har verkligen varit den sämsta av dom sämsta med att uppdatera här trots att jag skrev att jag skulle ta tag i bloggen igen. Men tiden har verkligen inte funnits där.

Jag är ju färdigutbildad frisör nu, och börjat jobba på studio kalufs i Stenungsund. Trivs som fisken i vattnet men ska ta det mer i ett enskilt inlägg hade jag tänkt.
Sen har det varit mycket annat runt om kring, jobb stall träning osv. Så tiden har liksom runnit iväg. Men jag har massa härliga inlägg som väntar så håll utkik mina trogna läsare - i'll be back.

Likes

Comments

Lika magisk som alltid, tredje gången på Ullevi och lika fantastisk som alltid. Älskade Håkan vad du är bra för ens hjärta. Fina fina människa.

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Idag är det torsdag och jag är hästfri då Nelli har vilodag och får massage av underbara Carina. Så idag har jag varit väldigt produktiv och städat hela huset, jösses vad skitet det blir snabbt eller hur?
Tvättat kläder och schabrak/lindor, samt golvet och sängkläder. Nu ska jag alldeles strax börja med maten och efter det blir det hem till Cornelia för en powerwalk i det fina vädret. Ha det gött!

Likes

Comments

Wow, idag var äntligen DEN DÄR känslan tillbaka på träningen. Hon var SÅ fin! Kändes helt fantastiskt, pigg och framåt, hon vill så mycket och ibland blir det för ambitiöst men så länge man vet hur man ska göra för att samla energin på rätt ställen och på rätt sätt så är hon en stjärna. Helt helt amazing - lika roligt varje dag att rida denna häst.

Nu ska jag ta och göra i ordning stallet och kvällsfodra hästarna sen blir det hem och ta en dusch, äta middag med min sambo och hoppa i säng. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina andra sociala medier då det kanske ibland blir lite tyst här.
Jag uppdaterar lite olika på det olika sociala medierna, snapchat är det väldigt olika, allt från vad jag gör under en dag till Instagram där det är lite smått och gott i min vardag. Facebook är mest för att få kontakt med mig om ni inte föredrar att maila - nathalieericson@hotmail.com eller kommentera på diverse sociala medier.

Instagram: Nathalieericson
Snapchat: Nathalieericson
Facebook: Nathalie Zara Ericson
Instagram: ( frisör ) madebynathiis

Har två Instagram en privat och en med bara frisör relaterade bilder, följ gärna båda! Kram kram.

Likes

Comments

Det är lite knäppt hur fort allting går. Känns nästan som om det var igår som jag gick i grundskolan och vandrade längst de långa korridorerna. Men samtidigt är mitt liv som jag hade då, så otroligt långt ifrån vart jag står nu. Är inte det lite konstigt att så mycket kan förändras under en så kort tid. Det är som om man hade så brottom med livet att man sprang igenom tiden. Och helt plötsligt står man någon annanstans.
Idag har jag precis gått ut Svenska Frisörskolan och är nu en nyexaminerad licensierad frisör, detta året är redan över, det är som att man helt enkelt inte riktigt hänger med då livet springer ifrån än. Men nu har även det nått sitt slut. Snart har även detta blivit till en gammal historia. Livet handlar väl bara om att man ska ta vara på tiden man befinner sig i, för vi kommer aldrig kunna gå bakåt i tiden.
Vi kan endast väcka våra minnen till liv och le tillbaka till det som en gång var ens liv.


Likes

Comments

Min lilla tjej, så himla fin var hon idag. Gör ju inget avancerat i dagsläget då hon fortfarande är under igångsättning men hon var fin idag. Rider lite svaga skolor och jobbar mycket med skritten. Skritten är hennes sämsta gångart och den man behöver lägga ner mest tid på, har man fått med henne från skritten är hon som en klocka i de andra gångarterna och då behöver man inte jobba lika mycket för att bibehålla form och takt. Hon är verkligen en dröm att rida när hon går där hon ska, sen är hon ju ett sto och ett sto med väldigt mycket egen vilja och försöker allt att komma undan så mycket hon kan man jag har själv utvecklats enormt mycket på henne på denna korta tid och känner att mitt tålamod har förbättrats, har blivit lite tuffare i min ridning ( inte tuff som hård men alltid varit lite föör snäll ) och liksom börjat få koll. Poletten har trillat ner och nu ser jag bara framåt. Hon är en fantastisk häst på alla plan och heter. kanter och jag älskar detta sto trots hennes egenheter.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson


Better Blogging Nouw