Lika magisk som alltid, tredje gången på Ullevi och lika fantastisk som alltid. Älskade Håkan vad du är bra för ens hjärta. Fina fina människa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa!
Idag är det torsdag och jag är hästfri då Nelli har vilodag och får massage av underbara Carina. Så idag har jag varit väldigt produktiv och städat hela huset, jösses vad skitet det blir snabbt eller hur?
Tvättat kläder och schabrak/lindor, samt golvet och sängkläder. Nu ska jag alldeles strax börja med maten och efter det blir det hem till Cornelia för en powerwalk i det fina vädret. Ha det gött!

Likes

Comments

Wow, idag var äntligen DEN DÄR känslan tillbaka på träningen. Hon var SÅ fin! Kändes helt fantastiskt, pigg och framåt, hon vill så mycket och ibland blir det för ambitiöst men så länge man vet hur man ska göra för att samla energin på rätt ställen och på rätt sätt så är hon en stjärna. Helt helt amazing - lika roligt varje dag att rida denna häst.

Nu ska jag ta och göra i ordning stallet och kvällsfodra hästarna sen blir det hem och ta en dusch, äta middag med min sambo och hoppa i säng. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av mina andra sociala medier då det kanske ibland blir lite tyst här.
Jag uppdaterar lite olika på det olika sociala medierna, snapchat är det väldigt olika, allt från vad jag gör under en dag till Instagram där det är lite smått och gott i min vardag. Facebook är mest för att få kontakt med mig om ni inte föredrar att maila - nathalieericson@hotmail.com eller kommentera på diverse sociala medier.

Instagram: Nathalieericson
Snapchat: Nathalieericson
Facebook: Nathalie Zara Ericson
Instagram: ( frisör ) madebynathiis

Har två Instagram en privat och en med bara frisör relaterade bilder, följ gärna båda! Kram kram.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson