Nelli var en riktig stjärna på träningen imorse, hon gick där hon skulle och jag börjar få koll på henne nu. Det är en stor och lång häst att rida, så har vart lite problem för mig att veta hur jag ska få henne dit jag vill. Hon gör vad som helst för att komma undan när hon märker att hag tappar minsta lilla, men nu har jag börjat komma på och förstår hur jag ska rida henne för att få henne dit jag vill. Men hon försöker fortfarande komma undan men nu är jag med hela tiden och det går så mycket framåt, det är så roligt speciellt när jag får så mycket beröm av tränare och ägare, samt andra i stallet att jag utvecklats så mycket på så kort tid, bara att tacka och buga, hon är fantastisk nelli, på alla sätt fina fina tjejen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag min killes syster finare i håret. Tog ut löshår och försökte klippa till det så gott det gick. Som ni ser så har håret gått av och på flera ställen är det inte mer än 10-15cm.
Så ett tips, blek inte sönder era hår, använd inte blondspray för håret ramlar av.

Man ska helst vara utan löshår och inte ha alltför långt. Håret klarar bara av att bära 200 gånger sin vikt, detta är ca 800. Kan man absolut inte vara utan löshår, investera då i ett bra löshår. Tejp är det mest skonsammaste mot håret och har visat en stor växtökning för håret samtidigt som det behåller kvalitén. Hairtalk är det absolut bästa, ja det kostar lite men det är det värt också när ens egna hår blir bättre och du kan ha löshåret upp till 1 år. Tänk på det alla ni med löshår.

Likes

Comments

Idag gick hela klassen och åt lunch på biljardpalatset precis bredvid skolan. Det var riktigt gott så ett ställe jag varmt rekommenderar.

Idag börjar den nya klassen; ska bli så spännande och se vad det är för typ av människor. Kan inte riktigt fatta att jag snart är klar med utbildningen, i maj är det dags för delprov och paniken börjar komma smygande nu, tiden går så fort vill vara pausa den här och nu samtidigt som man vill spola fram, förstår ni?

Likes

Comments

Idag har vi bara joggat då hon gick ett hårt pass igår. Red mycket volter och serpentiner, svaga öppnor och slutor, lite mysridning såhär en onsdag. Hon kändes fin och vi var alldeles själva i ridhuset efter att Daniela tränat klart, tror dock aldrig det har hänt förut, men det var så skönt, så mycket plats ingen annan att ta hänsyn till, det var bara vi - jag och Nelli.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ligger i soffan med mina tjejer, ätit sushi och druckit vin till middag nu blir det en massa gosismys och skam ( som jag inte har sätt än ) är nog ensam i Sverige om det eller?

Likes

Comments

Godmorgon mitt vinterland.
Äntligen kom snön, lite sent kanske många tycker? Men jag älskar vintern och det är såå mysigt med snö speciellt en så här dag då solen skiner och dom där -9 graderna - känns inte ens.

Är fortfarande dunderförkyld men ska till stallet strax och sen blir det 4 timmar jobb, Hoppas jag fixar det. Vad ska ni göra en sån här härlig snöig torsdag?

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson