Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har nelli en liten skön vilovecka med endast promenader. Behövs det också, gick en runda på 20 minuter. Sedan fick hon lite massage, gos och morötter - lycklig häst.

Likes

Comments

Balsam och potatismjöl it is. Blir samma konsistens som blekning så idag har vi stått och övat på att lägga folieslingor, svårare än vad jag trodde men dom två sista blev grymma. Så det är bara att öva - övning ger färdighet.

Nu ska jag åka ut till stallet och rida nelli, ha en fin kväll.

Likes

Comments

Några tjejer ifrån klassen bestämde oss för att äta sushi på lunchen idag. Var ett riktigt bra ställe faktiskt, väldigt stora bitar dock men man blev väldigt mätt så behövdes ju inte lika många hehe.

Likes

Comments

Hur mysigt? Det är verkligen helt underbart att rida ut lite såhär på kvällskvisten innan det börjar mörkna och när solen fortfarande står högt på himmelen. Gjorde ett nytt försök att rida ut en 20-30 minuters runda på nelli idag, sist gick det inge vidare men idag förvånade hon mig.

Visst, hon var mer ute på åkern och backade än att gå framåt och när jag manade på henne så ville hon hellre ställa sig än att gå förbi traktor, barn som leker och katter...sa jag att hon är ett sto? Dessutom ett sto med nerv, kan skratta högt över hur fjantig hon är ibland medan stundtals är hon stenkoll, man tror att nu exploderar bomben men nej nej, rådjuret som hoppade över vägen var inte ett dugg farligt men en katt, några barn och en traktor det måste vara livsfarliga.
MEN, jag gav mig inte och tillslut gick hon fram. Med lite mer övning så kommer det nog bli mycket bättre, hon behöver stimulera sin lilla nervhjärna, hela tiden ha något nytt att göra, nya uppgifter att tänka på, och att rida ut i ett lugnt tempo blir nog lite för mycket för henne i mellan åt, men det går framåt.
Ha det så bra så skriver jag imorgon igen.

Likes

Comments

Goddag!
Onsdag idag och idag har vi klippt på herrdockan. Nu börjar det mer likna en frisyr vilket är roligt. Klippt en design linje runt öronen så nu syns dom. Var klar ganska snabbt idag så fick ställa mig och rulla lite permanent vilket också gick väldigt bra. Det är skönt att man kan få lite flyt när gårdagen gick pissrätt åt helvete.
Nu ska jag åka ut till stallet och försöka rida ut på the bomb - sist gick det inte så bra så ska bli kul och se hur det går idag. Uppdaterar er senare.

Likes

Comments

Fina Nelli från gårdagens jogging, bilder har min fina vän Cajsa tagit. Är kul och få lite bilder på sig själv någon gång när man alltid fotograferar alla andra hehe. 
Hon är så fin denna lilla tjej - du sätter alltid ett leende på mina läppar när jag sitter på din rygg. Fina fina Nellibus. 


Likes

Comments

"MY GOAL IS TO BE FILTHY RICH, RICH IN ADVENTURE, IN HEALTH, IN KNOWLEDGE, IN LAUGHTER, IN FAMILY AND IN LOVE"


Likes

Comments

Instagram@nathalieericson