Hon är rena rama drömmen att rida, är så tacksam att jag får möjligheten att träna henne. Framtiden ser ljus ut. Hur fin är hon inte då!? fina Nelli.
Idag red vi ut en sväng med en kompis till Nelli, det gick förvånande nog väldigt bra. Hon är lite skeptiskt till allt dock och kollar runt hela tiden, hon kastar sig liksom inte utan spänner sig bara, hon går på helspän ute kan man säga. MEN, överlag skötte hon sig riktigt bra, när hon väl slappnade av och vi kunde rulla på i en go galopp på grusvägarna så var hon skitfin. Hon fick sig en skön dusch och fick ha sina kyldamasker på en stund. Sedan stod vi och myste i boxen en bra stund, hon är en väldigt fin häst.

Nu ska jag åka hem och ta mig en lång dusch och hoppa i säng, är riktigt trött efter denna skolveckan.

Likes

Comments

Hejsan!
Väldigt rolig dag i skolan idag, lärt mig ännu mer om håret och alla olika sorters indelningar, olika klippsätt och konstiga ord. Imorgon ska vi börja klippa på dockorna för första gången, är så exalterad det ska bli så fruktansvärt roligt!! Eftersom vi bara har kammat i två dagar så ska vi nu då få fullfölja själva kamningen genom att faktiskt klippa av där oxå hihi! Men OJ vad man är grötig i huvudet alltså. Så mycket information och saker man inte ät van vid, det blir lite mycket att ta in i emellanåt.

Jag har haft en sån mysig kväll, åkte till stallet direkt efter skolan så var nog där runt 18 tiden skulle jag tro. Började med att skritta fram längs ängarna förbi dom stora hagarna och sen red jag ett lugnt lösgörande pass med fokus på galoppfattningarna, hon var super duktig idag och verkligen lyssnade på mig sån härlig känsla, hon var genomsvettig så skritta av henne från marken ner vid hagarna och runt om stallet. Hon frustade och puffade mig i ryggen som om det var ett bevis på att hon var väldigt nöjd - gillade det.
Efter det gjorde jag alla stallsysslor och småpratade med alla härliga människor i stallet, det är verkligen ett härligt stall med en salig blandning av människor och hästar. Innan jag åkte så fick jag en härlig mysstund tillsammans med nelli i boxen, hon gosande som en hund, lill fisen. Nöjd häst, nöjd ryttare.

Men nä detta blev ett längre inlägg än vad jag hade planerat men nu får jag sätta en punkt för jag måste faktiskt hoppa i säng då skolan väntar imorgon bitti ( SKA BÖRJA KLIPPA PÅ DOCKORNA IMORGON ) så godnatt.

Likes

Comments

I skolan är avklarad. Idag började vi sent och det var bara intro, få alla saker och gå igenom en hel del, få alla papper osv ah ni fattar. Jag är så pepp inför detta, imorgon drar skolveckan igång på riktigt då är det lektion från 8.30-16.30 och vi ska börja kamma och lära oss att dela upp allt i olika passér och indelningar, så skojj.

Likes

Comments

Godmorgon!
Oj vilken underbar helg jag har haft, var på baden igår kväll med lite vänner och träffade så mycket folk och gamla vänner så det var riktigt roligt, mycket folk var det också, dansade så jag har ont i vristerna och nacken nu på morgonen hehe.

La mig strax efter halv fem tiden och vaknade för en stund sedan. Jag och Cornelia sitter och dricker kaffe och äter lite gott från gårdagen. Som vanligt är det bara vi två vakna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon!
Vem är taggad inför OS finalen i hoppning idag? Vi har Henrik von Eckermann och älskade Peder Fredricson. Jag håller alla tummar och tår att dem båda går vidare till andra omgången!
Nu ska jag äta lite frukost och göra lite jobb inför imorgon, ha det så bra så hörs vi sen!

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson