Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon såhär dagen efter midsommar dagarna. Hur har ni haft det? - Jag har haft två helt underbara midsommardagar med otroligt vackra människor. I fredags på midsommarafton var vi ute på Lyr och igår på midsommardagen var vi ute på Marstrand. Åt mat på såsen ( societetshuset ) dansade och minglade runt. Träffade en massa gamla vänner och bekanta från skoltiden, var riktigt trevligt och jag är glad att jag åkte med ut trots att jag inte var så sugen på det tidigare.

Nu är jag ute och går, startar min morgon på bästa sätt. Hoppas jag hinner hem innan regnet kommer, det är ganska så mörkt på himlen som ni kanske ser. Men GUD vad skönt, att vara ute och gå/springa och känna att all fet mat och alkohol bränns bort. 

Likes

Comments

Sitter på såsen i Marstrand och äter grillbuffe med alla från igår, super trevligt. Nu blir det lite fest och mingel ha en fin kväll!

Likes

Comments

Godkväll!
Dagen innan midsommar, jag älskar verkligen midsommar och midsommardagen. Kan inte riktigt förstå att den underbara dagen står precis runt hörnet. Som det ser ut nu så ska vädret faktiskt bli bra, det ska regna hela natten och fram på morgonen men sen ska det faktiskt enligt SMHI bli FINT. Men vad är en svensk midsommar utan lite regn? För mig gör det dock inte så mycket då jag kommer fira min midsommar med människor jag älskar som jag alltid har väldigt trevligt ihop med.

Jag kommer spendera min midsommar på västkusten, såklart - där man ska fira midsommar och även där jag bor. Jag åker ut med ett stort gäng ut till en ö utanför Orust som heter lyr där vi kommer fira midsommarafton och dagen efter styr vi båt och bil över till Marstrand och firar vidare där på såsen. Kommer bli så bra.

Nu sitter jag hemma hos två vänner till mig i deras hus här på Orust, vi har precis ätit lite grillad kyckling och potatissallad. Ska gå igenom allting för imorgon så som mat, lekar, snapsvisor mm. Kommer bli en fantastisk helg. Hur kommer ni att fira er midsommar? 😊

Likes

Comments

I natt kom det. Jag är en sån person som behöver bryta ihop lite då och då för att fungera som människa. Ni vet då man släpper allt och bara sitter och typ gråter för minsta lilla. Kalla mig mes eller vad ni vill men jag vet att jag mår så mycket bättre efteråt. Och jag har känt nu i ett par dagar att det snart kommer komma då man är sur och gnällig.

​​Och i natt kom det, det började med att jag vaknade runt 3 för att jag behövde gå på toa. När jag sen skulle gå och lägga mig igen kunde jag verkligen inte somna om, allt var fel, sängen var för hård, du snarkade för högt, jag var hungrig, kände mig värdelös, allt kändes onödigt, hopplöst. Då kom det, jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna så jag gick ner till frysen, tog fram en liter glass och åt upp den utan minsta lilla problem, sittandes i soffan med tårar som rann likt niagarafallet kollade på desertmästarna. Grejen är den att man inte riktigt vet varför man gråter, man bara gör det och alla problem liksom bara rinner ur en.
Det är mitt sätt att ladda om, lämna saker bakom mig, mitt sätt att bryta ihop och komma igen. 
Men har verkligen ingen ångest över att en liter glass och en påse cashewnötter bara slank ner sådär för jag behöver det. Min kropp behövde det. No regrets. Det är okej att bryta samman, släppa tyglarna, tappa greppet.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson