Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken dag, började dagen med att vänta in ett stort paket med posten. Åt frukost och gick ut på en powerwalk runda på 8,2km vid havet hos mina föräldrar, så vackert.
Tog mig en dusch, packade ner lite saker och åkte hem till Beatriz och låg på hennes altan och solade i flera timmar. Cajsa kom lite senare och hade köpt med sig ingredienser till pannkakor! Har jag sagt ut mycket jag älskar dessa tjejer? - satt och solade på altanen, åt pannkakor med nutella, astro och skrutt sagt bredvid och njöt av solen. Kan det bli bättre?

Lite senare på eftermiddagen satte vi oss i bilen allihopa och åkte till tre hästar då Cajsa behövde lite grejer. Efter det hämtade jag upp Hugos doppresenter, beställde kinamat och åkte hem till mitt hjärta, nu ligger vi i soffan och ska äta lite mat.

Ha det så bra!

Likes

Comments

Ligger i soffan hos bea och myser med Astro. Bea lagar mat och jag och Cajsa ska åka till Ica och handla lite inför kvällen. Haft en så otroligt mysig dag idag, gjort prov på morgonen, vart i stallet med Cajsa och Beatriz. Suttit ute i solen på altanen och myst i kvällssolen och nu ska vi åka och handla lite inför kvällen, ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Fina Cajsa och Farouk, riktigt snyggt ekipage. Han är lite omusklad och har inte så värt bra kondis så blev mest ett joggingpass och försökte få honom lång och låg. Plocka upp honom några steg och sen tillbaka, jobba han utåtställd i låg form. Tror dom höll på i knappt 30 minuter och det rann svett ifrån dom båda, blir bra kan dom jobba ihop sig tillsammans. Ni kan lösa Cajsas blogg HÄR.

Likes

Comments

När tiden inte alltid räcker till åt bloggen så kan ni även följa mig på snapchat och instagram. Min snap är öppen åt alla att kolla på. Jag uppdaterar om allt på min instagram och på snap lägger jag dagligen ut bilder och filmer på vad jag gör under dagarna. Bloggen kommer sjäövklart att uppdateras, men tycker ni det är tomt och undrar var jag håller hus kan ni kolla där. Hör hittar ni mig!

Instagram: Nathalieericson

Snapchat: Nathalieericson

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson