Godmorgon, skärtorsdagen!
Ledigheten kom väldigt välbehövligt eller hur? Att vakna upp på morgonen helt av sig själv utan någon ställd klocka som ringer för jobb. Att vakna helt av sig själv.

Idag ska jag åka till stallet och fixa för Nelli, hon har vilodag idag då hon fick skön massage igår. Ska även avmaska och städa stallet tänkte jag. Efter det ska jag möta upp Cajsa i hennes stall och efter det får vi se vad vi hittar på. Ska även på påskmiddag hos min morfar senare ikväll då han fylle år idag, ska bli så mysigt det var väldigt längesen jag träffade delar av släkten nu då jag pluggar och jobbar så mycket. Vad ska n

Men nej, nu får jag sätta mig i bilen, ha en fin ledighet!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är äntligen slutproven på skolan över. Kan äntligen andas ut, denna stressen och nervositeten har nästan blivit på gränsen till för mycket att klara av. Men nu är det över och det är så skönt, resultaten var också otroligt skönt att få höra, att man faktiskt kan - mer än vad man tror.
Nu kan man pusta ut ett litet tag till det stora " riktiga " provet, delprovet den 20 maj. Vill inte ens tänka på det, men det ska samtidigt bli så otroligt skönt. Det är ju trots allt det jag har betalt för, det jag måste klara för att kunna fortsätta min dröm som frisör, så nu är det bara att bita ihop lite till.

Likes

Comments

Instagram@nathalieericson