Idag har jag haft en kanon dag, vart i stan och shoppat lite, sprungit runt och kikat på lite grejer. Mötte upp Emelie jemma hos henne för lite kvalitetstid och mys med min gudson. Han är verkligen världens finaste lilla kille.

Nu har jag precis tagit en dusch och ska börja med maten för snart kommer Jens hem från jobbet.

Likes

Comments

Haft en jobbhelg och avslutat helgen på absolut bästa sätt - i stallet med mitt hjärta. Tror ibland det smälter av hur söt hon faktiskt är? Världens finaste lilla nelli-bus.

Idag har vi gått en promenad på 25 minuter då hon stukat sig lite, hoppas hon är igång snart igen. Längtar så tills vi kan börja träna ordentligt och komma ut på någon tävling. Denna tjej ger mig så mycket.

Likes

Comments

Avslut på en perfekt dag. Klippt min man på skolan idag och trots att jag nästan skakade av nervositet innan han kom så gick det riktigt bra. Det var min absolut första gång jag klippte ett helt huvud och herrklipp dessutom. Han var nöjd jag är nöjd.

Nu har jag precis ridit nelli, det gick bra. Ska hem och sova nu då jag är helt slut, mitt hjärta ringde och har köpt med sig kinamat hem, behöver jag ens säga hur mycket jag älskar honom?

Likes

Comments

Efter mycket skrikande och flygande permanentspolar så är jag äntligen klar. Herregud vad svårt det var att göra ett helt huvud, har ju bara gjort E6 2 gånger förut så det ät inte flawed direkt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram @nathalieericson